Şimdi Ara

Mobese Görüntüsüne Bakabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun bisikletle asfaltta giderken bir anda önüme biri atladi. Gozumu ambulansta actim. Cok sukur ikimizde de birsey yok. Ancak ben kaza anini ve sonrasini hatirlamiyorum. Tam orada da bir mobese kamerasi var. Rica minnet o görüntüyü izleme sansim olur mu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mobese kamerasının seri numarasını öğrenip emniyette mobese birimi var orada ki memurların yanına gidip kameranın seri numarası, tarih,saati ve kaza geçirdiğini anlatıp rica edersen orada memurun ruh haline kalmış artık:)

Orijinalden alıntı: damneed

merhaba hocam,

mobese kamerasının seri numarasını öğrenip emniyette mobese birimi var orada ki memurların yanına gidip kameranın seri numarası, tarih,saati ve kaza geçirdiğini anlatıp rica edersen orada memurun ruh haline kalmış artık:)

Nerden biliyorum. Mobese kazaları videolarında aynı yerdeki kazalara yer verilmiş. Yani bunlar paylaşılmış. Seri numarasını nası öğrenirim.

Bölge karakoluna giderek durumu izah edebilirsiniz. Onlar yardımcı olacaktır size.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt
    kameralarının yanında ki kutunun üzerinde yazar hocam,
    onu bulamazsan açık adresi mobese birimine bildirirsen onlar bulurlar hocam.
    tabii burada yardımcı olmak memura kalmış çünkü resmi yazı gelmeden paylaşmak zorunda değilller.

O kaza paylaşımlarını emniyet yapıyor zaten hocam.Bakın dikkatsiz sürücüler var ve kazalar böyle oluyor vs vs.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.