Şimdi Ara

MNG KARGO VE ÇALIŞANLARI DOLANDIRILDIM ! (DESTEK) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
5
Favori
27.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
514 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şikayervar.com a da yazın yazmadıysanız.bu olayı olabildiğince her yere yazın.
  • Konu ekşiye yazıldı mı? Yoksa yardımcı olabilirim konuyu takip edemedim.
  • geçmiş olsun bildiğin hırsızlık olayı. olay mahkemeye gidecek elinde fatura varsa kazanır parasını alırsın
    ekşi sözlük
    25 ekim 2019 sürat kargo yüzünden dolandırılmam
    https://eksisozluk.com/25-ekim-2019-surat-kargo-yuzunden-dolandirilmam--6225585?a=popular
    buradaki beyaz yakalı sazan da neymiş kargoyu yolda arayacakmış iptal edilirmiş bla bla laptopunu kaptırdı.

sonuç olarak bu arkadaşın olayında ürünü bizzat götürün diğer olayda iseparayı elizde tutmadan GET ödemesiz kesinlikle ürünü yollamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 25 Ekim 2019; 19:35:9 >

• işin içinde kargo şirketi olsa o kadar kargo içersinde sizin kargonuzun değerli olduğunu nasıl bilebildi?
  • Bu tür kıymetli paketleri verirken DEĞER TESBİTİ YAPTIRIN....DEĞERİNİ YAZIN...7000 lİRA...FALANCA MODEL MARKA LAPTOP.... Size teslim edilene kadar onların sorumluluğunda...Çalınırsa size parasını ödemek zorundalar.Tekrar yazıyorum..KIYMETLİ PAKET YOLLARKEN DEĞER TESBİTİ YAPTIRIN...CİNSİNİ FİYATINI DEĞERİNİ YAZIN.....İstediği adama çaldırsın... Parasını mahkeme yolu ile alırsınız...Geçmiş olsun....
  • Bu konular yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha bugün mng kargodan gelen kargomu arkadaşıma aldırttım.sadece teslimkağıdına onun tc numarasını yazmasını istemişler.yani isterse kendi kafadan sallamasyon bir numarada yazabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bu tür kıymetli paketleri verirken DEĞER TESBİTİ YAPTIRIN....DEĞERİNİ YAZIN...7000 lİRA...FALANCA MODEL MARKA LAPTOP.... Size teslim edilene kadar onların sorumluluğunda...Çalınırsa size parasını ödemek zorundalar.Tekrar yazıyorum..KIYMETLİ PAKET YOLLARKEN DEĞER TESBİTİ YAPTIRIN...CİNSİNİ FİYATINI DEĞERİNİ YAZIN.....İstediği adama çaldırsın... Parasını mahkeme yolu ile alırsınız...Geçmiş olsun....
    bu işlem nasıl yapılıyor ?

• Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Sizlerin bu mesajı okuyupta paylaşmasını istiyorum. Hepinizin çoluk çocuğu var değil mi? İleride nasıl biri olmasını istiyorsunuz? Başarılı okumuş ahlaklı etrafındakilere ve millete hayırlı olan biri değil mi? Şahsen ben öyle olsun isterim. Bu yüzden sosyal medyaya savaş açıyorum. Eğer sizde çocuğunuz ileride akrabalarına bağıran biri olmasın istiyorsanız, etrafındakilere saygılı olmasını istiyorsanız bana destek olun. Sosyal medyada bazı kanallara savaş açıyorum, bana destek olun. Bu kanallardan bazıları:
    Mesut TV, Enes Batur , Semih Uyulgan gibi daha saymakla bitiremediğimiz bu kanallar evlatlarımızı gün geçtikçe helak ediyorlar. Bu saydığım kanallarda cinsel içerik, hakaret, çocuklarımızın beynini sulandırma ve daha sayamakla bitiremediğimiz bir çok şey mevcut. Böyle kanallarda yaş sınırlaması olmasını istiyorum. Örnek vermek gerekirse Mesut TV diye bir kanalda sürekli cinsel sorular soran bir reporter mevcut ama yinede burda bir yaş kısıtlaması mevcut değil. Çocuk kanallarıda aynı şekilde örneğin Salih Reis'in dünyası kanalı değişik hareketler sergileyen bir kanal. YouTube kapatmasına rağmen yeniden açmışlar bu kanalı ,daha çok çocuklarımızın zekasını etkileyen kanallar bunlar. Tepkisiz kalmamanızı rica ediyorum. Böyle kanallar çocuklarımızın gelişmesine büyük engel oluyor. İstesekte durduramaz hale geldik artık, lütfen destek olun. Şikayet edin. YouTube'a geri bildirim gönderin. Destek olursanız sevinirim....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Benim de 4-5 yıl önce Turkcell'den aldığım bir iPhone'u MNG kaybetmişti. MNG ile görüştüğümde sanki hiç öyle bir kargo yokmuş öyle bir olay yaşanmamış gibi davranmışlardı. Turkcell ile iletişime geçince durumu ele alıp tekrar gönderim sağladılar ki kurtardık paçayı. Her kargo şirketinde yaşanabiliyor böyle şeyler ama kargo firmalarının tutumları çok yanlış maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 25 Ekim 2019; 20:21:7 >
  • Geçen haftada bizim kömeleri çalmışlardı

• t24'e çıkmışsın dostum, geçmiş olsun

• Bizi alin desek almazlar nerde hirsiz var onlari işe alirlar kargo firmalari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sanırım ses getirdi .

İzmir de çok okunan bir yerel gazete de haber olmuş.
    www.egedesonsoz.com
    İzmir'de öğrenciye kargo şoku!
    http://www.egedesonsoz.com/haber/izmir-de-ogrenciye-kargo-soku/1021369

• Kargo firmaları çalışanları kadar gevşek başka işci daha yok. Ben de geçen gün Yurtiçi kargo'dan bir kargo aldım. Baktım kadın yanında başka bir kargo daha verdi. Diyorum bu benim değil, kadın ısrarla vermek için can atıyor. Bir de üstüne "bu kargo size ait. bizden daha mı iyi bileceksiniz" diyor. Şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Kardeşim adam kargo no nerden biliyordu.O kargonun.o şubeye geleceği nerden biliyordu.
    Benim aklıma amcaoğlu bi oyın kurup birini yollamış olabilirmi acaba diye geliyor yoksa çokmu kuruyorum bilemedim

• ekşi sözlük
    18 ekim 2019 mng kargo rezaleti
    https://eksisozluk.com/18-ekim-2019-mng-kargo-rezaleti--6225810

• Benimde bir tanidigimin izmirden-istanbula aras ile giden iphone x telefonu yeni ciktiginda baskalari tarafindan alinmisti..
    kesinlikle kargo calisanlariyla haberi sekilde is yapiliyor..

• Ensonhaber
    Kargosunu başkasına teslim eden kargo şirketinden şikayetçi oldu
    https://www.ensonhaber.com/kargosunu-baskasina-teslim-eden-kargo-sirketine-suc-duyur.html

• Arkadaşlarım , dostlarım.. Demirören Haber Ajansı ve Anadolu Haber Ajansına röportaj verdim şu anda heryerde haberlerim paylaşıldı.. destekleri için herkese teşekkür ederim ama ne yazık ki halen bir dönüş alamadım şirketten. Bugün görüntüler ile birlikte tekrardan savcılığa dilekçeyi verdim hukukla halledeceğim inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedran.ckr -- 25 Ekim 2019; 22:43:3 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.