< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedran.ckr -- 26 Ekim 2019; 22:29:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedran.ckr -- 26 Ekim 2019; 22:29:46 > |
Daha önce defalarca Aras kargo ile gerçekleşen olay bu sefer Mng'de olmuş. Hatta "Aras kargo hırsızlık çetesini çökertiyoruz" diye konu açmıştım. Volkan adlı dolandırıcı bir eleman vardı işin odağında. O şahsa karşı tek kelime bir hakaret yazdığım için konuyu silmişlerdi! Şimdi öyle haraket içeren konular açılıyor ki aklınız durur ama hiç silinen görmedim, adaletinizi seveyim adminler!
Buyrun diğer hırsızlıklar: https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-da-yasadigim-8000-tl-degerindeki-hirsizlik-video-ve-eksi-linki-eklendi--129911329 https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-da-yasadigim-4-000-tl-lik-hirsizlik-ss-eklendi-twitter-hashtag-ekledin-destek-lutfen--129885987-12 https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-da-msi-laptop-hirsizligi-zarar-18-000--135412843 Pahalı ürünleri hedef alıyorlar genelde. Kargo içinde elemanları var ve kargonuzun geleceği şubeyi falan oradan biliyorlar. |
Öncelikle ilk arkadas ben İzmirdeyim şu anda üniversite okuyorum.. dediğin şeyi yapmam biraz zor çünkü şube İstanbul'da . Diğer arkadaşlara gelecek olursak.. şubedeki görüntülerde adam kimlik göstermeden gelip cihazı alıp gidiyor . Kargoyu teslim eden arkadaşa ise sadece telefondan birşey gösteriyor. Kargo şirketi çalışanlarının da onlarla iş birliği içerisinde olduğunu düşünmüyor değilim .
|
böyle çok olay oldu demek ki hala kargolarda hırsızlık var
|
adam nasil almiski kargo takip nosunu nerdem bulmus da gidip almis
|
Bence bunların hiçbirini yapamazdın. Hayalini kurar kendini kısa süreliğine de olsa tatmin ederdin sadece.
|
MNG kargo, kargomu kaybetti.
Aylarca şirketin kendisiyle yazıştım, aradım falan bişey çıkmadı. 2 kez tüketici hakem heyetine başvurdum bişey çıkmadı. Geçen yıl da sulh cezaya başvurdum oda öyle bekliyor. Yani 3 yıldır, ürünümün kaybolduğuna dair her türlü belge delil olmasına rağmen, ben ne muattap bulabildim, ne de zararım tazmin ediliyor. 4900 lira öyle yandı gitti. Artık bir umudum da yok. Allah sana kolaylık, MNG çalışanlarına da insaf, vicdan, merhamet her şeyden öncede İNSANLIK versin. |
Bu kargo şirketleri de iyice azittilar.Millet yeniden otobusle gonderecek kargosunu is oraya doğru gidiyor.Geçmiş Olsun..
|
Hocam başıma gelse böyle bir olay şubeyi basarım kavga çıkarır camı indiririm. Kargom gelmezse yarın yine gelecem vs. Gibi şeyler söyler kavga ederdim net! Her insanın anladığı bir dil vardır. Onlarda bu dilden anlıyorlar.
|
Öncelikle 444 06 06 ya arayıp yetkili birine ulaş adamlara durumu anlat.
Şikayet vara yaz Sizinle yetkililer mecburi bir şekilde iletişime geçecek. Öncelikle şube çalışanları aramızda halledelim diyecekler bunu kabul etme. Görüntülerin bir kopyasını göster. Ve dava açacağını söyle. İstanbul şubesindekiler mecburi olarak sana yüklü miktarda ödeme yapacaklardır(ürünün içeriği kayıt altına alındıysa) . |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 24 Ekim 2019; 11:36:10 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedran.ckr -- 23 Ekim 2019; 10:42:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 23 Ekim 2019; 12:41:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |