Şimdi Ara

MNG KARGO VE ÇALIŞANLARI DOLANDIRILDIM ! (DESTEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
5
Favori
27.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
514 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben 18.10.2019 tarihinde değeri 6~7 bin lira olan bir kargoyu İzmir Menderesten , İstanbul'a amcaoğlumun ev adresine gönderdim . İsmini bilmediğimiz bir kişi tarafından kargo dağıtıma çıkmadan 19.10.2019 tarihinde şubeden alınmış. Kargo şirketinin suçlu olduğu kesinlikle ortada elimde görüntüler mevcut . Video , fotoğraf mevcut. Kargo şirketini arayıp hakkımı istedigim zamanda telefonlarimi meşgule atıyorlar ve kaç gündür hiç bir şekilde dönüş yapılmadı .Öğrenciyim ve çok mağdurum. Tek güvencem olan bilgisayarım elimden gitti ve ucuz bir cihaz değildi . Sesimi duyurmak hakkımı almak istiyorum. Kargo şirketi çalışanları kimlik almadan ve kargoyu adrese teslim etmeden ismini bilmediğimiz bir kişiye teslim etmiş.Birde ses kaydı mevcut .. MNG Kargo ile iletişime geçmek istediğim zaman numaramı meşgule atıyorlar.
    Cumhuriyet başsavcılığına kamu davası ve suç duyurusunda bulunmak amacı ile iletişime geçtim. Show haber ve Fox TV ile haber için iletişim halindeyim.

Konuyu Ekşi Sözlüğe taşımayı düşünüyorum yardımcı olacak arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz

Hâlen arayan yok hocam Twitter'da sağlam hesabı olan birileri varsa iletişime geçmek istiyorum.. veya Instagram'da destek verecek hesaplar varsa ulaşabilirim bana ?

SAYGILARIMLA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedran.ckr -- 26 Ekim 2019; 22:29:46 >

• Daha önce defalarca Aras kargo ile gerçekleşen olay bu sefer Mng'de olmuş. Hatta "Aras kargo hırsızlık çetesini çökertiyoruz" diye konu açmıştım. Volkan adlı dolandırıcı bir eleman vardı işin odağında. O şahsa karşı tek kelime bir hakaret yazdığım için konuyu silmişlerdi! Şimdi öyle haraket içeren konular açılıyor ki aklınız durur ama hiç silinen görmedim, adaletinizi seveyim adminler!
    Buyrun diğer hırsızlıklar:
    https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-da-yasadigim-8000-tl-degerindeki-hirsizlik-video-ve-eksi-linki-eklendi--129911329

https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-da-yasadigim-4-000-tl-lik-hirsizlik-ss-eklendi-twitter-hashtag-ekledin-destek-lutfen--129885987-12

https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-da-msi-laptop-hirsizligi-zarar-18-000--135412843
    Pahalı ürünleri hedef alıyorlar genelde. Kargo içinde elemanları var ve kargonuzun geleceği şubeyi falan oradan biliyorlar.
    Öncelikle ilk arkadas ben İzmirdeyim şu anda üniversite okuyorum.. dediğin şeyi yapmam biraz zor çünkü şube İstanbul'da . Diğer arkadaşlara gelecek olursak.. şubedeki görüntülerde adam kimlik göstermeden gelip cihazı alıp gidiyor . Kargoyu teslim eden arkadaşa ise sadece telefondan birşey gösteriyor. Kargo şirketi çalışanlarının da onlarla iş birliği içerisinde olduğunu düşünmüyor değilim .
    MNG kargo, kargomu kaybetti.
    Aylarca şirketin kendisiyle yazıştım, aradım falan bişey çıkmadı.
    2 kez tüketici hakem heyetine başvurdum bişey çıkmadı.
    Geçen yıl da sulh cezaya başvurdum oda öyle bekliyor.

Yani 3 yıldır, ürünümün kaybolduğuna dair her türlü belge delil olmasına rağmen, ben ne muattap bulabildim, ne de zararım tazmin ediliyor.
    4900 lira öyle yandı gitti. Artık bir umudum da yok.

Allah sana kolaylık, MNG çalışanlarına da insaf, vicdan, merhamet her şeyden öncede İNSANLIK versin.
    Öncelikle 444 06 06 ya arayıp yetkili birine ulaş adamlara durumu anlat.
    Şikayet vara yaz
    Sizinle yetkililer mecburi bir şekilde iletişime geçecek. Öncelikle şube çalışanları aramızda halledelim diyecekler bunu kabul etme. Görüntülerin bir kopyasını göster. Ve dava açacağını söyle. İstanbul şubesindekiler mecburi olarak sana yüklü miktarda ödeme yapacaklardır(ürünün içeriği kayıt altına alındıysa) .
  • Hocam başıma gelse böyle bir olay şubeyi basarım kavga çıkarır camı indiririm. Kargom gelmezse yarın yine gelecem vs. Gibi şeyler söyler kavga ederdim net! Her insanın anladığı bir dil vardır. Onlarda bu dilden anlıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adam nasil almiski kargo takip nosunu nerdem bulmus da gidip almis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up .

• Kardeşim adam kargo no nerden biliyordu.O kargonun.o şubeye geleceği nerden biliyordu.

• Öncelikle ilk arkadas ben İzmirdeyim şu anda üniversite okuyorum.. dediğin şeyi yapmam biraz zor çünkü şube İstanbul'da . Diğer arkadaşlara gelecek olursak.. şubedeki görüntülerde adam kimlik göstermeden gelip cihazı alıp gidiyor . Kargoyu teslim eden arkadaşa ise sadece telefondan birşey gösteriyor. Kargo şirketi çalışanlarının da onlarla iş birliği içerisinde olduğunu düşünmüyor değilim .

• böyle çok olay oldu demek ki hala kargolarda hırsızlık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 24 Ekim 2019; 11:36:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kargo şirketleri de iyice azittilar.Millet yeniden otobusle gonderecek kargosunu is oraya doğru gidiyor.Geçmiş Olsun..

• Öncelikle 444 06 06 ya arayıp yetkili birine ulaş adamlara durumu anlat.
    Şikayet vara yaz
    Sizinle yetkililer mecburi bir şekilde iletişime geçecek. Öncelikle şube çalışanları aramızda halledelim diyecekler bunu kabul etme. Görüntülerin bir kopyasını göster. Ve dava açacağını söyle. İstanbul şubesindekiler mecburi olarak sana yüklü miktarda ödeme yapacaklardır(ürünün içeriği kayıt altına alındıysa) .

• Organize bunlar çok oluyor irili ufaklı. Geçmiş olsun umarım çözülür.

• evi adresi istanbulda olan amcaoğlunuza bir paket gönderdin ve paketi amcaoğlunuza teslimatı yapacak şubede birşeyler oluyor adrese teslim gönderdiğin paketin başına amcaoğlunuz adına
    bilinmeyen biri tarafından şubeden teslim alınıyor yani kendini amcaoğlunuz olarak şubedeki görevliye tanıtıyor kamera kaydı seskaydı ilede sabit bir
    dolandırıcılık suçu var
    şubede çalışan elemanın ihmali görev kusuru nedeni ile yapılan dolandırıcılık hülasa bir kusur ve bir suçun olduğu olan kargo paketin maddi değerine eş para iadesi istiyorsun anladım
    suça karışan kişi bu bilgiyi nasıl nereden elden etmiş olabilir bağlantıları olmazsa bu suçu işleyemez bilgileri bilgisayrın güvenlik açıklarından faydalanarak mı almış olabilir yada şubede kusuru olan kişiyle bağlantımı hareket etmişlerdir başka bir ihtimal aklına geliyor mu??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücü

Hocam başıma gelse böyle bir olay şubeyi basarım kavga çıkarır camı indiririm. Kargom gelmezse yarın yine gelecem vs. Gibi şeyler söyler kavga ederdim net! Her insanın anladığı bir dil vardır. Onlarda bu dilden anlıyorlar.
    Bence bunların hiçbirini yapamazdın. Hayalini kurar kendini kısa süreliğine de olsa tatmin ederdin sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Hocam ikimizde birbirimizi tanımıyoruz değil mi. Yapabileceklerimizide bilmiyoruz. bu konuda yanıldın.

• Konuyu öne çıkardım.Resmen nitelikli dolandırıcılık.Umarım bu suç cezasız kalmaz
  • Konuyla ilgili destek verecek arkadaşlara teşekkür ederiyorum. Bu olay benden başka kimsenin başına gelmesin diye gerekli her yere ulaşmaya çalışıyorum.. forumda yeniyim burda da konunun birçok kişi tarafından görüntülenmesini isterim. Bunun içinde desteklerinizi beklerim. Cumhuriyet başsavcılığına kamu davası açılması için dilekçe yazdım. Elimde 3 dakikalık video mevcut adam gelip telefonun ekranından birşey gösterip galiba bide yanlış bir TC kimlik numarası verip ürünü alıp gidiyor. Adamın kargonun nasıl gelip gelmeyeceğini bilmesi bence pek önem arzetmiyor çünkü her NE OLURSA OLSUN kimlik almadan ve ben adrese teslim dememe rağmen siz benim kargomu nasıl başkasına verirsiniz.

Bir de 444 06 06 (MNG genel merkezi) olay günü aradım şikayet oluşturdum.. 24 veya 48 saat içerisinde geri dönüş yapılmazsa hakkınız neyse size verilecek dediler fakat olay üzerinden 120 saat geçmesine rağmen bir kere bile beni aramadılar. Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. En son aradığım zaman olay bölge müdürlüğüne taşındı dediler. Bölge müdürlüğünü bağlamalarını istedim çalıp çalıp meşgule atıyorlar . Defalarca kez böyle oldu.

Ayrıyeten bende kargo bilgilerini içeren kağıt mevcut. İçerisinde bir adet bilgisayarin olduğu kesinlikle yazılıdır. Benden alınan kargo parası içerisinde sigorta parasida var. Yani ürünüm oraya sigortalı bir şekilde gidiyor. Fakat böyle bir şey olamaz adamları arıyorum meşgule atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedran.ckr -- 23 Ekim 2019; 10:42:56 >

• Konuyu takipteyim kesinlikle peşini bırakma hocam bu kargo şirketleri çok oldu artik.!

• Son zamanlarda bu tarz olaylar arttı.
    Kargo firmalarında bu tarz durumlar için sigorta oluyor, zararını karşılamak zorundalar.
  • Daha önce defalarca Aras kargo ile gerçekleşen olay bu sefer Mng'de olmuş. Hatta "Aras kargo hırsızlık çetesini çökertiyoruz" diye konu açmıştım. Volkan adlı dolandırıcı bir eleman vardı işin odağında. O şahsa karşı tek kelime bir hakaret yazdığım için konuyu silmişlerdi! Şimdi öyle haraket içeren konular açılıyor ki aklınız durur ama hiç silinen görmedim, adaletinizi seveyim adminler!
    Buyrun diğer hırsızlıklar:
    https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-da-yasadigim-8000-tl-degerindeki-hirsizlik-video-ve-eksi-linki-eklendi--129911329

https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-da-yasadigim-4-000-tl-lik-hirsizlik-ss-eklendi-twitter-hashtag-ekledin-destek-lutfen--129885987-12

https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-da-msi-laptop-hirsizligi-zarar-18-000--135412843
    Pahalı ürünleri hedef alıyorlar genelde. Kargo içinde elemanları var ve kargonuzun geleceği şubeyi falan oradan biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 23 Ekim 2019; 12:41:59 >

• allahin belası herifler, kargo şirketleri mafyaya döndü gerçekten kargo getirmemeler, çalmalar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.