Bildirim
Mng kargo bugün çalışıyormu çalışıyorsa saat kaçta açıyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bildigim kadarı ile bayram günleri hariç diyer günler standart çalışıyolar arefe sayılmıyor. 8 8:30 gibi açılır _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sammy...
Bildigim kadarı ile bayram günleri hariç diyer günler standart çalışıyolar arefe sayılmıyor. 8 8:30 gibi açılır
Eyvallah hocam bilgi için
_____________________________ Psn: IIII-THOR-IIIIParS -
Dostum kargo takipten şubene gelip gelmediğini öğren ve hemen gelip alıyorum de ki dağıtıma çıkarmasınlar çünkü bugün yarım gün çalışıyor kargolar. Dağıtımı bitiremez şubeye bırakır öğleden sonra öyle olunca da şubeden de alamazsın. Aman diyim MW3 süz bayram geçmez
_____________________________ -
Dün ben aradım hem şubeyı hemd müşteri hizmetlerini.Oglen 3 e kadar calıscaklarmıs mert.Eve kargom var dedim şubeye gelin alın dedi eve yetişemeyebilır dedi. _____________________________ -
Saat 08:40 arıyorum cevap yok hala
_____________________________ Psn: IIII-THOR-IIIIParS -
quote:
Orijinalden alıntı: blacktower35
Dün ben aradım hem şubeyı hemd müşteri hizmetlerini.Oglen 3 e kadar calıscaklarmıs mert.Eve kargom var dedim şubeye gelin alın dedi eve yetişemeyebilır dedi.
Anladım ilkay abi , kaçta açılıyor acaba sabah kargo ?_____________________________ Psn: IIII-THOR-IIIIParS -
Isim vermek yok mert _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_
quote:
Dün ben aradım hem şubeyı hemd müşteri hizmetlerini.Oglen 3 e kadar calıscaklarmıs mert.Eve kargom var dedim şubeye gelin alın dedi eve yetişemeyebilır dedi.
Anladım ilkay abi , kaçta açılıyor acaba sabah kargo ?
9 la 9 buçuk arası dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_
quote:
Anladım ilkay abi , kaçta açılıyor acaba sabah kargo ?
9 la 9 buçuk arası dedi.
Anladım abi
@Gitizen
Ama seni anlamadım
_____________________________ Psn: IIII-THOR-IIIIParS
-
az önce yurtiçi kargodan kargom geldi. açık bugün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler