Şimdi Ara

MMM MİGROS BİTİŞİĞİNDEKİ DÜKKANA NE AÇILIR...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MMM migros bitişiğinde bir dükkan var , site icerisinde ancak migros herşeyi satıyor ne üzerine bir dükkan açılabilir de migrosa gelecek olan sirkulasyondan faydalanabilirim ?

Migros 450 konutlu luks bir site icerisinde, dukkan ise hemen bitisigi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 3 Şubat 2015; 16:31:29 >

• Lokanta , burger king tarzı birşey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Lokanta , burger king tarzı birşey.

burger mc gibi şeyler için çok büyük sermaye gerekiyor maalesef o yüzden düşünemiyorum .... dükkan 60 m2 zaten biraz ufak kalır bu tarz işletme için.

Fikirlere açığım sektör arayışı içerisindeyim , migrosu avantaj olarak kullanmak istiyorum
  • Pilavcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Pilavcı.

Dukkan ayni zamanda site icerisinde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sermayeniz ne kadar?

• Kebabci Çorbacı fast food tarzı şeyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Hocam sermayeniz ne kadar?

100 bn tl civarinda... fikir guzel olursa arttirma imkani olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

Kebabci Çorbacı fast food tarzı şeyler.

Benimde aklima sadece fastfood geliyor , migros musterileri bu sekilde degerlendirilebilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Lokanta , burger king tarzı birşey.

burger mc gibi şeyler için çok büyük sermaye gerekiyor maalesef o yüzden düşünemiyorum .... dükkan 60 m2 zaten biraz ufak kalır bu tarz işletme için.

Fikirlere açığım sektör arayışı içerisindeyim , migrosu avantaj olarak kullanmak istiyorum

Fast food dışında is yapmaz zaten onun dışında herşey migros da mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastfood olarak ne onerirsiniz peki abarti franch bedelleri odemeden...450 konutlu luks bir site icerisinde bu migros

• Hocam burada osmanli kahvecisi var. Osmanli konseptli birsey yapin. Turk kahvesi, motta mi ne o kahveden felan koyun. Kahve icmeye bayanlar cok gelir hemde ciftler gelir benden demedi demeyin waffle felanda koyun tatli on numara is yaparsiniz. Zaten site icindeymis aileler cikar çıkar gelirler loş isiklandirmali olmali ve maç yayini da yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: immortal112

Hocam burada osmanli kahvecisi var. Osmanli konseptli birsey yapin. Turk kahvesi, motta mi ne o kahveden felan koyun. Kahve icmeye bayanlar cok gelir hemde ciftler gelir benden demedi demeyin waffle felanda koyun tatli on numara is yaparsiniz. Zaten site icindeymis aileler cikar çıkar gelirler loş isiklandirmali olmali ve maç yayini da yapabilirsiniz.

dediginiz is guzel gozukuyor ancak birkac tane buyuk kose dukkan var ve kesin guzel kafeler acilacak , ben arada kalirim gibi gozukuyor ancak guzel fikir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: immortal112

Hocam burada osmanli kahvecisi var. Osmanli konseptli birsey yapin. Turk kahvesi, motta mi ne o kahveden felan koyun. Kahve icmeye bayanlar cok gelir hemde ciftler gelir benden demedi demeyin waffle felanda koyun tatli on numara is yaparsiniz. Zaten site icindeymis aileler cikar çıkar gelirler loş isiklandirmali olmali ve maç yayini da yapabilirsiniz.

dediginiz is guzel gozukuyor ancak birkac tane buyuk kose dukkan var ve kesin guzel kafeler acilacak , ben arada kalirim gibi gozukuyor ancak guzel fikir

Hocam onlarin konsepti ne? Ve eger siz onlardan once acarsaniz sizin şanınız daha büyük olacak. Buraya Osmanlı tutturdu şanını taksi pub açıldı taksi temalı ama osmanli kadar tutmadi :)

• Kahve ile ilgili bi dükkan olabilir. Mesela kahve diyarı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Kahve ile ilgili bi dükkan olabilir. Mesela kahve diyarı gibi.

O tarz cafeler en az 100 m2 istiyorlar maalesef oyle bir imkan yok dukkan 60 m2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Kahve ile ilgili bi dükkan olabilir. Mesela kahve diyarı gibi.

O tarz cafeler en az 100 m2 istiyorlar maalesef oyle bir imkan yok dukkan 60 m2

Dükkanın dışınada taşarsınız biraz? Mesela bahçe gibi dükkanın önünü çitle sararsınız. O sardığınız yere birkaç masa atarsınız. Tabi dükkanın çevresi buna uygunsa. Yoksa benim aklıma başka bişey gelmiyor.

• Fatura ödeme merkezi aç arkadasım. hem maliyeti düşük hemde 450 daıreden bahsedıosun. karı koca 900 kisi demek bu.. elektrık su dogalgaz kredi kartı derken 6 ile çarpsan 5400 kalem tahslat şansın var 2-3 ıra alıyorlar galiba mınımum iyi para kazanısın. Sanıyorm bellı cırolardan sonra daha da kar payın artıyorda

en önemlisi ilk açılıs masrafların az olur. fastfood yapsan en az 50 mılyar ıcerıye para harcarsın. yemekler filan usta vs bı ton masrafın olur. paketçi vs derken motor alıcan ölüsü 5 personel olsa sigortaları ile birlikte 12-15 milyar ustayla birlkte masrafın olur. Motorların yakıt gidereri elektruk su vergi derken 20 milyar gider. Sen 30 milyar kazanacaksın k 20 mlyar verebl bunlara..

30 milyar kazanmak 30 a bölsen gnde 1 mlyar kar demek. dürüm satsan 10 tl den ki bu yüksek bi rakam gnde 100 parça dürüm demek bu.. kaldıki bu net kar dgil ciro.. senin bu net karı yakalaman için hergun 200-250 dürüm satman lazım ki masrafını cıkarsın sana da 100 drüm kar bıraksın. hergun ınsanların dısardan yemeyecegını de hesaplaman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNetwork -- 3 Şubat 2015; 17:32:25 >

• Kafe mantıklı duruyor biraz da dükkan önüne taşın hatta kapatabilirsiniz de. Sadece kahve de değil özel tatlılar falan. Alışverişten çıkan millet doluşur. Ayrıca site güvenliği olduğu için gençler falan da takılır iyi olabilir. Yanda falan hiç mi dükkan yok?oraya da maç yayını falan yapabileceğiniz bi yer fena olmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UNetwork U kullanıcısına yanıt
    Fatura odeme merkezini ben simdiye kadar hic kullanmadigim icin acikcasi cok uzak geliyor...Artik herkes ya otomatik odemeye aliyor bankaya ya da internetten hemen oduyor o yuzden pek cazip gelmiyor ancak cok yaslilarin oldugu bolge olacak ki insanlar gelsinler...ayrica fatura basina 1 tl aliyorlar fatura basina...insanlar zaten faturalarda sikayetciler devlet yuzunden , bir lirada oraya mi vercez otomatik talimat veririm odetirim derler sahsen ben oyle diyorum , elden gidipte yaslilar disinda odeme yapan kaldi mi artik bilemiyorum.Kaldi ki site luks bir site o yuzden pek is yaomaz diye dusunuyorum.

oyle bir is lazim ki migrostan cikanlar onunden gecerken gorsunler dikkat ceksin...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.