Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
23
Favori
49.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alptekin yetersiz kaldı UFC için. En son Top FC'de Kwan Ho Kwak ile karşılaşmış ona da yenilmiş 5 raund sonunda. Kariyeri düşüşte.
  • Bellator 158'de Michael Page , cyborg'u diziyle nakavt edip kafatasını kırdı. Şu ana kadar gördüğüm en rahatsız edici sakatlanma röntgen görüntüsüde şöyle, ciddi bir ameliyat geçirecek. Sanıyorum bundan sonra emekli olur.

MMA - UFC - Bellator Ana Konu
  • ufc 202 de conor mcgregor nate knock edicek diyorum sizce ?
  • Holly Holm kemeri kaybettikten sonra Valentina Shevchenko'ya da yenildi.
  • Bence mcgregor in diazi KO etme sansi %20 den fazla degil diaz in cenesi cok saglam sallanmasi bile nadir oluyo ama conor bu cok calisiyo yapadabilir ama bence mac puanla bitcek. Valentina Shevchenko holm un hareketlerine cok iyi hazirlanmisti dedigim gibi o siklette ayakta ezici gucle ustun olan sadece cyborg vardir ama onunda rousey i yenebilecegini dusunmuyorum ronda iyi bir calismayla ve taktikle o sikletteki herkesi yerde kapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conor McGregor ve Cristiano Ronaldo bir arada:

MMA - UFC - Bellator Ana Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderboy06

Bence mcgregor in diazi KO etme sansi %20 den fazla degil diaz in cenesi cok saglam sallanmasi bile nadir oluyo ama conor bu cok calisiyo yapadabilir ama bence mac puanla bitcek. Valentina Shevchenko holm un hareketlerine cok iyi hazirlanmisti dedigim gibi o siklette ayakta ezici gucle ustun olan sadece cyborg vardir ama onunda rousey i yenebilecegini dusunmuyorum ronda iyi bir calismayla ve taktikle o sikletteki herkesi yerde kapar

mcgregor zaten çok sert yumruklara sahip değil tek atamaz kolay kolay ama bu adamın isabet oranı çok başarılı kafada öyle bir yere vuruyorki yere yuvarlanıo rakip kardiyosu iyi olursa nate yapabilir bunu
  • Welterweight kemeri de el değiştirdi. Tyron Woodley nakavt etti Robbie Lawler'ı. Bu Woodley insan azmanı, çok iri bir adam. Muhtemelen Stephen Thompson ile çıkacak bir sonraki maça.
  • Woodley, Hector Lombard gibi adamlar hiç masum gelmiyor bana. Tamam herkes doping kullanıyor birşekilde yakalanmıyor bunu biliyoruzda, bu adamların kas yağ oranları acaip. O kaslara sahip olabilmek için sağlam ağırlık çalışmaları gerekiyor, o kadar idmanın arasında hangi ara vakit bulup o vücutları yapıyorlar düşündürücü.
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=EhrfLMdB7sA çok kötü mahvetmiş adamı
  • çok güzel bir konu yorumları okumak çok güzel ne kadar çok bilgi olursa daha keyifli olur malum ülkemizde bu sporu takip edeceğimiz fazla siteler yada haberler yok
  • daha önce paylaşan var mı bilmiyorum ama Amerikalı Dövüşçü Kimbo Slice Hayatını Kaybetmiş
  • clubber80 kullanıcısına yanıt
    Geçen ay paylaşıldı kardeşim üzerinden baya zaman geçti
  • Nereden takip ediyosunuz bu sporu? Digiturk veya d smart mi veriyor? Internetten izlenebiliyor mu?

• Dogru Adam kullanıcısına yanıt
    internetten çıkcağı kanala bakıp canlı açıcaksı ppw olanlarıda linkleri oluyo ama bunlar zor gelir 1080p izliyeyim diyosan ufc fight pass ten üyelik satın alman lazım
  • Conor basın toplantısına geç kaldı, gelip konuşmaya başladığında ise Nate Diaz kendisine ve takımına küfür ede ede basın toplantısını terk etti

Umarım temizinden bir dayak yer Conor, çok şımardı çünkü. Psikolojik savaşları Nate manyağı karşısında işe yaramıyor, Octagon'da bir iki Stockton tokadı yedikten sonra mental olarak çökebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 18 Ağustos 2016; 11:59:20 >

• Büyuk laf etmek istemiyorum ama Conor en kötu puanla maçi kazanicaktir. Bu Nate fazla olmaya basladi. Conor in herzamanki ustunluk saglamasi mac oncesi bu adami etkilemedigi gibi tam tersi oldu. Herif ne nakavt oluyo kondinasyonuda iyi ustun bjj si var bakalim ne olucak

• Conor çok agresif, Nate İrlandalının damarını bulmuş sürekli takımına sallayıp duruyor ve bu durum Conor'ı delirtiyor. Bu ikili karşılaşmadan önce Artem Lobov ve Chris Avila dövüşecek. Bu maçın ayrı bir önemi var çünkü Lobov Conor'ın takımından Avila ise Diaz'in. İkisi de dandik dövüşçü ama Avila alır gibi.

• Mcgregor ile diazın maçı ne zaman ve saat kaçta olacak ?
  • TSI ile main card 05.00'da başlayacak. Conor Vs Diaz 2 ise 07.00 gibi başlayacak. Yarın sabah 05.00'de izlemeye başlayabilirsiniz. Rengımızı de belli edelim #TeamMcgregor. Ilk maçta ilk round bayağı pataklamıştı ancak düşmedi Diaz. Benzin bitince ve solu yiyince de düştü Conor ama bu sefer size ve distance'ye iyi çalıştı. Umarım kazanır. Conor'un dediği gibi;"You should have killed me when you had a chance,now I am back and I am going to kill you and your F*cking teammates."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 20 Ağustos 2016; 22:11:06 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.