Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.419
Cevap
24
Favori
50.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OKTAW

Ayrıca bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Phil Davis dövüşürken biraz tutuk ve yavaş kalıyor gibi.

kesinlikle. phil davis bu maçı kazansa bile jon jones a kemerde rakip olacak bir adam değil. Aslında light heavy weight te jones a rakip olucak adam suan yok bile. keşke anderson silva nın ayağı kırılmasaydı da weidman ı yenip jones un sikletine çıkıp bi superfight olsaydı. bunu çok isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

quote:

Ayrıca bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Phil Davis dövüşürken biraz tutuk ve yavaş kalıyor gibi.

kesinlikle. phil davis bu maçı kazansa bile jon jones a kemerde rakip olacak bir adam değil. Aslında light heavy weight te jones a rakip olucak adam suan yok bile. keşke anderson silva nın ayağı kırılmasaydı da weidman ı yenip jones un sikletine çıkıp bi superfight olsaydı. bunu çok isterdim

Aynen kardeşim bende aynı görüşteyim. Jones vs Silva maçı olmasını bende çok isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki her şey vücuttaki kas kütlesi değil birçok örnek var bu konuda fakat Phil Davis NCAA şampiyonu gücünü yerde kullandığında iyi iş yapabileceğini düşünüyorum.

Yalnız UFC sitesine girip istatistklere baktığımda Anthony Johnson'ın Takedownda üstün olduğunu gördüm ve beni şaşırttı. Bu maçta her şey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna

Tabiki her şey vücuttaki kas kütlesi değil birçok örnek var bu konuda fakat Phil Davis NCAA şampiyonu gücünü yerde kullandığında iyi iş yapabileceğini düşünüyorum.

Yalnız UFC sitesine girip istatistklere baktığımda Anthony Johnson'ın Takedownda üstün olduğunu gördüm ve beni şaşırttı. Bu maçta her şey olabilir.

Hocam katılıyorum sana, bunun en iyi örneklerinden biri Cain veya kickbokstan Saki diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Tabiki her şey vücuttaki kas kütlesi değil birçok örnek var bu konuda fakat Phil Davis NCAA şampiyonu gücünü yerde kullandığında iyi iş yapabileceğini düşünüyorum.

Hocam katılıyorum sana, bunun en iyi örneklerinden biri Cain veya kickbokstan Saki diyebiliriz.

aynen cain' in güreşerek dos santosu nasıl 5 raund boyunca ağlattığını çok iyi biliyoruz

ayrıca Anthony Johnson' ın takedown ların yanı sıra dövüşlerini genel olarak izleyin adam çok iyi. benim favorim kesinlikle anthony johnson' dır.

Bir kere Phil Davis Machida yı puanla yendiği maçı izlediniz mi veya hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama maç kesinlikle machidanın hakkıydı hakemler nasıl verdiler puanları phil e anlamış değilim. Phil iyi bir atlet ama king olamaz

• Anthony Johnson UFC'den ayrıldıktan sonra kendini acayip geliştirdi. Zaten sıkıntısı çok fazla weight Cut yapmasıydı, şimdi light heavyweight-de oldukça iyi dövüşüyor zaten bu yüzden UFC geri aldı adamı. Phil Davis Light Heavyweight -in Mark Munoz'u resmen. Çok bilgili ve usta bir güreşçi.
    Gönlüm Phil Davis kazansın istiyor ancak Johnson kazanırsa da şaşırmam.
    Kemer maçına gelirsek eğer, Teixeira'yı küçük görmeyin derim. Eğer mesafeyi kapatırsa K.O görebiliriz. Bunun dışında çok usta BJJ-ci zaten. Yerde de sıkıntı yaşamayabilir ama işte mesafe sıkıntısı büyük. Herifte bir kol var kafesin diğer ucundan jab vuracak neredeyse.
    Zaten Teixeira yenemezse bir daha ki sefere Gustaffson öttürecek bence.
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Gustafsson gitsin kumda oynasın. Jon Jones'u yedirtmeyiz.

Şaka bi yana önceki maç mükemmeldi. Heyecanla Jones vs Gus 2'yi bekliyorum ben.

Ayrıca ilk maç için hazırlanmış şu özel videoyu izleyin arkadaşlar.

[DHTUBE=]http://youtu.be/vEwB7GdtX5Y

• quote:

Hocam inki kontol edermisin
  • quote:

Valla Pride zamanından beri seyrettiğim ve sevdiğim adamların bir bir indirince deli ayar oldum Jones'a. Ancak bardak Lyoto'yu Submit edince taştı artık Sabırsızlıkla Gustaffson'ın indirmesini bekliyorum Yoksa Ağırsiklet gibi hafif ağır siklet klasmanı da kilitlenecek. Bir tane çok iyi adam var kimse deviremiyor, ancak ondan sonra gelen bir adam daha var, bu adam şampiyonu deviremiyor ancak başka kimse de onu deviremiyor

• Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Mobilden link ekleyemedim

UFC Fight Flashback: Jon Jones vs Alexander Gusta…:http://youtu.be/vEwB7GdtX5Y

direkt youtubedan paylaştım.

• quote:

Mobilden link ekleyemedim

UFC Fight Flashback: Jon Jones vs Alexander Gusta…:http://youtu.be/vEwB7GdtX5Y

direkt youtubedan paylaştım.

Güzel videoymuş. teixeira da izliyor maçı jones kazanır bence diyorum :D:D
  • arkadaşlar buarada bilginiz var mı; anderson silva tekrardan dövüşecek mi ?
  • quote:

arkadaşlar buarada bilginiz var mı; anderson silva tekrardan dövüşecek mi ?

Hocam izlediniz mi maçları ben zamunda dan indiriyorum şuan.
  • quote:

quote:

Hangi maçları indiriyorsun kardeş Ufc 172 mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hangi maçları indiriyorsun kardeş Ufc 172 mi ?

Ufc 172 indirdim sadece jon jones maçını izledim ama beklediğimi alamadım aslında. Seğir zevki az bir maçtı, jones üstünlüğüyle geçti her zaman ki gibi dirseklerini çok iyi kullandı. Jones maçı pek dikkate almamış gibiydi. Yarın diğer maçlarada bakıcam, başka izleyen var mı ?

• Genel Değerlendirme:

Jones maçı beklediğim gibiydi ama Teixeira'yi tebrik etmek lazım 4-5 tane elbow yedi back spinning elbow yemedi sonuç olarak iyi dayandı. Bence güzel maç oldu ama sırada Gustafsson maçı var ve çok önemli bir maç olacak.

Bu arada hakemler tüm roundlari 10-9 Jones' a verdi. Ilk iki round için katılmıyorum.

Phil Davis vs Anthony Johnson maçı tam bir hayalkırıklığı oldu. Davis kardeşim tamam gureste bir numarasin kralsin bilmemne de baktın takedown olmuyor zorlama yani 5 round maç da değil ki 3 round maç hala zorluyorsun takedown yapacağım diye... Anthony Johnson zekice aldı maçı.

• Gecenin kazananı Anthony Johnson'dı bence, yukarıda söylediğim gibi zaten kendini geliştirdiğini biliyordum ancak bu kadar beklemiyordum. Phil Davis'in acilen ayakta dövüşünü güçlendirmesi lazım. Yoksa böyle madara oluyor, Rashad Evans'da aynı şekil benzetmişti kendisini. Jim Miller yine harikaydı, en sevdiğim hafif sikletlerden biri. Yüksek ihtimal Donald Cerrone ile dövüşür bundan sonra. O dövüşte kimi tutarım bilemiyorum, iki adamı da acayip beğeniyorum. Luke Rockhold'u oldum olası sevemedim ancak yaptığı submission taktire şayandı, önce mount-dan triangle choke arkasından Kimura, acayip iyiydi.

Jon Jones'a gelirsek eğer, herif gerçekten acayip iyi. Gustaffson dışında kalan herkesi resmen madara etti, kendi oyunlarında devirdi, rezil rüsva etti resmen. Allahtan Gustaffson rematch-i alacakta kurtulacağım bu adamdan Şaka bir yana bu adamı devirirse Gustaffson veya Cormier devirir. Ki Cormier'den şüpheliyim, adam tamam eski ağırsiklet, gücü kuvveti yerinde, vurdu mu indiriyor. Boksu da oldukça iyi zaten son maçında da gördük. Gel gelelim reach kısa adamda, eğer Jones'u yere alamazsa mümkünatı yok yenemez. Bakalım ne olacak göreceğiz ancak ben Gustaffson 2014 yılında şampiyon olacak diyorum.

2014'de şampiyon olacaklar;

Alexander Gustaffson
    Lyoto Machida

Gönül ister ki, Roy '' Big Country '' Nelson

• Benim mesajımdan önceki 2 mesajı okumadım çünkü "spoiler" içeriyor. Nedeni,Jon Jones hariç diğer maçları daha izlemedim ;)

Glover maçı hepimizin tahmin ettiği sonuçla bitti. Ancak daha maçın başında Glover Jones'u biraz hırpalamıştı ki J.Dos Santos misali devamını getirmedi. Arkadaş adam hafiften yıkılmaya müsait, iyice yüklen. Temkinli olucam diye de böyle yapılmaz..

Merak ettiğim bir konu, Jones son 9 maçını 5 raund yani ünvan maçı olarak oynadı. Kondisyonunu 5 raunda yaymayı biliyor. Karşısındakilerde 5 raunda gücü yaymak adına tam yüklenme yapamıyor. 3 raund olsa da Roy Nelson misali patlama şeklinde Jones'a ilk raundda yüklenseler sonuç nasıl olur acaba?

Bir önceki evden olan Fight Night 42'deki Travis Browne - Fabricio Werdum maçı benim açımdan tam bir hayal kırıklığı oldu. Travis o maça kadar minder yüzü görmemiş, %100 takedown defence ile oynarken kendini yerde bulunca gücünü yerde harcayıverdi. Çok yoruldu, bu kadar olmamalıydı..

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Gecenin kazananı Anthony Johnson'dı bence, yukarıda söylediğim gibi zaten kendini geliştirdiğini biliyordum ancak bu kadar beklemiyordum. Phil Davis'in acilen ayakta dövüşünü güçlendirmesi lazım. Yoksa böyle madara oluyor, Rashad Evans'da aynı şekil benzetmişti kendisini. Jim Miller yine harikaydı, en sevdiğim hafif sikletlerden biri. Yüksek ihtimal Donald Cerrone ile dövüşür bundan sonra. O dövüşte kimi tutarım bilemiyorum, iki adamı da acayip beğeniyorum. Luke Rockhold'u oldum olası sevemedim ancak yaptığı submission taktire şayandı, önce mount-dan triangle choke arkasından Kimura, acayip iyiydi.

Jon Jones'a gelirsek eğer, herif gerçekten acayip iyi. Gustaffson dışında kalan herkesi resmen madara etti, kendi oyunlarında devirdi, rezil rüsva etti resmen. Allahtan Gustaffson rematch-i alacakta kurtulacağım bu adamdan Şaka bir yana bu adamı devirirse Gustaffson veya Cormier devirir. Ki Cormier'den şüpheliyim, adam tamam eski ağırsiklet, gücü kuvveti yerinde, vurdu mu indiriyor. Boksu da oldukça iyi zaten son maçında da gördük. Gel gelelim reach kısa adamda, eğer Jones'u yere alamazsa mümkünatı yok yenemez. Bakalım ne olacak göreceğiz ancak ben Gustaffson 2014 yılında şampiyon olacak diyorum.

2014'de şampiyon olacaklar;

Alexander Gustaffson
    Lyoto Machida

Gönül ister ki, Roy '' Big Country '' Nelson

maçlar benimde pek beklediğim gibi değildi açıkcası. Glover' ın kazanmasını çok istiyordum ama 2. raund dan sonra jones domine etmeye başladı maçı. ama glover a da bir parantez adama helal olsun o kadar elbow aldı ve devrilmedi.

phil davis i oldum olsa sevmem zaten güreşi iyi diyorlar hiçbir şey yapamadı. ayakta zaten sıfır bir adam. anthony johnson kendisini biraz daha geliştirirse light heavy weight kemerine ortak bile olabilir. bu arada size katılıyorum 2014 te gustaffson kemeri rematch maçında jones tan alacaktır. ancak alması için jones u nakavt etmesi gerekiyor. 3 5 puan fazla alsa bile kemeri alamayabilir biliyorsunuz kemeri almak için çok ciddi bir üstünlük kurmak gerekiyor şampiyona yada direk KO yapmak gerekiyor.

Diğer bir siklete gelirsek, lyoto machida temmuz' da middle weight şampiyonlugunu alır gibime geliyor. aynı fikirdeyim.

• bu arada arkaşlar Anderson Silva' nın ne zaman octagon' a döneceği hakkında net bilgisi olan var mı ? İnstagram dan ve twitter' dan silva nın takipcisiyim ve ayağı tam anlamıyla düzelmiş antremanlara sıkı bir şekilde başlamış olduğunu görüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.