Şimdi Ara

mkv2vob yeni versiyon (tsmuxer gibi transcodingsiz AVCHD) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
21.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu programdakı ayarların nasıl olması gerektıgını bırınız yazabılırsenız cok makbule gececk saolun
  • @zgor,

dostum emeğine sağlık program baya ilerleme sağlamış ben görmeyeli sanki.. şimdi bee movie'yi denedim gayet başarılı çalışıyor, çok kısa sürede çevirdi.. fakat aynısı indiana jones'da geçerli olmadı transcode ihtiyacı duydu parantez içinde de (RES) yazdı çevirirken ki sanırım resolution'ın kısaltması.. neye göre transcode ihtiyacı duyuyor acaba tam olarak onu merak ettim.. bir de gerçekten tecrübe ve ayarlarını konunun 1. mesajında toplasan da derli toplu herkes orada görse çok faydalı olur, çorba gibi olmuş şu an konu.

edit: tam mesajı yolladıktan sonra iron man'i denedim onda da indiana jones'la aynı şekilde transcode ediyor. transcode'dan kurtulmak için özel bir ayar falan mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto82 -- 18 Şubat 2009; 14:47:07 >
  • quote:

dostum emeğine sağlık program baya ilerleme sağlamış ben görmeyeli sanki.. şimdi bee movie'yi denedim gayet başarılı çalışıyor, çok kısa sürede çevirdi.. fakat aynısı indiana jones'da geçerli olmadı transcode ihtiyacı duydu parantez içinde de (RES) yazdı çevirirken ki sanırım resolution'ın kısaltması.. neye göre transcode ihtiyacı duyuyor acaba tam olarak onu merak ettim.. bir de gerçekten tecrübe ve ayarlarını konunun 1. mesajında toplasan da derli toplu herkes orada görse çok faydalı olur, çorba gibi olmuş şu an konu.

edit: tam mesajı yolladıktan sonra iron man'i denedim onda da indiana jones'la aynı şekilde transcode ediyor. transcode'dan kurtulmak için özel bir ayar falan mı var?

Tamam 1. mesajı biraz düzenleyeyim. Transcoding'de RES yazıyorsa profile 4.1 den yüksek demektir. O yüzden transcode ediyordur.

• Muxing Failed hatası veriyor durmadan sinir oldum.
  • 2.4.5 çıkmış
    quote:

V2.4.5 18/Feb/2009
    Added DTS can now be transcoded to AC3 in AVCHD mode (if you want to reduce filesize).
    Fixed "unsupported" or "out of memory" error on ps3 with some split files.
    Fixed old ac3 encoder which causes stuttering still used when downsampling/fixing ac3.
    Fixed DVD-5 split sometimes a few bytes too large.
  • konuyla alakasi yok ama avi yada mpeg2 formatini mkv ye ceviren enhizli bedava programhangisi lutfen yardim ,ripbot264 denedim saatlerce beklememe ragmen bitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 2 Mart 2009; 1:39:15 >
  • thick and tives 720p svd sürümünde hata veriyor.sizdede bu sorun oldumu?çözümü nedir aceba?
  • Arkadaşlar programa bişeler oldu filmleri normal olarak çeviriyorum (tsmuxer deki gibi değil) ya ses bozuluyor yada görüntü gelmiyor 3-4 tane film denememe rağmen aynı şey oldu.Sorun güncellemeden kaynaklanıyor sanırım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı??
  • MULTİAVCHD konusunda bir kaç denemem oldu harici diskin içine AVCHD klasörünü oluşturdu ve STREAM klasörüne 4 gb uyarlı program sanırım otomatik kesiyor birden fazla dosya attı. bazılarının boyutu çok küçük kaldı bende artık 500 gb harici diskime filmleri AVCHD, AVCHD1, AVCHD2 şeklinde atıyorum hangi filmi ps3 üzerinden seyredecek isem onun ismini AVCHD yapıyorum. En kolay bu geldi şimdilik bana bu arada orjinal bluray transformers dvdlere bölünmüş halini ps3 te denedim süper görüntü aldım türkçe sesde menüden seçiliyor. Boyutunu görmeniz için resim koyuyorum

mkv2vob yeni versiyon (tsmuxer gibi transcodingsiz AVCHD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedath -- 4 Mart 2009; 14:38:19 >

• Elimde 6gb 720p italyanca-ingilizce dts olan bir film var.Default olarak italyanca. Transcode etmeden önce Preferred Audio Language:English seçtim ancak 5 saat beklemeden sonra filmi açtığımda filmden ne ses geldi ne de altyazı. Daha önce default olarak ingilizce gelen filmlerin kodlanmasında hata yok sadece bunda var. Ne yapabilirim, bir tavsiyeniz var mı?
  • önce mkvmerge GUI ile içindeki italyanca ses dosyasını silerek kaydet, 4gb a böl , mkv2vob ile çevir izle
  • mkv2vob programı süper fakat sadece mux ile altyazı bile eklesem koyu renkli sahnelerde acaip karlanma yapıyor. Bunun çözümünü bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 9 Mart 2009; 22:51:13 >
  • benim pcde encoder.exe hata veriyor. program yarıya kadar çalişip hata verip kapanıyor. kardeşimin laptobunda yaptım sorunsuz bir şekilde yaptı. benim bilgisararımda neden olmuyor acaba? formatta attım belki programlar çakişiyordur diye ama düzelmrdi. cevaplarınızı bekliyorum.... şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: byvolcan

benim pcde encoder.exe hata veriyor. program yarıya kadar çalişip hata verip kapanıyor. kardeşimin laptobunda yaptım sorunsuz bir şekilde yaptı. benim bilgisararımda neden olmuyor acaba? formatta attım belki programlar çakişiyordur diye ama düzelmrdi. cevaplarınızı bekliyorum.... şimdiden teşekkürler

Kullanıcı hesabı denetimini devre dışı bırakarak veyaa. Başlat -> Çalıştır -> msconfig -> Araçlar ->UAC'yi devre dışı bırak yolunu izleyebilirsiniz bunu yapmak için de. Tabii yönetici olarak oturum açmış olmalısınız. Bunun dışında program exe'sini sağ tıklayıp özeliklerden güvenlik sekmesinde programın yetkilendirme düzeyini everyone olarak ayarlayıp bu düzeye tüm yetkielri verebilirsiniz.

yada dosyaya gelip sag tıklayıp uyumluluk ayarlarını xp sp2 yaparsan duzelebilir diye tahmın edıyorumm,

yukarıda yazdıklarım vista ıcın gecerlı ona gore , yanı vısta kullanıyorsan yapabılırsınn ;)

ilk once alttakı onerıyı dene sonra yukardakını dene

• benım soruma kımse cevap veremıyor nedense cozum var ıse super olacak elımde 30 tane hdrıp fılm var ama 13 tanesını cevırebılıyorum..

http://resim.donanimhaber.com/m_23447531/mpage_11/key_//tm.htm#31144480

bu konuda resımlı olarak bıseyler anlatmaya calısmıstım sorunum ıle alakalı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

benım soruma kımse cevap veremıyor nedense cozum var ıse super olacak elımde 30 tane hdrıp fılm var ama 13 tanesını cevırebılıyorum..

kardeş o sorunun tek cozumu siyah bant eklemen lazım filme,
    o siyah bant ekleme olayıda tekrar transcode etmen gerekıyor, yani ortalama 3-4-5 saat civarı suruyor, onunla ugrasmaktansa pc-ps3 u media server la baglayıp istedgn filmi istedigin altyazıyla 1 dk bile ugrasmadan 2 tık yapıp izleyebilirsin,
    yada illa ben izleyecem diyorsan da 1280x720 veya 1920x1080 cozunurluklu film indirip izleyeceksin,

suan ıcın baska birşey yapılmıyor bildigim kadarıylaa,
    sende ps3 var ve ınternete baglı ise senden bi ricam olacak,www.justi_.tv adresine girip canlı herhangibir yayın izleyip takılma olup olmadıgını yazabılırmısın? ( _ yazan yere n harfini koytacaksın burada bu linki kullanmak yasak sanırım)

• quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

quote:

benım soruma kımse cevap veremıyor nedense cozum var ıse super olacak elımde 30 tane hdrıp fılm var ama 13 tanesını cevırebılıyorum..

o siyah bant ekleme olayıda tekrar transcode etmen gerekıyor, yani ortalama 3-4-5 saat civarı suruyor, onunla ugrasmaktansa pc-ps3 u media server la baglayıp istedgn filmi istedigin altyazıyla 1 dk bile ugrasmadan 2 tık yapıp izleyebilirsin,
    yada illa ben izleyecem diyorsan da 1280x720 veya 1920x1080 cozunurluklu film indirip izleyeceksin,

sende ps3 var ve ınternete baglı ise senden bi ricam olacak,www.justi_.tv adresine girip canlı herhangibir yayın izleyip takılma olup olmadıgını yazabılırmısın? ( _ yazan yere n harfini koytacaksın burada bu linki kullanmak yasak sanırım)

dostum yarın sabah ılk fırsatta deneyecegım dedıgını ancak gırebıldım nete..benımde senden rıcam bu medıa serverı nasıl işler hale getırecegım..pc de yuklu ama programı calıstırdıgımda kırmızı X işaretı oluyor..

• Programda log sekmesi var. Oraya bakarak neden X aldığını öğrenebilirsin. Tabi progra yazıyorsa.
  • ya program hakkında fazla bır bılgım yok yanı ps3 ıle eşleşme olayını nasıl yapacagım..ethernetten mi yoksa baska bır sekılde mı?programı pc de actıgımda su sekılde bır goruntu var

sanırım eşleşme yapamadıgı ıcın boyle oluyor..320 gb hdd var butun fılmlerım onun ıcınde..eger bı sekılde medıa server ıle ızleyebıleceksem super olacak
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

quote:

dostum yarın sabah ılk fırsatta deneyecegım dedıgını ancak gırebıldım nete..benımde senden rıcam bu medıa serverı nasıl işler hale getırecegım..pc de yuklu ama programı calıstırdıgımda kırmızı X işaretı oluyor..

sana zahmet kardes yaww illa verdıgım link degil mesela kanal d ,show tv gibi sitelerin de canlı yayınlarını deneyebilirsin, bunlarda takılma oluyorsa bende sorun yok ps3 un 2.7 sinde sorun var demektır, eger sende takılma yok goruntuler net ses net gelıyorsa sorun benm ps3 dedir, şimdiden tesekkurler

senin işe gelirsekk=
    PS3 u modeme degilde pc ye direk baglaman lazım sanırım, istersen pm den ulas ben sana detaylı anlatayım burda bırcok arkadasa anlattım umarım senınkınıde hallederızz,

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.