Şimdi Ara

mkv2vob yeni versiyon (tsmuxer gibi transcodingsiz AVCHD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
21.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mkv2vob 2.4 sürümümden itibaren transcode/recompress yapmadan mux ederek (aynı tsmuxer gibi) hızlı bir şekilde AVCHD oluşturabiliyor. tsMuxer'da ki yeşil bar sorunu da yok. Denedim gerçekten güzel yapmışlar :)

+ DTS ve altyazı desteğide var transcoding yapmadan.

Ekleme: Evde test ettim. DTS ses alabiliyorum. Altyazıları transcode etmeden çeviriyor ve tsmuxer'daki farklı çözünürlüklü filmlerde ortaya çıkan yeşil bar sorunu yok. Transcode etmemesi için profil 4.1 veya daha seyrek olmalı.

1. USB diskten (Harddisk veya flash disk) AVCHD formatında film izleyebilmek için ekteki resimdeki ayarları uygulayın.
    2. Film ile aynı isimli altyazıyı yine aynı klasore koyun
    3. Programın oluşturduğu AVCHD klasorunu USB diske atın. Başka bir klasorün içinde olmamalı.
    4. PS3'te video kısmında USB diski secin. Sonra AVCHD'yi seçin.
    5. Altyazı yoksa menuden göstertin

link:www.mkv2vob.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgur -- 18 Şubat 2009; 16:46:05 >

• link verebilirmisin download için.teşekkürler
  • Herkese merhaba,

Tamda benim sorunum ile ilgili bir konu açılmış, programı sorunsuz kullanmaktayım, ancak esas garip bir sorun, yazılım altyazı eklenmesine izin versede ben bunu başaramadım defalarca denememe rağmen. Bildiğim kadarı ile filmde yada dizi neyse artıkın, altyazının isimleri aynı olmak zorunda imiş, kısacası bunuda denememe rağmen ve programdan gereken ayarlarıda yapmama rağmen, altyazı hiçbir şekilde ps3 e taktığımda görüntülenememekte. Sorun tam olarak ne olduğunuı anlamadığım için birşey yapamıyorum. Bu konu ile ilgili olarak yardımcı olabilirmisiniz. PS3 de ayarlarına baktığımda subtitles durumuna bakıyorum, herhangi bir altyazı bulunmamaktır diyede not çıkıyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Herkese merhaba,

Tamda benim sorunum ile ilgili bir konu açılmış, programı sorunsuz kullanmaktayım, ancak esas garip bir sorun, yazılım altyazı eklenmesine izin versede ben bunu başaramadım defalarca denememe rağmen. Bildiğim kadarı ile filmde yada dizi neyse artıkın, altyazının isimleri aynı olmak zorunda imiş, kısacası bunuda denememe rağmen ve programdan gereken ayarlarıda yapmama rağmen, altyazı hiçbir şekilde ps3 e taktığımda görüntülenememekte. Sorun tam olarak ne olduğunuı anlamadığım için birşey yapamıyorum. Bu konu ile ilgili olarak yardımcı olabilirmisiniz. PS3 de ayarlarına baktığımda subtitles durumuna bakıyorum, herhangi bir altyazı bulunmamaktır diyede not çıkıyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hmm hangi versiyon'u kullanıyorsunuz? 2.4.3 Beta 3'te ve önceki birkaç sürümde altyazılarla ilgili bugların düzeltildiği yazıyor. Ben 2.4.3 Beta 3 ile denedim altyazılar sorunsuz gözüküyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: zgur

google:
    http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=mkv2vob&ie=UTF-8&oe=UTF-8

official:
    www.mkv2vob.com

sitesindeki linkler çalışmıyor,
    google'dan bulmanız lazım.
    Benim indirdiğim yer:
    www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/mkv2vob.shtml

• mkv formatındaki filmi ps3 te avchd olarak izleyebilecekmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questosera -- 6 Şubat 2009; 14:11:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mkv formatındaki filmi ps3 te avchd olarak izleyebilecekmiyiz.

Evet.
  • nasıl yapılacağını ayarlarını bi anlatabilirmisiniz?dosya formatı ne seçeceğiz altyazı işlemi nasıl olacak bilgi verirseniz sevinirim ben yeniyim bu konuda.
  • quote:

nasıl yapılacağını ayarlarını bi anlatabilirmisiniz?dosya formatı ne seçeceğiz altyazı işlemi nasıl olacak bilgi verirseniz sevinirim ben yeniyim bu konuda.

Eger USB'den izlemek istiyorsaniz Configuration->Output ayarını AVCHD USB yapın. Subtitle dilini Türkçe'ye ayarlayın ve Load Subtitles from file'i seçin. Sonra 1. Tab'dan istediğiniz mkv'yi add edin. Oluşan AVCHD folder'ını USB diskinizin root folderına atın. Bu kadar :)
  • ben sesinde 5+1 olmasını istiyorum onu nasıl seçeceğim?
  • quote:

ben sesinde 5+1 olmasını istiyorum onu nasıl seçeceğim?

AVCHD - USB seçerseniz ses DTS olarak kalacaktır.
  • file format ne olmalı?fat32 4 gb mı_dvd5 4,7 gb mı? birde configuration da ac3 ses yerleri var onlarda işaretlenecekmi?
  • quote:

file format ne olmalı?fat32 4 gb mı_dvd5 4,7 gb mı?

File Splitting = None olmalı AVCHD USB için. Program kendisi otomatik split ediyor fat32'ye göre (AVCHD'de sadece).
    quote:

birde configuration da ac3 ses yerleri var onlarda işaretlenecekmi?

O kısım eğer mkv'nin ses stream'i DTS değilde AC3 ise kullanılıyor.
  • Altyazılı olarak ne kadar zamanda çeviri işlemi yapılıyor?
  • teşekkürler zgur bi deneme yapıyorum işallah olur sorunsuz.
  • avchd kamera ile çekilmiş kayıt türüdür. ses olarak DTS i desteklemez AC3 ü destekler
  • quote:

Altyazılı olarak ne kadar zamanda çeviri işlemi yapılıyor?

Ben 349mb lık sample file ile denedim İngilizce altyazılı, 1 dakikadan kısa sürdü. 30 sn falan herhalde.
    quote:

teşekkürler zgur bi deneme yapıyorum işallah olur sorunsuz.

Birşey değil :) Umarım sizde de çalışır..
  • quote:

avchd kamera ile çekilmiş kayıt türüdür. ses olarak DTS i desteklemez AC3 ü destekler

AVCHD AC3'yi ve Linear PCM'i destekler:
    AC3 = 64 to 640 kbit/s 1-5.1 channels
    Linear PCM = 1.5 Mbit/s 1-7.1 channels
  • mkv2vob 2.4'ün change log'larında şöyle bir ifade var:
    quote:

Added AVCHD: DTS + Subtitles support without transcoding.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.