Şimdi Ara

mkv2vob yeni versiyon (tsmuxer gibi transcodingsiz AVCHD) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
21.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir flash diske birden fazla filmi nasıl kopyalıcaz. bunu bilen var mı?

Direk yapılamıyor.

http://multiavchd.deanbg.com/
    Bu tool'la yapabilirsiniz. Menu'de ekliyor.
  • bilip bilmeden konuşuyosun.bak bakalım programa orda otomatik varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: vahitbudak

quote:

Orjinalden alıntı: bozkan38

arkadaşlar bu transcoding codec kısmı ne olması lazım.ben sesin 5+1 olmasını istiyorum hangisini seçmeliyim?

bak yukari arkadasim 4-5 mesaj yukarda neler yazilmis, okumadan konuyu hemen soru soruyorsunuz! Automatic te kalicak
  • quote:

arkadaşlar bu transcoding codec kısmı ne olması lazım.ben sesin 5+1 olmasını istiyorum hangisini seçmeliyim?

Transcoding Codec kısmı sadece transcoding gerekliyse işe yarar. x264 (slow) yaparsanız daha kaliteli olur. Ama çoook uzun sürer.
  • evet çok uzun sürüyor gerçekten.kaliteli olsunda sürsün önemli değil:) teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zgur

Merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın haftasonu şehir dışındaydım internete giremedim.
    @tantrumtr: birde internetten başka bir srt dosyası indirip deneyin. Hala srt'te bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca "always encode subtitles"'ı kaldırın, o eğer mkv'ye altyazı stream'i eklemişse onları encode ettiriyor. Load subtitles from file kalsın ve film ile aynı klasörde aynı isimli srt bulunsun.

estgf. kusur ne demek dostum, daha ne yapicaksin ki yaliz ben beceremedim bu isi, bir turlu ses gelmiyor avchd me.exe yi googling yapip zor bela bulduk ama tum denemelerime ragmen goruntu var ses yok! altyazida yok tabikide!

ugraslarin icin tekrardan tesekkurler

• quote:

bilip bilmeden konuşuyosun.bak bakalım programa orda otomatik varmı?
    quote:

quote:

bak yukari arkadasim 4-5 mesaj yukarda neler yazilmis, okumadan konuyu hemen soru soruyorsunuz! Automatic te kalicak

quote:

ben sesinde 5+1 olmasını istiyorum onu nasıl seçeceğim?

AVCHD - USB seçerseniz ses DTS olarak kalacaktır.

benim bilip bilmeden konustugum HATALIYIM, ozur diliyorum yanlis gordum dogru seninde okumadan mesajlara asildigin da dogru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 9 Şubat 2009; 11:08:54 >

• avchd_me tsmuxer'da gerekiyordu, mkv2vob'da gerekmiyor diye biliyorum. Ben kullanmıyorum problem çıkmıyor. Sizde başka bir sorun olmalı. Başka bir mkv ile deneyin birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgur -- 9 Şubat 2009; 11:08:29 >
  • arkadaşım set olduysam özür dilerim kusura bakma.programda birsürü seçenek var ve transcoding çok uzun sürüyor o yüzden transcodinc codec i sordum.tek tek deneme şansımda yok çok uzun bir işem.saolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular ama bu soru hiç sorulmamıştı bende ordan olabilir diye düşündüm uzun sürmesini.malum pazartesi sendromu iyi çalışmalar.

quote:

quote:

bilip bilmeden konuşuyosun.bak bakalım programa orda otomatik varmı?
    quote:

quote:

quote:

ben sesinde 5+1 olmasını istiyorum onu nasıl seçeceğim?

AVCHD - USB seçerseniz ses DTS olarak kalacaktır.

benim bilip bilmeden konustugum HATALIYIM, ozur diliyorum yanlis gordum dogru seninde okumadan mesajlara asildigin da dogru

• Yok canim estgf. ne serti, gucenmedim bile hatali olan benim neden guceneyim! tamemen kullen haklisin ben de kabahat, herneise soruna sakince cevap bulalim o zaman diger arkadaslara da yardimci olmasi umidi ile yazalim

m-peg 2 fast, filmi ps3 formatina cok hizli konvert ediyor fakat nihai sonuc % 10 gibi fazla oluyor, misal 3 gb bi film 3.10 gb olabiliyor veya daha fazla

xvid medium ise; birazdaha uzun suruyor gene nihai boyut degisebiliyor

x264 ki ben hep bunu denerdim eski versiyonda saatler suruyor kanser olma sebebidir yani

x 264 higt bitrate (slow) bu denemek bile istemem allah bilir ne kadar surer, sonuc olarak en sondakini denemedim ama diger 3 secenegin goruntu farkini goremedim sahsen! seslerin hepside ac3(yani 5.1 ses alirsin) bende z5500 var film cikinda digital yaziyor z5500 ekraninda
    ama ben naptim gittim htpc sistem topladim kurtuldum vallahi convertten monvertten, belli zaman sonra illallah dedirtiyor yani!
    kolay gelsin sizlere

• arkadaşım auto olacak o kısım.
    SES için film sırasında üçgen' e bas çıkan bluray ayarlarından en sağdaki display ayarına gel orada bitstream'ı seç böylece 5+1 olarak izle.İYİ SEYİRLER.

quote:

• Birde programı deneyen arkadaşlar;

program 1280x720 harici videolarda transcode yapıyor. Fakat hiç çok zaman alıyor diye bırakmayın görüntü kalitesi mükemmel.

Yanlız kesinlikle ve kesinlikle MPEG-2 Fat te indirmeyin felaket görüntü kaybı oluyor bizzat Karayip Korsanlarında test edilmiştir. Görüntü hareketli sahnelerde kare kae oluyor. Önerim gerçek bluray filmi izlemek için x264 brilliant; yok çok zaman alıyor derseniz x264 ile indirmeniz.HD DESTEKLİ PCYİ BİLGİSAYARA BAĞLAYIPTA İZLİYORDUM AMA PS3 TE Kİ KALİTE BAMBAŞKA. Benim lap top ta Hdx264 brillant yaklaşık 5 saat Hdx264 3,5 saat alıyor(T7700 İŞLEMCİ 3GB Ram) AMA KESİNLİKLE BEKLEMEYE DEĞER.
  • arkadaşlar sonunda akşam filmi denedim.maxpayne 720p yi x264 le transcode ettim.diğer ayarlar arkadaşların dediği gibiydi.film başlayınca resmen hopladık sesten.görüntü zaten inanılmaz.işlem 5 saat sürüyor ama değer gerçekten.akşam iş çıkışı açıyorum sabaha hazır film:) yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.altyazıda da sorun yok süper.
  • arkadaşlar bende widescreen 720p bir film var yeşil boşluklar çıkmadı ama film tavana yapıştı. ayrıca altyazılarda alta çok yaklaşık. bir çözümü varmı?
  • quote:

arkadaşlar bende widescreen 720p bir film var yeşil boşluklar çıkmadı ama film tavana yapıştı. ayrıca altyazılarda alta çok yaklaşık. bir çözümü varmı?

Hiç karşılaşmadım. İsterseniz birwww.mkv2vob.com'un forumlarını araştırın, belki orada cevap bulabilirsiniz.
  • quote:

arkadaşlar bende widescreen 720p bir film var yeşil boşluklar çıkmadı ama film tavana yapıştı. ayrıca altyazılarda alta çok yaklaşık. bir çözümü varmı?

http://www.mkv2vob.com/showthread.php?tid=384
    burada tartışılmış.
  • tesekkürler bir bakayım
  • benim bir sorunum var birtürlü çözemiyorum şmd aynen söylenenleri yaptığım halde ses ve görüntü sorunsuz olmasına rağmen altyazıyı göstermiyor.. anlamadığım şey ps3e exhddyi takınca çıkan AVCHD dosyasına x ile basınca başlamıyor film normal xpdeki gibi dosyalara ayrılıyor ordan stream klasörüne basıp filmi bulunca ozmanda altyazısız oluyor. sorun nedir sizce lütfen yardımm
  • xe basmayacaksın ntsc makinalarda mesela yuvarlağa basıcaksın. sonra film oynamaya başlayacak o esnada üçgene basıp altyazıyı açıcaksın
  • quote:

benim bir sorunum var birtürlü çözemiyorum şmd aynen söylenenleri yaptığım halde ses ve görüntü sorunsuz olmasına rağmen altyazıyı göstermiyor.. anlamadığım şey ps3e exhddyi takınca çıkan AVCHD dosyasına x ile basınca başlamıyor film normal xpdeki gibi dosyalara ayrılıyor ordan stream klasörüne basıp filmi bulunca ozmanda altyazısız oluyor. sorun nedir sizce lütfen yardımm

AVCHD klasörü USB diskinizin root folder'ında olmalı.
  • AVCHD Me.exe programını indir internetten AVCHD klasörünün içine kopyala çalıştır.sora ok de ve programı sil klasörün içinden ozaman belleği ps3 e takınca direk çarpıya bastığında çıkar karşına ve altyazıda görünür.ok
    quote:

Orjinalden alıntı: mahlasago

benim bir sorunum var birtürlü çözemiyorum şmd aynen söylenenleri yaptığım halde ses ve görüntü sorunsuz olmasına rağmen altyazıyı göstermiyor.. anlamadığım şey ps3e exhddyi takınca çıkan AVCHD dosyasına x ile basınca başlamıyor film normal xpdeki gibi dosyalara ayrılıyor ordan stream klasörüne basıp filmi bulunca ozmanda altyazısız oluyor. sorun nedir sizce lütfen yardımm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.