Şimdi Ara

mkv2vob yeni versiyon (tsmuxer gibi transcodingsiz AVCHD) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
21.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam siyah yerde hiç sorun yok ama zaten film 1280 720 ise mevcuri zaten film üzerinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 7 Şubat 2009; 0:40:45 >
  • zgur abicim yetersiz disk alanı diye bişey çıkıyor harici hard diskin içine açtığım avchd ye atıyorum ROOT FOLDER ı nedir NEYAPMAM LAZIM KAFAYI YİCEM

quote:

Orjinalden alıntı: zgur

quote:

arkadaşlar lütfen anlayan biri msj atsın bu altyazıları ekleyemiyorum 250gb hardisk var fat32 formatlı altyazı eklemeden tamam çeviriyor fakat altyazı eklediğimizde diskte yeterli alan yok msjı çıkıyor alt yazı ile film aynı adı taşıyor üstelik ne yapmam lazım.

Configuration->Output ayarını AVCHD USB yapın. Subtitle dilini Türkçe'ye ayarlayın ve Load Subtitles from file'i seçin. Sonra 1. Tab'dan istediğiniz mkv'yi add edin. Oluşan AVCHD folder'ını USB diskinizin root folderına atın.

• Dostum oncelikler bilgiler icin tesekkurler fakat output file extension u ne seciyoruz? Automatic, mt2s. mp4 avi?
  • automatic
  • quote:

Orjinalden alıntı: zgur

quote:

nasıl yapılacağını ayarlarını bi anlatabilirmisiniz?dosya formatı ne seçeceğiz altyazı işlemi nasıl olacak bilgi verirseniz sevinirim ben yeniyim bu konuda.

Eger USB'den izlemek istiyorsaniz Configuration->Output ayarını AVCHD USB yapın. Subtitle dilini Türkçe'ye ayarlayın ve Load Subtitles from file'i seçin. Sonra 1. Tab'dan istediğiniz mkv'yi add edin. Oluşan AVCHD folder'ını USB diskinizin root folderına atın. Bu kadar :)

usb disk root folder nasil olusturulcak veya nedir bu dostum izah edermisin az?
  • Erimo, şöyle bir durum soz konusu programda, belkı senın yetersız dısk alanı ıle ılgılı oldugunu dusunuyorum. Burda yetersız dısk alanı derken, program senın USB harıcı harddıskını kastetmıyor, soyle anlatayım, senın wındows un yada programın kurulugu oldugu harddısk ı C olarak varsayarsak ve bır 720p lık bır dızı bolumunu cevırdıgını dusunursek, C de tam olarak hatırlamıyorum ama 2.4gb bos yer olması gerekıyor, yanı bu esas olarak programdan gozukmesı gerekıyor. Buna dıkkat etmenı onerırım, buyuk ıhtımallede sorunun cozer heral.

Ama ben kendı sorunumu cozemedım daha :-) buarada Zgur dızı ıle altyazının ısımlerı aynı. Yanı kesınlıkle bıryerde bır sorun var ama nerde cozemedım :-)
  • mukemel oldu sesıde hallettım cok sukur elıne saglık :)
  • Sorunuma devam etcek olursak, mkvmerge programını ındırdım ve kurdum, onunla altyazıyı ekledım vıdeo ya, vıdeoyu yu calıstırdıgımda, halen mkv dosyarı herhangı bır sorun olmadan altyazılı olarak calıstı vıdeo, sonra ps3 ıcın vıdeoyu cevırmek ıcın mkv2vob u kullandım, vıdeo altyazılı oldugu ıcın altyazısını eklemeden cevırdım ancak yıne ps3 e taktıgımda altyazıları gıtmıs olarka calısıyor. Sorun ne acaba bır bılen, monıtor olarak SamsungT240 kullanıyorum bır alakası olurmu bılmıyorum ama.
  • tantrumtr çok saol yetersiz disk alanı su-orununu çözdüm.

sabahtan beri tüm gündür denemediğim şey kalmadı bütün zgur' un programıyla fakat gel görki bütün seçenekleri denememe rağmen (mkvmerge GUI, AVIAddXSubs) ,altyazı ekleyemedim.

YOK OLMUYOR İŞTE BEN HARİCİ HDD ye FAT32 FORMATI ATTIM ONA FİLMŞER YÜKLENİYOR FAKAT TRANSCODE YAPSADA YAPMASA DA ALTYAZILAR ÇIKMIYOR. YAPAN NASIL YAPIYOR.
  • ilgin yahu, sessiz film gibi oldu! eksik neler yaptik acaba, konuyu acan arkadas bir guzel derleme yaparsa cok guzel olacak
  • vahit budak ve thantamur

BEYLER NİHAYET 1 KOCA GÜNÜMÜ ALSADA SONUNDA BU PROGRAMIN MANTIĞINI ÇÖZMÜŞ BULUNMAKTAYIM.
    DEDİKLERİ GİBİ ÇÖZÜNÜRLÜK FARKIDA OLSA YEŞİL BAR SORUNU KESİNLİKLE YOK.
    ÖNCELİKLE mkv2vob SEÇİLİ OLAN DOSYALAR
    OUTPUT TYPE AVCHD-USB
    VİDEO TRANSCODİNG Automatic
    AUTPUT FİLE EXTENSİON Automatic
    FİLE SPLİTTİNG None
    Always encode sub işaretli
    Load Sub işaretli

sonra altyazı ve filmi ekleyin çevirin.Attığınız HDD içine AVCHD Me.exe programını atın yani hdd'de BDMV SERTİFİCATE ve AVCHD Me.exe olacak.
    AVCHD Me.exe 'İ TIKLAYIP ÇALIŞTIRIN

İŞLEM BUKADAR. İYİSEYİRLER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erimo

vahit budak ve thantamur

BEYLER NİHAYET 1 KOCA GÜNÜMÜ ALSADA SONUNDA BU PROGRAMIN MANTIĞINI ÇÖZMÜŞ BULUNMAKTAYIM.
    DEDİKLERİ GİBİ ÇÖZÜNÜRLÜK FARKIDA OLSA YEŞİL BAR SORUNU KESİNLİKLE YOK.
    ÖNCELİKLE mkv2vob SEÇİLİ OLAN DOSYALAR
    OUTPUT TYPE AVCHD-USB
    VİDEO TRANSCODİNG Automatic
    AUTPUT FİLE EXTENSİON Automatic
    FİLE SPLİTTİNG None
    Always encode sub işaretli
    Load Sub işaretli

sonra altyazı ve filmi ekleyin çevirin.Attığınız HDD içine AVCHD Me.exe programını atın yani hdd'de BDMV SERTİFİCATE ve AVCHD Me.exe olacak.
    AVCHD Me.exe 'İ TIKLAYIP ÇALIŞTIRIN

İŞLEM BUKADAR. İYİSEYİRLER.

dostum ilgin icin tesekkurler, ilgileniyorsun es gecmiyorsun bizi, yanliz avchd me.exe yi bilamadim .exe uzantili dosyalar program dosyasi degil mi? bulamadim nerdedir bu avchd me.exe bir bunu anlayamadim gitti

• ilk filmi yaptım taktım çok güzel oynattı.
    fakat dizilerde çözünürlük biraz değişiyor bunu nasıl engelleriz
  • bir flash diske birden fazla filmi nasıl kopyalıcaz. bunu bilen var mı?

Bir de, hdmi'dan laptop bağlama imkanı olanlara sesleniyorum. ps3 200 watt çekiyor
  • vahitbudak yardımların için teşekkür ederim, ama yaptıgım ıslemlerın hepsı aynı sekılde hatta ama herhangı bır altyazı cıkmıyor yanı duzgun cevırıyor ama latyazı yok offf yanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tantrumtr

vahitbudak yardımların için teşekkür ederim, ama yaptıgım ıslemlerın hepsı aynı sekılde hatta ama herhangı bır altyazı cıkmıyor yanı duzgun cevırıyor ama latyazı yok offf yanı

Film ile altyazının ismi aynı isim olması lazım vede aynı klasörde böle yapıncada altyazı çıkmıyor mu?
  • Evet, ikiside aynı klasörde ve hepsının adı aynı yan,, yok yanı mkvmerge ıle onceden altyazıyı eklıyorum oluyor sonrfa mkv2vob ıle sadece cevırıyorum ama ılgınctır bu sefer altyazı kayboluyor anlamadım gıttı yanı :-) Programın sadece banamı gıcıklıgı war ne :-)
  • arkadaşlar bu transcoding codec kısmı ne olması lazım.ben sesin 5+1 olmasını istiyorum hangisini seçmeliyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkan38

arkadaşlar bu transcoding codec kısmı ne olması lazım.ben sesin 5+1 olmasını istiyorum hangisini seçmeliyim?

bak yukari arkadasim 4-5 mesaj yukarda neler yazilmis, okumadan konuyu hemen soru soruyorsunuz! Automatic te kalicak
  • Merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın haftasonu şehir dışındaydım internete giremedim.
    @tantrumtr: birde internetten başka bir srt dosyası indirip deneyin. Hala srt'te bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca "always encode subtitles"'ı kaldırın, o eğer mkv'ye altyazı stream'i eklemişse onları encode ettiriyor. Load subtitles from file kalsın ve film ile aynı klasörde aynı isimli srt bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgur -- 9 Şubat 2009; 9:27:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.