Şimdi Ara

Mkv Oynatan Bluray Player Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mkv Oynatan Bluray Player Tavsiyesi verebilcek varmı her tür formatı oynatan 7.1 çıkışlı

• Çok güzel bir tavsiye isteği, umarım olabildiğince çok cevap alır bende takip ediyorum...
  • Ben Philips bdp 7300 alma arefesindeyim, bunun yanında LG 3700 de var. Ancak mkv seyredelim derken (ki sanırım her iki cihazda usb den değilde dvd den bölünmüş mkv leri gösterebiliyor) blu-ray oynatma kalitesinden ödünç vermiş olur muyuz bundan emin değilim. Mesela bir pioneer bdp120 ile bd oynatımda çok fark olur mu. Ayrıca diğer merak ettiğim konu dvd ye kaydedilmiş mkv leri oynatırken yine dvd den m2t formatındaki 1080p filmleri de gösterebiliyor mu?
  • yokmu yardımcı olucak arkadas?
  • Philps 7300 aksilik olmazsa hafta içi gelecek. Ayrıntıları paylaşırım...
  • şu ürünü bir inceleyin isterseniz.

http://www.digitalconnection.com/Products/Video/prime3.asp

yok yok gibi hem fiyatıda uygun...
  • Bahsi geçtiği için buraya da koyayım dedim.

Az önce Philips 7300 ü tam anlamıyla olmasa da denedim. 320 gb 2,5" casper taşınabilir belleği tanımadı (kullanım klavuzunda 160 gb üstünü tanımaz yazıyordu) - 4 gb. flash belleğer 200 mb.lık mkv filmin bir kısmını attım gösterdi (bu arada cihaza hiç bir güncelleme yapmadığımı belirteyim) Aynı flash belleğe m2ts AVCHD formatında filmin son kısmını koydum yaklaşık 1.3 gb. tanımadı. Cihazın üzerinde ve klavuzunda AVCHD diskleri de oynatır dediği için dvd ye yazdım her iki film parçasını bu kez de m2ts yi okumadı ancak mkv formatındaki filmi oynattı. Yarın yapabilirsem güncelleme yapıp tekrar deniyeyim diyorum. Bu arada cihazın kullanımının hoş görüntüsünün de oldukça etkileyici olduğunu belirtmek isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D film oynatan program?
    12 yıl önce açıldı
    VLC player altyazı ileri almak?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son yazılımı güncelledim ancak değişen birşey yok mkv leri usb den ve dvd den okudu ancak m2ts leri görmedi.
  • acaba mkv de görüntü kalitesini en iyi blue ray player da mı yoksa popcorn wd hd media player tarzı cihazlar da mı elde edebiliriz
  • popcorn yada wd 720p mkv'leri sorunsuz oynatabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

şu ürünü bir inceleyin isterseniz.

http://www.digitalconnection.com/Products/Video/prime3.asp

yok yok gibi hem fiyatıda uygun...

Şu anda Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum ama paranın alabileceği en iyi cihaz budur. Hem blu-ray Player hem de Networked Media Tank özelliği olan cihazda, HDD takmak için yer de ayırılmış. Dune 3.0 prime aradığınız 7.1 çıkış özelliğine de sahip. Sanıyorum Sancak Bilgisayar getirdi ya da getirecek Türkiye'ye diye duymuştum. Eğer bütçeniz uygunsa bu alanın en iyisi bu... İkinci sırada POpcorn C-200 geliyor. İlkine göre önemli eksiği Blu-ray sürücüsü üstünde takılı olarak gelmemesi yani piyasadan bir de blu-ray sürücüsü almanız lazım. Bir de Dune chipinin Macrovision lisansı var her türlü ticari BD medyayı okuma izni demek bu. Diğerinde bazen sakata gelinebilir bu açıdan.Bu iki alet dışındaki Blu-ray playerlar MKVyi destekler gibi gözükmelerine rağmen aslında desteklemiyorlar. Çünkü MKV filmlerinin boyutları 4,5 GB tan başlıyor. Mkv desteklediğini iddia eden standart playerlar USBden bağladığınız HDDleri fat32 dosya sisteminde destekliyorlar. Fat32 de 4GB tan büyük dosya oluşturulamadığı için filmi- dolayısıyla altyazıyı- en az ikiye bölmeniz gerekiyor. Bu da çekilir dert değil. Hem dünya kadar para ver hem de PCde kes biç.
    Sonuç olarak Hem blu-ray hem MKV diyorsanız:
    1) Dune 3.0 Prime(7.1 ses çıkış artısıyla), ya da C-200
    2) Blu-ray sürücülü güçlü bir notebook( 1080p dosyaları takılmadan oynatan) ile HDMI bağlantı
    3) Toplama bir sistem: Minikasa+anakart+işlemci+HDD+ BD sürücü

Sadece Bluray disk için en ucuzundan bir BD player, sadece MKV için HD Medya Player. saygılar

• "Her işe yarayan bir işe yaramaz" sözü kulağınıza küpe olsun. Hem bluray olsun hem mkv olsun hem şu hem bu derken insan hüsrana uğrar. MKv ve sair formatlar için bir tane WD gibi media player cihaz alın Türkçe altyazı desteğinden emin olarak. Onun dışında görüntü ve ses kalitesi iyi olan ve hd ses formatlarına tam uyumlu bir bluray cihazı alın, rahat edersiniz. WD ikinci olarak uygun fiyata bulunuyor zaten.
  • Uygun Fiyata Sadece Dvd, Divx ve Mkv için Player Tavsiyesi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Uygun Fiyata Sadece Dvd, Divx ve Mkv için Player Tavsiyesi olan ?

Bu üçünün birarada uygun fiyata tek cihazda toplanmışı yok, sebep DVD ve Dvix ler SD standardında MKV HD, bende Egreat M32B var aslında tam isteneni karşılıyor teoride, çünkü MKV oynatabiliyor, ve içine slim DVD sürücü takılabiliyor. Gelin görün ki kullandığı yonga DVDlerde stabl çalışmıyor. Kafasına göre medya seçiyor. Diğer medya playerlarda da USB den bile bağlasanız aynı sorun oluyor. Ama iki cihaza çıktığınızda hem sorun kalmıyor hem de fiyat da daha uygun oluyor. DVD player + HD Medya player sorunsuz kombinasyonunu 400 TL ye kurmanız mümkün. Benim DVD marka tercihim Philips ama Vestel'in de iyi olduğunu yazanlar var; HD Medya playerda en basit ve işlevsel olanları WD ve Egreat R1.

• quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Uygun Fiyata Sadece Dvd, Divx ve Mkv için Player Tavsiyesi olan ?

Bu üçünün birarada uygun fiyata tek cihazda toplanmışı yok, sebep DVD ve Dvix ler SD standardında MKV HD, bende Egreat M32B var aslında tam isteneni karşılıyor teoride, çünkü MKV oynatabiliyor, ve içine slim DVD sürücü takılabiliyor. Gelin görün ki kullandığı yonga DVDlerde stabl çalışmıyor. Kafasına göre medya seçiyor. Diğer medya playerlarda da USB den bile bağlasanız aynı sorun oluyor. Ama iki cihaza çıktığınızda hem sorun kalmıyor hem de fiyat da daha uygun oluyor. DVD player + HD Medya player sorunsuz kombinasyonunu 400 TL ye kurmanız mümkün. Benim DVD marka tercihim Philips ama Vestel'in de iyi olduğunu yazanlar var; HD Medya playerda en basit ve işlevsel olanları WD ve Egreat R1.

İstenilen tam anlamıyla elde edilecekse 400 tl verilebilir. Teşekkür ederim..

• Bu arada WD m2ts yi gayet güzel okuyor, türkçe dublajlı olarak...
  • sanırım tek çözüm pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

popcorn yada wd 720p mkv'leri sorunsuz oynatabiliyor mu?

Şaka yapıyorsun heralde.

WDTV LİVE HUB alın hem uygun fiyatlı hem 1tb hdd içinde. hemde DTSHD dahil tümse ve görüntü formatlarını okuyor. ikinci elde 400.tl civarı bulunabilir. menüsü ise çok çok iyi tasarlanmış. ayrıca film afiş bilgilerini türkçe olrak kendisi yüklüyor.
  • http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/dvd-bluray/bluray-player/BD-C6900/XTR Aldım 13-15 gb kadar mkvllerde takılma olmadı turkçe problemi yok. zaten blu ray player olarakta çok iyi .
  • Arkadaslar bende kendime dvd player alıcaktım arkadas dedıkı ustune biraz daha ekle bluray al dedı uygun fıyatlılar var dedı ama ben pek bilgi sahibi degilim bilen arkadaslar varmı uygun fıyatlı arıyorum bluray olucak dvix ve oynatsın ıstıyorum mkv formatı olsada ıyı olur cokmu sey ıstıyorum onuda bılmıyorum ama bana bilgisini deneyimini paylasıcak arkadaslara ıhtıyacım var.. tesekkurler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.