Yüzbaşı
25 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar . İndirdiğim sacd veriyi cd ye ne şekilde kaydedebilirim. Iso olarak kaydettim sonuç alamadım. Bu konu işlenmişse de bulamadım . ilgisi ya da deneyimi olan arkadaşlardan katkılarını beklerim. Katkılar için teşekkür ederim

Selam arkadaşlar.
Kaliteli medya oynatıcısı arıyorum. Çok çeşitli cihazlar var seçme konusunda karar vermem zor oluyor. Değerli tavsiyelerinizi beklerim.
Selamlar.
Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarın içindeki ve özellikle fandaki tozları temizlemek için bilgisayarın içini boşalttım. Temizledikten sonra tekrar topladım ve düğmeye bastım. Olan şu; ekran siyah, güç ışığı yandı akabinde sabit disk ışığı da yandı ve söndü ve ekran kapalı. Acaba sabit diski görmüyor olabilirmi?
Önerilerinizi bekler, teşekkür ederim
Arkadaşlar iyi bir optik kablo ile ses kalitesinde bir kazanç olurmu yoksa ucuz olan ile pahallı olan kablo arasında hiç fark olmazmı?
Merhaba

İntel nuc 2820 kullanarak müzik dinlemek istiyorum. Sanırım birkaç gün sonra elime geçer.

Bunun için rem almam gerekiyor ancak alacağım remin voltaj değeri 1.35v olmalıymış yani düşük voltaj ile çalışacak.

Zurnanın zırt dediği yer burası işte, çünkü aramalarımda hiç bir remin üzerinde voltaj değeri yazmıyor. Nasıl bileceğim.

Bu konuda yardımınızı istiyorum.

Selamlar
Selamlar.

Arkadaşlar ben ikinci el de olabilir, müzik dinlemek için kullanacağım, 12 v. ile çalışan bir yeni nesil Intel nuc celeron mini pc arıyorum.

Bu konuda bilgili olan arkadaşlardan öneri de beklerim.

Selamlar.
Arkadaşlar selamlar. WD Live oynatıcı ile film seyretmekteyim. Denemek için indirdiğim, 46 Gb.lık bluray filmde altyazı sorunu yaşamaktayım. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Oynatmak için Stream dosyasından ilk dosyayı açarak filmi seyretmeye başlıyorum ancak alt yazıyı nereye yüklemem lazım?
Çok renkli çalan, zamanının fiyakalı amfisidir. Hi-Fi ye yeni başlayanlar için uygun fiyat ve zevkli dinleti sunan bir cihazdır.

Tel: 554 232 87 77
Arkadaşlar Roksan kandy mkIII için hangi hoparlör daha uyumludur? Berrak ve açık ses vermesini tercih ediyorum ve tabi bas performansıda çok önemli benim için yumuşak ve fakat torklu bir performans istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
Arkadaşlar selamlar. harddiskteki bölünen disklerden D olanı, oğlum tarafından herhalde yanlış komut vermek suretiyle kaybolmuştur. o sırada benim gördüğüm ekran DOS ekranı gibiydi ve maviydi. Bunu özellikle yazıyorum belki ipucu olabilir diye... Beni bu durumdan kurtaracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Diskin o bölümünde kaybetmek istemediğim diziler ve filmler var. Selamlar. (windows 7).
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 500
İkinci El Bölümü Mesajları: 146
Konularının görüntülenme sayısı: 16.259 (Bu ay: 377)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.