Şimdi Ara

MKV filmlerde altyazı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önceden MKV filmleri Media Player Classic'te sorunsuz seyrediyordum. Fakat nedenini bilmediğim bir şekilde artık altyazıları görmüyor. Mecburen başka bir göstericide izlemek zorunda kalıyorum. Acaba bunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

• alt yazı dosyasının ismi ile filmin ismini aynı yapmalısın,kopyala yapıştırla yapınca alt yazlıarı rahatlıkla görebilirsin
  • Filme gömülü birden çok altyazı var ise media player classic bu tür sorun yaratabiliyor. Kmplayer ile sorunsuzca izleyebilirsin...
  • vlc player öneririm
  • Sadece alt yazılı .mkv uzantılı filmlerde mi yoksa alt yazılı diğer uzantılı filmlerde de mi aynı sorun oluyor? Alt yazı ayarlarında belki sorun olmuş olabilir. Filmi açtıktan sonra görüntüye sağ tıklayıp ordan alt yazılar bölümünden ayarlara bir göz atmanızı öneririm.
  • BS. Player kullan.. Torrent ve film hayatıma BS. Player ile başladım. Beni hiç yarı yolda bırakmadı...
  • Ya Media Player Classic gibisi yok yahu. Sistemim zaten berbat. Hiç kasmıyor. Çok çabuk açılıyor falan. Şunun ayarını bir yapabilsem mükemmel olacak. Bu sıralar da epey MKV indiriyorum çünkü.

@torque89

Teşekkürler; fakat o kadar acemi değilim.

@sincerelym

Sadece MKV dosyalarda Classic ile sorun yaşıyorum. Hiçbir ayarlama yapmadan direk açıyor, izliyordum. Çok memnundum da. Fakat bir gün nasıl olduysa artık isim aynı olsa da görmüyor altyazıyı. İçindeki bir ayar bozuldu sanırım.

@.AnasoN.

Deneyeceğim, teşekkürler.

@gökgür

Sadece MKV uzantılı olanlarda böyle bir sorun var. Nosubtitles olarak işaretli görünüyor, tıkladığımda da düzelmiyor. Yeniden yükledim Classic'i ama sorun devam ediyor.

@XDaY_WaLkeRX

Onu da deneyeceğim, sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 3 Ocak 2010; 23:58:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe dublaj filmler ses sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • altyazı dosyasının uzantısını .srt olarak değiştir ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.