Şimdi Ara

Altyazı senkron problemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örneğin 13 bölümlük bir dizi indirdiğimde ilk olarak media info programıyla fps değerine bakıyorum ve genellikle 23 oluyor .... Bende altyazıları indirip koyuyorum ve tv ye bağlayıp izlemeye geçiyorum ancak bugüne kadar daha tek bir filmi senkron sorunsuz seyretmedim mkv izlemeye başlayalı resmen tek bir filmi bile senkron sorunsuz seyredemedim . Fringe i izlerken altyazı 6-7 dakkada bir bozuluyordu ve bende tekrar ayarlayıp izliyordum . Bu sorunu nasıl hallederim beyler bıktım artık dile kolay 2 senedir altyazıları düzgün bulmayı öğrenemedim

• pc de düzgün tv de kayıyor mu ?
  • Sunumu yapan grup en önemli kıstas. Altyazıyı indirdiğiniz yerde hangi grubun sunumuna ait olduğu yazar.
    Atıyorum sunumun ismi : Gangster.Squad.2013.BRRip.XviD.AC3-SANTi
    Altyazıda ise şöyle bir açıklama var : SANTi | UNDERCOVER | SPARKS | LEGi0N | VDON | ETRG | ViSiON | PRiSTiNE | CHD | JYK
    Yani bu altyazı SANTi sunumuyla uyumlu. Bu altyazıda senkron sorunu olmaz.

En basit hâliyle anlatmaya çalıştım. Eğer sorununuzu yanlış anladıysam özür dilerim.
  • Bu senkron olayini hic anlayamadim.Gom playerde altyazinin hizini ayarlarken saatlerce ugrasmisigim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

pc de düzgün tv de kayıyor mu ?

Yok her ikisinde de bozuk tv'de senkron yapmama yarayan bi program var onla 10 saniye + ve 10 saniye - şeklinde ayar yapabiliyorum(saniye diyeyim ama saniye midir bilmem ) daha fazlasını desteklemiyor eğer bu sınırların dışına çıkmam gerekirse mecburen bu koca harddiski pc ye tekrar bağlayıp tekrar altyazı indirmek zorunda kalıyorum ve ben bundan çok zorsunuyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Bu senkron olayini hic anlayamadim.Gom playerde altyazinin hizini ayarlarken saatlerce ugrasmisigim var

aynen. Ben altyazi indirirken .srt olup olmadigina bakarim. Biri bana anlatirsa çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix Ses Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Unity Ses Oynatma Sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.