Şimdi Ara

Mizu'da satılan parfümler orjinal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
89.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rochas man , paco robanne one million ve v de vakko parfüm sipariş ettim bekliyorum. kargoda şu an. görüşlerimi buraya yazacağım
  • Burnum orijinal diyor
  • Arkadaslar Bende Mizu'dan dun aldım ama hıc arastırmadım....

parfumlerımı genelde http://checkcosmetic.net/ bu adresten kontrol ederım ve uretım tarıhını gorurum..

İşinize yarar belki
  • beyler mizudan 2 tane parfüm sipariş edicemde acaba bi sıkıntı olurmu diye tereddüte düştüm varmı yakın zamanda tecrübesi olan
  • Arkadaş bana Abd'den, Burberry London For Men EDT getirdi. İsminden de belli olacağı üzere EDT parfüm.

Yani kokusu çok güzel hoş ancak fazla uzun süre durmuyor üzerinizde. Genelde bir yerlere gezmeye giderken kullanılır.

Bazı arkadaşlar EDP ile EDT'nin farkını anlamadan koku çabuk gidiyor diyebiliyor.

Bu unsura dikkat ederek mizu'dan aldığınız parfümlerle ilgili yorumlarda bulunalım ki, üyelerde doğru bilgilensin derim.
  • 212 vip ve rochas alindi , kesinlikle sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadslar mizuda cok guzel indirim var joop pour homme dan almak istiyorum ilk defa mizudan alisveris yapcambu yuzden kkorkularim var

100% orjinalmi? Arti son zamanlarda mizudan bu parfumu alan varmi? Uretim yili cokmu eskiydi lutfen yorumlayinArkadslar mizuda cok guzel indirim var joop pour home dan almak istiyorum ilk defa mizudan alisveris yapcambu yuzden kkorkularim var

100% orjinalmi? Arti son zamanlarda mizudan bu parfumu alan varmi? Uretim yili cokmu eskiydi lutfen yorumlayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar aldığım ürünlerin tamamı orjinal çıktı.
    Ancak site sizi kargolama aşamasında biraz üzebilir.Bazen aynı gün kargo ibaresi bulunan parfümleri birkaç gün sonra teslim etmişlerdi bana.Eğer bu aşama sizin için sorun olmayacaksa alışveriş yapabilirsiniz.

• BENDE DİESEL ONLY THE BRAVE TATTOO ALDIM GAYET HIZLI VE ORJİNAL..HAZİRAN 2013DE ÜRETİLMİŞ..AMA ŞÖLE BİŞEY OLDU N11DEN ALDIM MİZU KUTUSUNDA GELDİ ANLAMADIM
  • Mizu 'dan Dolce Gabbana aldım 3 gün önce ,bugün geldi.Seri numarasını test ettim It looks like your product was manufactured more than 3 years ago yazıyor.3 yıl geçmiş
    Üretim tarihi olarak da 6 Ocak 2007 yazmakta.

Kutu,şişe falan orjinal.Ürün orjinal ama tarihinde sıkıntı var ne yapsak ?
  • haziranda calvin clein intense almıştım bir arkadaşıma hediye, inceledim sorun yoktu, arkadaşımada sordum geçen kullandım bitti çok güzeldi felan dedi...
    şimdi 2 tane kendime sipariş verdim paco rabanne invictus ile gucci made to measure

edit: invictus geldi sorun yok orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 13 Aralık 2013; 22:11:20 >
  • sesar kullanıcısına yanıt
    Size ozelden kozmetikle ilgili bir sorum var.
  • Diyelim ki ben her yerden eski orijinal boş parfüm şişelerini topluyorum.
    Sonra da bunların içine orijinaline en yakın çakmalarını bir şekilde enjekte ediyorum.
    Bunu birine satıyorum.
    O kişi dehttp://checkcosmetic.net/ adresine bağlanıp bir de bakıyor ki şişenin altındaki koda göre son kullanım tarihini geçmiş.

Şimdi sorum şu : Sizce bu parfüm son kullanım tarihi geçmiş bir orijinal parfüm müdür ve kokusunun biraz farklı olmasının nedeni "orijinal" olduğu halde son kullanım tarihinin geçmesi midir? :))

İyi alışverişler.
  • Cartier pasha ve vakko aldim. Mizu cok iyi

• Mizu dan only brave tatoo almayi dusunuyorum ne derseniz bi sorun cikarmi

• 39.90 a Hugo Boss Bottled 30ml parfüm aldım geçen eylül ayında Mizu'dan

zamanında teslim edildi , kutusu şişesi falan herşeyiyle orijinal duruyor.

Ancak kullanmaya başladığımda tam bir hayal kırıklığı yaşadım,

parfümün kalıcılığı az değil, direk 0.

ayrıca çok kolonya gibi kokuyor, yani orijinal olup olmadığı konusunda ciddi sorular var kafamda.

yani internette o kadar övülen hugo boss bu kadar kötü olamazdı.

zaten piyasasından 20 tl daha ucuzdu.

ilk defa orijinal parfüm kullanacaktım ama hüsranla sonuçlandı
  • ne biçim iş orjinal diyen , yok sahte diyen. ne biçim iş anlamadım. armani code alan var mı bu siteden?
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Her zaman buradan parfüm alıyorum. Armani Code da aldım. Kesinlikle orjinal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotinberq

Her zaman buradan parfüm alıyorum. Armani Code da aldım. Kesinlikle orjinal.

sağol kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.