Şimdi Ara

mizu.com 20TL indirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
8
Favori
29.065
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 TL2lik indirim kodu nedir? Yeni üye oldum ancak kod falan vermedi. Sipariş aşamasında da kod istiyor. Yardımcı olursanız sevinirim, saygılar..
  • Siparişi dün saat 4 te verdim 2 saat evvel geldi..Çok hızlı.. Ofiste gören herkes siteyi geziyor şuan
  • ilk sayfadaki linkten üye olun arkadaşlar.
  • Çıkış yapınca tekrar girilmiyor. Deneyen oldu mu?
  • Dün akşam 4 gibi ben de sipariş verdim ama hala hazırlanıyor yazıyor sitede. merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi arkadaslar sadece kendi yazdigini okuyor.yukarda cekle ilgili iki arkadas soru sormus siparis veren cek kullanan lar cevaplasa zahmet olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

http://www.mizu.com/casio-saat-aw-80d-7avdf bu saatin orjinal olmama ihtimali varmıdır

Sağ üstte şöyle bir ibare var: mizu amazon.com'un ortak olduğu çiçeksepeti markasıdır. Şimdi soruyorum sence o ürün orjinal mi? ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Çıkış yapınca tekrar girilmiyor. Deneyen oldu mu?

Dun uye olmustum dedigin gibi girilmiyor

• arkadaşlar,

Pazartesi akşamı siteden 100 ml. Givenchy pi aldım. Bugün elime ulaştı. Yani siparişin 1 günde ulaştığını söyleyebiliriz.

Kutu jelatinliydi, jelatinin üstünde givenchy'nin türkiye mümesilinin ya da mümesilleriden birinin diyelim ithalatçı firma olarak etiketi vardı. bu etikette te-ha kozmetik yazıyordu sanıyorum. internette araştırın, sitesine girin.

kutusunu açtım, kutu kartonuna kadar bildiğimiz kutu, bir değişiklik yoktu. pafümü sıktım, kokuda da herhangi bir problem yoktu. daha önce free shop'tan aldıklarımla aynıydı. hafiflik falan yoktu, ofisteki herkes kokuyu aldı. düşünün ki bileğime 2 fıs sıktığım halde 1,5 saat sonra odaya gelen arkadaşım girer girmez kokuyu aldı.

yani bildiğimiz pi idi. 100 tl'ye 100 ml. almış oldum, çok memnunum.

kutuda ve şişede yazan kod da şu: 2WO2

checkcosmetics'ten baktım;

Date of manufacture:
    May 2002
    General shelf life: 36 months
    bad It looks like your product was manufactured more than 3 years ago

diyor. yani "güya" 11 senelik olduğunu söylüyor ama sanmıyorum. öyleyse de benim için sorun değil:)
    son free shop'tan aldığım da bu siteye göre 5 senelik çıkıyor zaten:)

çok parfüm kullanan biri olsam farklı markalardan 1-2 şişe daha sipariş verirdim.

EDİT: TAMAMDIR ARKADAŞLAR SORUN YOK, TEKRAR DENEDİM,

Date of manufacture:
    September 2012
    OK Valid at least for the next
    30 months

DİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 14 Mart 2013; 15:02:10 >

• Parfümün yazi kışı olmaz dedim ama beni roaches geldi ağalar bu nasıl ağır bir kokudur yahu kesinlikle çakma değil çünkü ağır ve kalıcı koku gitmedi üstünden bı türlü. Neyse bu ders oldu yazlık kalıcı bir koku tavsiyesi istiyorum mümkünse..

• ürün şişesi ile kutu üzerindeki seri numaralarının birbirini tutuyor olması da bir tür güvenlik önlemidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Parfümün yazi kışı olmaz dedim ama beni roaches geldi ağalar bu nasıl ağır bir kokudur yahu kesinlikle çakma değil çünkü ağır ve kalıcı koku gitmedi üstünden bı türlü. Neyse bu ders oldu yazlık kalıcı bir koku tavsiyesi istiyorum mümkünse..

givenchy pi neo
  • bir adet hugo boss kaptım bende 40 ml hiç denemediğim için başlangıç fiyatı 30 tl iyi oldu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

quote:

Bende giremiyorm hatalı şifre diyor şifremi unuttum dediğimde ise bu maille kayıtlı kullanıcı bulunamıyor diyor
  • quote:

Parfümün yazi kışı olmaz dedim ama beni roaches geldi ağalar bu nasıl ağır bir kokudur yahu kesinlikle çakma değil çünkü ağır ve kalıcı koku gitmedi üstünden bı türlü. Neyse bu ders oldu yazlık kalıcı bir koku tavsiyesi istiyorum mümkünse..

Parfümün yazı kışı olur. Rochas'ı yazın kullanırsan etrafındakilerden çok küfür yersin Valla.

Bir arkadaşım vardı 5 liraya açık Rochas almıştı kışın , bitirmek için yazın da kullanıyordu yanında durulmuyordu kamilin... Bu arada DP'den aldığım Rochas'ta orjinali kadar iyiydi.

Rochas inanılmaz kalıcı bir parfümdür , ben 3-4 sene önce kullandım , yaz gelince atkıma sıkıp dolaba kaldırmıştım atkıyı kış gelince çıkardım hâlâ Rochas kokuyordu atkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

quote:

Bende giremiyorm hatalı şifre diyor şifremi unuttum dediğimde ise bu maille kayıtlı kullanıcı bulunamıyor diyor

20 tl yi kullandırtmak istemiyor çakallar. msn adresi dediğin nedirki bidaha açarız
  • giremeyen arkadaşlar, onay maili ile gelen aktivasyon linkiyle girmeyi deneyin.

siparişinizi verin, çıkın.

(üye olmadıysanız lp.mizu.com'dan olun, normal olunca 20 tl falan yok)
  • quote:

En fazla iki fıs sıkacaksın, yarım saat sonra rahatsız etmez. Durudkça güzelleşen bir parfümdür..Yazın da gider her türlü ama bunun çakmasıyla banyo yapanlar var toplumda:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

arkadaşlar,

Pazartesi akşamı siteden 100 ml. Givenchy pi aldım. Bugün elime ulaştı. Yani siparişin 1 günde ulaştığını söyleyebiliriz.

Kutu jelatinliydi, jelatinin üstünde givenchy'nin türkiye mümesilinin ya da mümesilleriden birinin diyelim ithalatçı firma olarak etiketi vardı. bu etikette te-ha kozmetik yazıyordu sanıyorum. internette araştırın, sitesine girin.

kutusunu açtım, kutu kartonuna kadar bildiğimiz kutu, bir değişiklik yoktu. pafümü sıktım, kokuda da herhangi bir problem yoktu. daha önce free shop'tan aldıklarımla aynıydı. hafiflik falan yoktu, ofisteki herkes kokuyu aldı. düşünün ki bileğime 2 fıs sıktığım halde 1,5 saat sonra odaya gelen arkadaşım girer girmez kokuyu aldı.

yani bildiğimiz pi idi. 100 tl'ye 100 ml. almış oldum, çok memnunum.

kutuda ve şişede yazan kod da şu: 2WO2

checkcosmetics'ten baktım;

Date of manufacture:
    May 2002
    bad It looks like your product was manufactured more than 3 years ago

diyor. yani "güya" 11 senelik olduğunu söylüyor ama sanmıyorum. öyleyse de benim için sorun değil:)
    son free shop'tan aldığım da bu siteye göre 5 senelik çıkıyor zaten:)

çok parfüm kullanan biri olsam farklı markalardan 1-2 şişe daha sipariş verirdim.

Doğru yere yazdığına emin msin dostum. Baktım şimdi

Date of manufacture:
    September 2012
    Valid at least for the next
    30 months

diyor. İlk yazdığında da bakmıştım bu tarihi vermişti.

• calvin klein ONE alan arkadaşlar,

parfüm kutusunun dışı jelatinlimiydi? benimkisinde jelatin yoktu. bide 2010 üretim çıktı. Kıllandım valla. Kokusunda sorun yok gibi ama karar veremedim. Gerimi göndersem acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.