|
Xiaomi 17 Ultra'nın çıkış tarihi resmen açıklandı: Yakında geliyor
1 Mobil
-
-
Çöp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler TheCarxy.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sağol delikanliCekirge
Daha çıkmamış cihaza çöp diyerek hangi kafayı yaşıyorsun acaba? Dikkatimi çekti önceden de başka markalara tutup sallardın. Şimdi sıra xiaomi'de anlaşılan. Belli ki dengesiz birisin
Kullanıyorum hala xiaomi. Daha hyperos 3 veremediler. Yazılım çöp.
Server kayıt olmasa kimse almaz. Vivo varken oppo varken alınmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 18 Aralık 2025; 14:14:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alt model kullanıp Amiral gemisine sallamak tam cahil işi. Ben 2 hafta önce Android 16 ve hyperos 3 aldım kullanıyorum. Xiaomi amiral gemilerinde nokta sorun yoktur. Adam redmi kullanıp buraya sallıyor.
_____________________________ -
Özelikleri iyi olursa almak istediğim bir cihaz(imei meselesi yüzünden)
17 promax neden gelmiyor
xiaomi 17 pro bekliyoruz, gelirse alırız gelmezse honor. honor aslında daha iyi ama telefon boyutu çok büyük. xiaomi 17 pro 6.3 inç, honor magic 8 ise 6.58 inç. aslında çok farkları yok ama o 2.5 inç bile eldeki hissiyatı değiştiriyor.
Değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ life is a state of mind -
Taiwan rom kullanıyorsun, cihazın mi 15, benden önce alman lazım, ben mi 14 kullanıyorum 2 hafta önce aldım.
İşte sıkıntı orda kanka
Vivo X300'ün bootloader kilidi açılmıyor değil mi?
-
Açılmıyor O yüzden kayıt da yok. Açılsa güzel olur ama Global Rom yükleriz
Kayıt derken ne kaydı?
Şahsen ben kilidi açılmayan telefon almam. Madem kilitli takılacağım, ebıl alır geçerim. Android'in olayı kilidin açılıp telefonu istediğin gibi modifiye etmek değil mi zaten?
-
Bataryaları 7000-7500mah'lere şarj hızını 120w'lara çıkardılar ama samsung gibi 2000 döngü yerine 1000 döngü ömür biçiyorlar. Nothing falan 1400 döngü gerisi genelde 1000 döngü. Güvenlik güncelleştirmeleri bitip telefonun ömrü dolana kadar 3 batarya devirmek gerekebilir.
-
7500mah bataryalı telefonu samsung gibi her gün değil 1.5 veya 2 günde bir şarja takacaksınız. Bu açıdan bakınca 1000 döngünün ömür karşılığı 1500-2000 döngüye bedel olmuş oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 20 Aralık 2025; 15:26:10 >
Hocam Samsung s23 ultra konusuna bir girin. Çoğumuzun bataryası daha bin döngüyü görmeden çöp oldu. 2 bin döngü garanti nerde kim vermiş bilemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Daha çıkmamış cihaza çöp diyerek hangi kafayı yaşıyorsun acaba? Dikkatimi çekti önceden de başka markalara tutup sallardın. Şimdi sıra xiaomi'de anlaşılan. Belli ki dengesiz birisin |
|
Teşekkürler TheCarxy. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt