Şimdi Ara

Mitsubishi Space Star izlenimlerim (Önyargılarınızı yıkacak) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
19
Favori
44.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Araçta merkezi kilit var. Araç hareket edince kapıların otomatik kilitlenmesi yok, kapıları merkezi olarak kilitlemek için özel bir tuş yok. Sürücü kapısındaki merkezi kilit kolundan ya da uzaktan kumandadan kilitliyorsunuz. Araçta mandal yok. O kadar da değil.

Pardon abi kusura bakma bi kaç mesaj daha okudum tam kavrayamadım.Ama öyle bir yazılmışki sanki elle kilitleniyor gibi :) Bildiğim kadarıyla attrage'de de öyle bir tuş yok.
  • Önemli değil, yanlış anlaşılma olmasın diye cevap yazdım. Hareket etme sonrası kapılar otomatik kilitlenmese bile çoğu araçta en azından "kapı kilitleme tuşu" diye özel bir tuş oluyor. Basıp kilitliyorsun. Bu araçta o da yok anlamında söylüyoruz (aslında tuşun yeri var ama Türkiye'ye getirilen donanımda yok). O özel tuş yerine kapı kolundan merkezi kilitleme yapabiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kırmızı renkli olanı bayide tekrar inceledim.

Gerçekten önyargıları yıkacak bir araç yapmış Mitsubishi.
  • Geçenlerde ilk defa yolda gördüm arabaya bile benzemiyor, okadar abartılmasına çok şaşırdım .
    mitsubushinin tutulmamasınada şaşırmamak lazım, bunların tasarımını kim yapıyor böyle ,trafiğe çıkışı bile yasaklanmalı gözlere zarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın tek eksiği direksiyonun fonksiyonsuz ve deri olmaması olmuş. direksiyonda hız sabitleme ses sistemi olsa aracı satıp almayı düşünülebilir. 5 sene 100.000 km garanti ye dönmüş mitsubishi insan 4.5 sene içi rahat biner satar.
  • bizim micrada kullanılan plastikler sert. kalite algısı zayıf.mitsubishinin içinin daha yumuşak malzemeden olduğu garanti fakat araba kullanırken en önemli şeylerden biri direksiyon çünkü %90 temas orada. lüks algısını en iyi veren yerde bence direksiyon . o güzelim araca symbol direksiyonu gibi direksiyon bence zayıf kalmış.onun dışından çok donanımlı bence.
  • Şehir içinde Ayda 2000 km çok Uç bir örnek.bu rakama ulaşmak ÇOĞU Şehirde ancak 2 senede mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Geçenlerde ilk defa yolda gördüm arabaya bile benzemiyor, okadar abartılmasına çok şaşırdım .
    mitsubushinin tutulmamasınada şaşırmamak lazım, bunların tasarımını kim yapıyor böyle ,trafiğe çıkışı bile yasaklanmalı gözlere zarar.

Sen anlamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

bizim micrada kullanılan plastikler sert. kalite algısı zayıf.mitsubishinin içinin daha yumuşak malzemeden olduğu garanti fakat araba kullanırken en önemli şeylerden biri direksiyon çünkü %90 temas orada. lüks algısını en iyi veren yerde bence direksiyon . o güzelim araca symbol direksiyonu gibi direksiyon bence zayıf kalmış.onun dışından çok donanımlı bence.

Direksiyonun fonksiyonel olmaması bence çok önemli değil. Zaten iç hacmi belli bir araç. Orta konsola erişim kolay. Ama direksiyonun deri olmaması alışmak zor. Direksiyon sert değil, ortalama yumuşaklıkta. Ama simitin ele gelişi konforsuz.

Ben araçta 3960 km'deyim. Dört bin km'dir sorunsuz kullanıyorum. Memnuniyetimde de hiçbir değişiklik yok. Eksikliklere alıştım. Giderebildiğim küçük eksiklikleri de gideriyorum. Örneğin Çin'den aldığım kol dayama geldi, montajını yapım. Fena da olmadı. Fotoğrafları paylaşırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selim82

bizim micrada kullanılan plastikler sert. kalite algısı zayıf.mitsubishinin içinin daha yumuşak malzemeden olduğu garanti fakat araba kullanırken en önemli şeylerden biri direksiyon çünkü %90 temas orada. lüks algısını en iyi veren yerde bence direksiyon . o güzelim araca symbol direksiyonu gibi direksiyon bence zayıf kalmış.onun dışından çok donanımlı bence.

Direksiyonun fonksiyonel olmaması bence çok önemli değil. Zaten iç hacmi belli bir araç. Orta konsola erişim kolay. Ama direksiyonun deri olmaması alışmak zor. Direksiyon sert değil, ortalama yumuşaklıkta. Ama simitin ele gelişi konforsuz.

Ben araçta 3960 km'deyim. Dört bin km'dir sorunsuz kullanıyorum. Memnuniyetimde de hiçbir değişiklik yok. Eksikliklere alıştım. Giderebildiğim küçük eksiklikleri de gideriyorum. Örneğin Çin'den aldığım kol dayama geldi, montajını yapım. Fena da olmadı. Fotoğrafları paylaşırım.

araç hafif birde cvt şanzıman ile çok iyi tüketim yakalarsın . 4.1 lt ile ankara bursa 92 km hız sabitleme ile geldim (klima açık ) space star 900 km ninde altında
    çok az tüketir.

• İkinci el uygun fiyatlı bulursam alacağım. Sıfır km fiyatları biraz yüksek. Fakat bu tarz araçların ikinci elini almak gayet mantıklı bir seçim görünüyor.

Bu arada kolçak montajı fotoğraflarını bekliyoruz hocam. Fiyat bilgisi ve link alabilir miyim?

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Kol dayamayı Aliexpress üzerinden 44 dolara almıştım.
    http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-For-Mitsubishi-Mirage-Attrage-Adjustable-Armrest-Arm-Rest-Car-Accessories-Console-Box-Storage-Box/1745934897.html

Ayrıca ön konsolu Double DIN sistemlerle (navigasyon vs.) uyumlu hale getirmek için kullanılan adaptörün de fiyatı uygun. Belki alabilirim.
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2Din-Car-Audio-Refitting-Frame-Dashboard-Kits-Auto-Panel-Dash-Kit-Fascia-for-Mitsubishi/1024969343.html

• Nasıl yani merkez kilit yok 2014 model bi araçta!
  • quote:

Kol dayamayı Aliexpress üzerinden 44 dolara almıştım.
    http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-For-Mitsubishi-Mirage-Attrage-Adjustable-Armrest-Arm-Rest-Car-Accessories-Console-Box-Storage-Box/1745934897.html

Ayrıca ön konsolu Double DIN sistemlerle (navigasyon vs.) uyumlu hale getirmek için kullanılan adaptörün de fiyatı uygun. Belki alabilirim.
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2Din-Car-Audio-Refitting-Frame-Dashboard-Kits-Auto-Panel-Dash-Kit-Fascia-for-Mitsubishi/1024969343.html

Teşekkürler. Kolçak kaliteli birşeye benziyor.

• Benim on yargim zerre kirilmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Benim on yargim zerre kirilmadi

Arabadan anlasan leon almazdın
  • quote:

Arabayı yolda görünce bumuymuş övdükleri araba dedim ,20 yıl önceki arabalara benziyor çok itici.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Arabayı yolda görünce bumuymuş övdükleri araba dedim ,20 yıl önceki arabalara benziyor çok itici.

İc mekan direksoyon simidi almamak icin yeterli zaten kalsik japon aracindan 1 gram fazlasi yok

• GT_500 kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Arabayı park ettikten sonra inip tek tek bütün kapıların mandallarına basıyorsun. Bir tane de asma kilit var, sürücü kapısında. Onunla da en son kapıyı kilitliyorsun. Arabadan uzaklaşırken de hırsızları uzak tutan, belayı def eden dua okuyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.