Şimdi Ara

Mitsubishi lancer Sportback Kullanan, Bilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün mitsubishi bayisne gittim ve daha önce yollarda hiç görmedigim lancerin HB modelini Gördüm. ( HB dediysem sedandan bile daha uzun) . Babamla onca marka gezmemize ragmen (bu arada yaşm 19) babam bu arabaya resmen aşık oldu, geliyo gidiyo resmlerne felan bakıyo . Özellikle bagajda çok ince ayrıntılar düşünülmüştü. Mesala sedanın bagajına sadece halı atmşlar ancak Sportbackte bagajın içinin etrafı bir havuz gibi çevrelenmiş ve bir çok göz ve saklama yeri vardı . vede arabann büyüklügünden dolayı ailemizede uygun olacagnı düşndük. Bu aracı forumda kullanan, Test etmiş vss.. biri varsa Araç hakkındaki fikirlerini söyleyebilirmi? Buda aracın Ölçüleri ve motor verileri : 1.6 , 117 Hp , 154 Tork , 5 ileri manuel , 0-100 : 11 sanye , YAKIT TUKETIMI : Ş.içi : 7.8, ş.DIŞI: 4.8 , kombine: 5.9 ÖLÇÜLER: Uzunluk, Genişlik, Dingil mesafesi :4585,1760,2635 , Ağırlık :1300 KG. Donanım Full + Sunroof : 45 Bin TL

• Mitsubishi Club Turkey size daha çok yardımcı olur. BU forumda yanılmıyorsam VectrAirliness nickli üye kullanıyor Sportback'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 14 Ağustos 2011; 11:20:12 >
  • valla sportback değil sedanını kullandım, japonlar yol sesi klasiktir ama bu mitsubishide biraz daha fazla onun dısında motor sesine hayran kaldım sürüş güzel hızlanma güzel yakıt güzel oldukca basarılı bir araç, sporbackte bana kalırsa tam tam genç bir erkek arabası harika =)
  • Bencede konfordan daha çok sportif bir araba ancak boyutarıyla bizim gibi 4 kişilik bir aileyede yetecek büyüklükte. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 14 Ağustos 2011; 11:36:46 >
  • Benimde çok hoşuma gitti tasarımı.
  • Bi kullanıcı yorum olsa güzel olacak yakt tüketmyle kalitesyle ilgili feln :/
  • güzel araç size katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye sedanı değil ?
  • Çünkü Hb bir araç bakıyorduk aynı zamanda bagajı büyük olsun diyorduk , aynı zamanda kombi olmasın diyorduk. Bu kriterlere sportback tam olarak uyuyor sanırım. babama ısrarla sedanıda göstersemde onun göze Hb de kaldı. Ayrıca Bence aksesuarsız sedan tüyleri yolunmuş kuş gibi duruyor. ancak Aksesuarlı haline lafım yok .
  • Bugünde Toyotaya baktık. Auris comfort 1.33 40 Bin tl idi. Sizce hangisi daha iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Bugünde Toyotaya baktık. Auris comfort 1.33 40 Bin tl idi. Sizce hangisi daha iyi?

eger 1.6 124 yada 132 lik auris olursa biraz daha konforlu olacagını düşünüyorum =)
  • resim koyma imkanın var mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

Bugünde Toyotaya baktık. Auris comfort 1.33 40 Bin tl idi. Sizce hangisi daha iyi?

eger 1.6 124 yada 132 lik auris olursa biraz daha konforlu olacagını düşünüyorum =)

1.6 fiyatı biraz yüksek geldi açıkçası . Ama önerin için genede saol :) . Resm koyamam ama link veriyorum, lancer sportback : http://images.newcars.com/images/car-pictures/original/2011-Mitsubishi-Lancer-Sportback-Coupe-Hatchback-ES-4dr-Front-wheel-Drive-Hatchback-Photo-1.png

• sportback dediler geldim :)

ocakta aldım o günden beri aşığım
    almadan c sınıfında neredeyse her araca baktım test ettim
    1 aylık sürecten sonra aldım
    hatta türkiyeye ilk gelen partiden araçtı
    insanların dönüp bakması bile yeter sağlamlığı,motoru hakkında şüphe olmasın
    sakin kullanırsan fabrika verisinde yakar üzmez
  • Merhabalar. Aynı motorlu sedan Lancer sahibiyim.
    Yakıt konusunda bilgi vereyim. 1 depo benzin ile uzun yolda 950 km yi rahat görüyorsun, daha fazlasını görmek sizin sağ ayağınıza kalmış.
    Ankara Şehir içinde 1 depo ile 800-850 km yol yapıyorum. Ortalamam çoğu zaman 6.5- 6.3- 6.2, sıkışık trafiğin olduğu zaman ise 6.9 ila 7.3 arasında seyrediyor.
    Performans konusunda güzel bir örnek de vereyim. 2. vites ile 40'tan 120 ye kadar çıkabiliyorsunuz. İsterseniz bir de siz çıkın öyle karar verin. Saygılar.

Düzenleme: Aracı en az 2.000 lira indirimle alırsınız. Hediye olarak navigasyon istemeyi de unutmayın Hediyesiz göndermezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 14 Ağustos 2011; 21:00:28 >
  • arkadaşlar ilginiz ve verdigin zbilgiler için çok teşekkürler. gerçekten çok makbule geçti .. Aracı alırken isteyebilecegimiz hediye aksesuarları varmı ?
  • quote:

arkadaşlar ilginiz ve verdigin zbilgiler için çok teşekkürler. gerçekten çok makbule geçti .. Aracı alırken isteyebilecegimiz hediye aksesuarları varmı ?

Sedan olursa Ralliart body-kit zaten siz söylemeden hediye olarak veriyorlar hani şu spoiler-marşpiyel ve ön paçayı...

Ancak Sportback zaten body-kit li geliyor. O yüzden isteyebileceğiniz 2 şey geldi aklıma; üstteki mesajda da dediğim gibi navigasyon bir de park sensörü....Marşpiyeli unutuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 14 Ağustos 2011; 21:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

arkadaşlar ilginiz ve verdigin zbilgiler için çok teşekkürler. gerçekten çok makbule geçti .. Aracı alırken isteyebilecegimiz hediye aksesuarları varmı ?

Sedan olursa Ralliart body-kit zaten siz söylemeden hediye olarak veriyorlar hani şu spoiler-marşpiyel ve ön paçayı...

Ancak Sportback zaten body-kit li geliyor. O yüzden isteyebileceğiniz 2 şey geldi aklıma; üstteki mesajda da dediğim gibi navigasyon bir de park sensörü....

Birde egzos başlıgını begenmedik. Yani o kasa bir arabaya kürdan gibi duruyor. Orda bunu adama dedigimizde isterseniz takabiliriz dedi. Onun hakkında bir fikriniz varmı ? Bu arada vberdiginiz bilgiler cidden çok yararlı oldu. Arabaya dahada ısındık

• O zaman şöyle yapın egzos ucu + marşpiyel + park sensörü isteyin. Navigasyonu boşverip de. Satıcının size vereceği cevap: Hayırlı olsun ne renk verelim olur...

Verdikleri egzos ucu da bu..Benim ki parlak ama

Bu da en güzel kombinasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 14 Ağustos 2011; 21:50:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

O zaman şöyle yapın egzos ucu + marşpiyel + park sensörü isteyin. Navigasyonu boşverip de. Satıcının size vereceği cevap: Hayırlı olsun ne renk verelim olur...

Verdikleri egzos ucu da bu..Benim ki parlak ama

Navigasyonlu Daha cazip Geldi :) Tüm Yorumlar için teşekkürler. Verdigim linkteki kaya grisi gerçekten çok hoş. Sizce hangi renk arabayı daha şık gösteriyor ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.