Şimdi Ara

Mitsubishi lancer Sportback Kullanan, Bilen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben özellikle siyah ve gri alınmaması kanaatindeyim. arabanın tüm hatlarını yutuyor koyu renkler. Beyaz ve yakut kırmızı bu araca baktırıyor, sahibine kendini sevdiriyor. Kaya gri sedan Lancer'a anca body-kit li yakışıyor. (Naciz-ane fikirlerim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 14 Ağustos 2011; 21:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Ben özellikle siyah ve gri alınmaması kanaatindeyim. arabanın tüm hatlarını yutuyor koyu renkler. Beyaz ve yakut kırmızı bu araca baktırıyor, sahibine kendini sevdiriyor. Kaya gri sedan Lancer'a anca body-kit li yakışıyor. (Naciz-ane fikirlerim)

Çok teşekkür Ederim. Peki Bu aracın fiyatı ilerde daha da düşermi? 45 bin tl bizi baya zorlıyacak bi rakam. Şu anda malum dolar euro felanda yüksek
  • Aksine daha da artacak. Şu an hatta kampanya var, bayiiler stokları bitiriyorlar. Bu fiyatlara kapanın elinde kalıyor desem yeridir. Şu an için fiyatlara zam ugulamamış tek tük markalardan birisi Mitsubishi.
  • quote:

Aksine daha da artacak. Şu an hatta kampanya var, bayiiler stokları bitiriyorlar. Bu fiyatlara kapanın elinde kalıyor desem yeridir. Şu an için fiyatlara zam ugulamamış tek tük markalardan birisi Mitsubishi.

23 Binlara nakit paramız var... 20 Binlara Çekecegiz. babamla annem düz memur. Bende Ünv. ögrencisiyim. Umarım altından kalkabiliriz. Yardımlar ve bilgiler için tekrar teşekkürler.
  • Arkasını ilk gördüğümde Lacetti'ye benzettim nedense. Fakat güzel araçmış cidden hiç dikkatimi çekmemişti bu kasa.

Edit : Araç cidden güzelmiş sitesinden inceledim donanım, motor ve fiyat olarak tercih edilebilir bir araç gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 14 Ağustos 2011; 22:00:41 >
  • Evet güzel araşta nalet olmasın taksitleri çok fazla :/ Parası olan kaçırmasın ..
  • Yan plakalik da istenebilir hediye olaraktan
  • Gördüğüm en çirkin hb araçlardan biri, tasarım böyle bir şey işte.

Trafikte gördüm, resmen dumur oldum.

Sedanı çok daha şık bana göre.

Bir de bu kasa da hb gelir, bir bakarsın ortadan kayboluverir ilerleyen yıllarda.

Bir de aylardır Lancer'ını satamayan bir arkadaş vardı forumda.45.000 TL az para değil; iyi düşünün-doğru karar verin.Ben olsam Mitsu'ya 45.000 vermem.

Megane III, Yeni C4, Auris gibi alternatiflerin dizel alternatiflerini düşünmek bana göre çok daha akılcı bir hareket.

Yeni Astra'yı da unutmayın derim.

Bol bol test sürüşü yapın.

• Geçen gün otobanda gördüm kırmızı rengini çok süperdi....Aynı böyle

Mitsubishi lancer Sportback Kullanan, Bilen?
  • tasarım ve performans olarak sportback , konfor ve iç mekan kalitesi + fonksiyonellik konusunda auris , auris aile aracı bana göre , bir çok saklama gözü , bardak tutacakları , arkada tamamen düz zemin vb. özelliklerle fonksiyonel bir araç , ayrıca daha ekonomik olucaktır, aksiyon arıyorsanız sportback alın , rahat rahat yolumda giderim fazla dikkat çekmek istemem diyosanız auris
  • fiyatını bilmiyorum ama megane 3 sw de hoş geldi.
  • Pardon Auris mi Lancer'dan daha ekonomik olur (benzinli olanından bahsediyorum)
  • quote:

Pardon Auris mi Lancer'dan daha ekonomik olur (benzinli olanından bahsediyorum)

=))) 1.6 BENZİNLİLER İÇİNDE TURBO ATMOSFERİK FARK ETMEZ LANCERDEN DAHA EKONOMİK ARAÇ YOKTUR :)
  • quote:

Her çıkalım dediğimizde Lancer bugün uyuyor dersen tabi ekonomik olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasener

quote:

Her çıkalım dediğimizde Lancer bugün uyuyor dersen tabi ekonomik olur

İyi de siz de adam yerlere gitmek istemiyorsunuz ki. Kaman'a gidelim, Gölbaşı'na mı gitsek bugün. Sonra malum şahısı eve bırakmak için direksiyon sallıyoruz..

• Yanlış anlamayın ama bu araba gercekten çok tipsiz. İlk gördüğümde çok şaşırmıştım tipine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer evo almayacaksanız.Bence en alınacak C segmenti japon araçları.Tabi benim tecrübe ve görüşlerim.

Mazda 3>Lancer(Sedan)>Civic>Corolla

Lancer ı kullandım motor olarak sıkıntısı yok.2.viteste iyi devir çevirmekte.Mazda 3 ise benzinlide motor konusunda Lancerdan biraz da a kötü performansı var fakat motoru hakikatten son derece dinamik.Çoğu atmosferik 115 lik motorlarla kafa kafaya gidebiliyor.İlginç bir motor.Fakat diğer her konuda son derece güzel bir araç.

Bunların arasında en iyi motor civicte gibi.Fakat o kadar.Araç son derece yol sesi alıyor.Malzeme ve işçilik kalitesi iyi değil.Kaporta kalitesinide hiç beğenmiyorum.

COrolla ise bence çok sıkıcı bir araç.Bilmiyorum sadece taşıt olarak algılıyorum corollayı.Benim gibi düşünen insanların sayısıda hiç az değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Yanlış anlamayın ama bu araba gercekten çok tipsiz. İlk gördüğümde çok şaşırmıştım tipine.

ben de diyorum neden millet dönüp dönüp bakıyor park ederken gelip soruyor demek ki tipsizliktenmiş
  • Ah Ah. O kadrda ısınmıştık arabaya ancak bugün orutup ciddi bir hesap yapınca bu fiyatın altından kalkamıyacagımza karar verdik :/18 Bin kredi çeksen bile 24 Bin tl ödüyorsun hemde haytnn 4 -5 yılı agır bir borçla geçyor... Parası olanlara keyifli sürüşler şimdiden. Ayrıca Arabayı ben trafikte daha önce hiç görmedim. Güzel bir renk uyumuyla vede aksesuarla çok ilgi çekecegini düşnyrum. :)) bu arada siz 18 Bn tlyeyi Nasıl En ufak şehiklde ödeyebilirz Bir bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Yanlış anlamayın ama bu araba gercekten çok tipsiz. İlk gördüğümde çok şaşırmıştım tipine.

ben de diyorum neden millet dönüp dönüp bakıyor park ederken gelip soruyor demek ki tipsizliktenmiş

yok hocam playumb için tip anlayısı alman olup olmaması

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.