Şimdi Ara

Mitsubishi lancer Sportback Kullanan, Bilen? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bu araç ile ilgili yapmış olduğum bir test mevcut. Aşağıdaki linkten naçizane fikirlerimi okuyabilirsin.
    Haluk Abinin yayınlamış olduğu bir mesajın içerisinde, saat 19:13 te yazılmış bir mesaj :)

http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/mpage_18/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Hocam bu araç ile ilgili yapmış olduğum bir test mevcut. Aşağıdaki linkten naçizane fikirlerimi okuyabilirsin.
    Haluk Abinin yayınlamış olduğu bir mesajın içerisinde, saat 19:13 te yazılmış bir mesaj :)

çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

quote:

Hocam bu araç ile ilgili yapmış olduğum bir test mevcut. Aşağıdaki linkten naçizane fikirlerimi okuyabilirsin.

Rica ederim ne demek, az da olsa faydam dokunduysa ne mutlu. Ancak mutlaka alıcı kendisi gitmeli görmeli test etmeli diye düşünürüm her zaman. Dünya da göreceli olmayan bir şey yok gibi neredeyse, benim için iyi olmayan sizin için iyi olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim ne demek, az da olsa faydam dokunduysa ne mutlu. Ancak mutlaka alıcı kendisi gitmeli görmeli test etmeli diye düşünürüm her zaman. Dünya da göreceli olmayan bir şey yok gibi neredeyse, benim için iyi olmayan sizin için iyi olabilir.

Biliyorum zaten genel olarak süren kişi ben olacagm aracı ancak. Şu anda maddi durum Kurtarmıyor. Firma en Fazla Ne kadr İndirim Yapıyor Bilgisi olan pm veya buraya yazablrmi . Teşkkürler

• quote:

Biliyorum zaten genel olarak süren kişi ben olacagm aracı ancak. Şu anda maddi durum Kurtarmıyor. Firma en Fazla Ne kadr İndirim Yapıyor Bilgisi olan pm veya buraya yazablrmi . Teşkkürler

1.6 Invite MT donanımlısını farklı illerde hediye falan düşünmeden biraz araştırırsan 41.500 TL civarında bulabilirsin diye düşünüyorum. Bir de şunu önerebilirim, eğer satıcıyı kredi ile uğraştırmadan, kendiniz krediyi çekip ödemesini peşin olarak yaparsanız alacağınız indirim teklifi yükselecektir.
  • quote:

quote:

1.6 Invite MT donanımlısını farklı illerde hediye falan düşünmeden biraz araştırırsan 41.500 TL civarında bulabilirsin diye düşünüyorum. Bir de şunu önerebilirim, eğer satıcıyı kredi ile uğraştırmadan, kendiniz krediyi çekip ödemesini peşin olarak yaparsanız alacağınız indirim teklifi yükselecektir.

Evet mantıklı Teşekkür ederim, :)
  • daha önce hiç görmediğim bir arabaydı. dün yolda gördüm ve gerçekten çok güzel bir görünümü var. fakat evo'su bulunmuyor.
  • hort iş başında
  • Hort devam :)

3.5 ay önce bayini elinde kalan 2011 model sıfır Lancer sportback i 36bin liraya aldım :) sedanın sıfırı 44.900 den satılıyordu
    şimdi ise 46.700 tl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

Hort devam :)

3.5 ay önce bayini elinde kalan 2011 model sıfır Lancer sportback i 36bin liraya aldım :) sedanın sıfırı 44.900 den satılıyordu

Hayırlı olsun, kazasız belasız, güle güle kullanın. Bende de 2011 Invite Sportsedan var. Bayramda Sarıgazi'deyim belki sizin o tarafa da gelicem. Benim ki gümüş gri Ankara plaka, sizi görürsem bi selam çakarım :)
  • quote:

Oha bayilerde hala 2011 araç varmı ya bu arad güle güle kullanın
  • Konu hort diyecektim ki araç hortmuş.
  • Hangi konuya girsem özel olarak açmayı düşündüğüm konu çıkıyor :) Bir-bir buçuk ay önce yaklaşık 1000 km. lik bir deneyimim oldu. Zorda kalmayacağım sürece bana çok uzak bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu arabayı düşünrken başka araç aldık ve üstüne 2 tane daha araç değiştirdik
  • 45 bini görünce oha dedim, tarihe baktım ve 2011 -.-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç hakkındaki düşüncelerim:

1. ses yalıtımı çok iyi değil
    2. konsolda sert plastik kullanıldığından kalitesiz hissi verebiliyor
    3. konsol sade çok kullanışlı, klima düğmelerine ulaşım rahat ve dikkat dağıtmadan kullanım imkanı sağlıyor.
    4. ses sistemi ve eq ayarlarız başarılı
    5. yol tutuşu mükemmel, ESP ve ASR birleşik çalıştığından virajlarda ve ani frenli manevralarda aracın tepkisi çok iyi
    6. en önemli olan konu güvenlik ve bu konuda başarılı olduğunu düşünüyorum, henüz hava yastıklarını kullanmadım ama :) yol tutuşu ve frenleri çok iyi
    7. donanım olarak dolu bir araç: alaşımlı 16" jant, otomatik klima, yağmur ve far sensörü vs...
    8. görünüş ve duruş çok iyi (bence) spoiler çok hoş gösteriyor
    9. Türk insanı için en önemli konuya gelelim yakıt :)
    malum benzinli bir araç çok yakar diye düşünmüştüm ama bir depo 52Lt ile 1060 km yol gidince bence dumur oldum.
    sakin kullanımda 5-6 lt arası tüketimi var, yazın kuşadasına giderken 4.9 lt yi gördüm uzun yolda genelde 80-90 la gittim.
    genelde bir depo ile 800km yi geçiyorum. yani yakıt konusunda gerçekten çok cimri, 1600cc 117 byg motor için harika değerler

Darısı olmayanların başına

• quote:

Orijinalden alıntı: redstorm

quote:

Hayırlı olsun, kazasız belasız, güle güle kullanın. Bende de 2011 Invite Sportsedan var. Bayramda Sarıgazi'deyim belki sizin o tarafa da gelicem. Benim ki gümüş gri Ankara plaka, sizi görürsem bi selam çakarım :)

iyi dilekleriniz için teşekkürler
    selamı vermek sünnet almak farzdır :)
    ama bayramda burda değilim memlekete geçiyorum cumadan inşallah. yinede görüşmek dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

quote:

Oha bayilerde hala 2011 araç varmı ya bu arad güle güle kullanın

son kalan 2011 model sportback a bana nasip oldu :)
  • quote:

araç hakkındaki düşüncelerim:

1. ses yalıtımı çok iyi değil
    2. konsolda sert plastik kullanıldığından kalitesiz hissi verebiliyor
    3. konsol sade çok kullanışlı, klima düğmelerine ulaşım rahat ve dikkat dağıtmadan kullanım imkanı sağlıyor.
    4. ses sistemi ve eq ayarlarız başarılı
    5. yol tutuşu mükemmel, ESP ve ASR birleşik çalıştığından virajlarda ve ani frenli manevralarda aracın tepkisi çok iyi
    6. en önemli olan konu güvenlik ve bu konuda başarılı olduğunu düşünüyorum, henüz hava yastıklarını kullanmadım ama :) yol tutuşu ve frenleri çok iyi
    7. donanım olarak dolu bir araç: alaşımlı 16" jant, otomatik klima, yağmur ve far sensörü vs...
    8. görünüş ve duruş çok iyi (bence) spoiler çok hoş gösteriyor
    9. Türk insanı için en önemli konuya gelelim yakıt :)
    malum benzinli bir araç çok yakar diye düşünmüştüm ama bir depo 52Lt ile 1060 km yol gidince bence dumur oldum.
    sakin kullanımda 5-6 lt arası tüketimi var, yazın kuşadasına giderken 4.9 lt yi gördüm uzun yolda genelde 80-90 la gittim.
    genelde bir depo ile 800km yi geçiyorum. yani yakıt konusunda gerçekten çok cimri, 1600cc 117 byg motor için harika değerler

Darısı olmayanların başına

Uzun bir yorum yazmışsınız. Emeginize saygı duyuyorum, genel olarak katilmakls beraber farklı düşündüğüm noktalar var.
    4. Ses sisteminin ses kalitesi pek başarılı degil.
    5. Yol tutus mükemmel degil, kötü oldugunu söylemiyorum ama mükemmel degil
    7. Donanım olarak iyi gibi gelse de bence yetersiz. Eski nesil tek renk ekran, kalitesiz koktuklar, komple sert plastik (tek yumuşak yer koltuklar), katlanmayan ayna, hillholder vs. vs.
    8. Onden görünüş muazzam ancak arka kısım onun mükemmelliğine gölge düşürüyor (tasarım beğenisi gorecelidir)
    9. Kendi yakıt tüketimim (sakın kullanım);

• Öncelikle 2 senedir lancer sportback kullanıcısı olarak son derece memnun olduğumu soyleyebılırım. Daha önce ki 6 sene kullandığım corolla ıle kıyaslamak istemiyorum, yıl farkı var. Fakat işim gereği bir çok model araç kullandığımı göz önüne alırsam, lancer sportback bir çok olumlu özelliği ile, kendi sınıfında ki araçlara fark atar. Yol sesini çok fazla aldığını düşünmüyorum, çünkü japon araçların karakteristiğinde yol sesi ve motor sesinin içeri gelmesi normaldir. Hatta ve hatta mitsubishi firması bunu bilerek yapar çünkü mitsubishi motor sesi ile dünyada gönüllere taht kurmuştur. Kullandığım çoğu araçta, 3000/rpm'i geçtikten sonra bu kadar keyifli bir ses çoğu performans araçlarında yoktur. Araç sakin kullanımlarda tamda istediğiniz yakıt değerlerini veriyor, 100 km mesafede yaklaşık 5.8 den aşağı düşemedim, devirsiz kullanımlar farkedilir derecede sarfiyatınızın arttığını söyleyebilirim. 2 senelik kullanım süresi içerisinde elbette kaza vb. olaylar yaşadım, mesela 120 km hızla gideken sağ şeritten önüne birden tırın manevra yaptığını düşünün lancer ard arda frene 2 defa basmanız halinde çok hızlı bir şekilde hızı düşürüp durabiliyor ve bunu atraksiyon halini yaşatmadan yapabiliyor. Daha önce ki kulandığım üst segment 2012 passat ile kıyaslarsam daha iyi bile durabiliyorum diyebilirim. Yol tutuşu hakkında kısaca söylemek gerekirse yaklaşık 120 derecelik bir viraja 100 km hızla rahat bir şekilde girebiliyorsunuz fakat zorladığınız zaman, ara. arkadan kayma eğilimi gösteriyor. fakat kendini hemen toplayabiliyor. birçok kez şahit oldum. İç mekan kalitesi bir alman arabası kadar olmasad, orta kalitede diyebiliriz. sağlam dayanıklı, sıcaklarda koku yapmayan bir plastik kullanılmış, diğer araçlardaki gibi, yazın aracın içi ağır kokmuyor. Süspansiyonları sert ve bozuk yolda tüm yolun hatlarını hissettiriyor. Fakat uzay kasa civicten iyi diyebilirim. Araç ara hızlanmalarda çok iyi mivec teknolojisinden yararlanmanızı gerektiricek, bir takım hareketler yapmanızı isteyen bir motor var üzerinde, tsi ve vtec motorlarda ki performansı zorladığını söyleyebilirim. Araçta asc açıkken biraz cansız olduğunu hissettiriyor, fakat mivec olayının devreye girdiği an, tam olarak 2. vites oluyor. 5. viteste yokuş yukarı devirden düştüğünüzü hissediyorsunuz, aldığımdan beri canımı sıkan tek konu budur. Genel olarak özetlemek gerekirse, lancer görüntüsü ile albenisi yüksek bir araç, yakıtı ile üzemeyen, sağlamlığı ve sürüş kalitesi yüksek, kullandığım hb ve sedan bir çok araçtan daha çok güven veren, değeri bir çok aracın çaışmadığı soğuk iskandinav ülkelerince anlaşılmış, geçmişi uçak sanayisine dayanan ve hala safkan japon olarak üretilen, alınası bir araçtır. Kazasız sürüşler... Son olarak bügün gördüğüm bu araca çok yakışan angel far sistemlerinde bir kaç foto koymak istedim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.