Şimdi Ara

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya-- (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.457
Cevap
21
Favori
1.036.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: isr

GEÇENLERDE NE KADAR YAKIT YAKTIĞINI BİR OLÇEYİM DEDİM.OTO YOLDA 100 KM/h geçmeden km de 0,18 ykrş yakti. Bence bir pıck-up lara göre çok iyi. Arabama sıs farı taktırdım servıste işçılık dahıl 280ytl orjinalın benzeri, ama temsa getiriyormüş. Sıs farı yerini tamamen dolduruyor. Şimdiki sorunum 205 80 R16 olan lastikleri değiştirmek.

0.18 çok iyi bir değer ben zor yakalarım bu değeri.
    lastikleri büyütürsen bi daha o değerleri göremeyebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

ralliart gibi bişi (powerbox)

Abi gittigidiyorda bu ürünü 250 milyona satan biri var bu fiyat çok yüksek. CR Powerbox galiba nicki, ürünün Ralliarttan hiçbir farkı yok aynı uygulama, kattığı beygir sayısıda aynı ve yakıttan tasarrufda sağlıyor cüzi miktarda da olsa. bi ara baya bi araştırdım bu ürünü. Yaza arabaya 35 inç MT lastik taktırmak istiyorum buda çekişte biraz düşmeye neden olucak bu eksiği ve hantallaşmayı gidermek için taktırıcam bundan. Çekişte ve vites aralarındaki hızlanmada inanılmaz bi artış kattığını söylüyor kullananlar güzel birşey.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2008 MITSUBISHI L200 185 HP

• http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=310088577249

Bak abi link'e 99 euro bizim araba için powerbox. direk 165 beygire çıkarıyor arabayı kargo ücretide 7 euro almanyadan

• Bu arada ön konsol için DVD-TV arayanlara

TIKLAYIN

189 Dolar + 79 Dolar kargo, 375 YTL'ye kapınızda bluetooth özelliğide var Türkiyenin yarı fiyatına.

• quote:

GEÇENLERDE NE KADAR YAKIT YAKTIĞINI BİR OLÇEYİM DEDİM.OTO YOLDA 100 KM/h geçmeden km de 0,18 ykrş yakti. Bence bir pıck-up lara göre çok iyi. Arabama sıs farı taktırdım servıste işçılık dahıl 280ytl orjinalın benzeri, ama temsa getiriyormüş. Sıs farı yerini tamamen dolduruyor. Şimdiki sorunum 205 80 R16 olan lastikleri değiştirmek.

Çok iyi değer. nerdeyse kokluyor.
    Bu arada lastik ben değiştirdim haziran sonunda 265/75/16 taktım kendi jantları üzerine ama gelecek yaza yine değiştirmeyi düşünüyorum. Hala gözüme ince gözüküyo lastikler. en az bi 315/75/16 yapıcam yada belki jantıda değiştirip 15 jant takarım. bu ölçü 35/12.5/15 yapıyo inç olarak hesabında.
    Şu an tam araba için uygun duruyo lastikler ama ben kalın gözükmesini istiyorum o nedenle 315 yapıcam.
    Bakalım herşey para ben bu arabayı heralde bi 5 senede istediğim gibi yaparım ne çok şey var yapıcak yaa

• şu krş hesaplarını ve otobanda 100 km/h altında gittim söylemlemlerini bir kenara bırakalım bizim bir zamanlar ( 3-4 yıl önce )lpg li bir doğan s vardı 20 ykr yakıyordu usta arabaya bindi hiç dur kalk yapmadan kullandı 10 ykr yaktı yani yarısı sizin ufaklıklar şehir içinde az yaktırma gayreti olmayan normal bir kullanıcı 10-12 litre 100 km/h de yakıt harcar motorin 60 ykr ucuzladı eğer motorin 3,5 ytl olsaydı eminim arabaları garaja çekerdiniz
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: ProntoBasso

quote:

Abi gittigidiyorda bu ürünü 250 milyona satan biri var bu fiyat çok yüksek. CR Powerbox galiba nicki, ürünün Ralliarttan hiçbir farkı yok aynı uygulama, kattığı beygir sayısıda aynı ve yakıttan tasarrufda sağlıyor cüzi miktarda da olsa. bi ara baya bi araştırdım bu ürünü. Yaza arabaya 35 inç MT lastik taktırmak istiyorum buda çekişte biraz düşmeye neden olucak bu eksiği ve hantallaşmayı gidermek için taktırıcam bundan. Çekişte ve vites aralarındaki hızlanmada inanılmaz bi artış kattığını söylüyor kullananlar güzel birşey.

kalkışta ve arahızlanmada gaza yüklenirsen sırtın koltuğa yapışır. daha öncede bahsetömiştim ford eskort 1.6 clx e kalkışta 1 boy fark attım. gaza az basarsan az çok basarsanda daha çok tüketim oluyor.ama araba çok değişiyor.
    ralliart tam olarak powerbox mudur bilmiyorum ben powerbox sanıyordum ama servistekiler daha farklı çalıştığını söylediler. birde rallyart arabaya özel programlanarak geliyormuş. ilginçtir cihaz geldikten sonra istanbula gitti benim motor numaramı falan istediler ve 1 hafta sonra geri getirdiler ve monte ettiler. 167hp ve 402tork oluyor. powerbox ile 165hp ve 358 tork oluyor.
    ama bence 2500ytl veripte ralliart taktırmaya gerek yok bence powerboxda aynı işi görecektir.

• quote:

Bu arada ön konsol için DVD-TV arayanlara

TIKLAYIN

189 Dolar + 79 Dolar kargo, 375 YTL'ye kapınızda bluetooth özelliğide var Türkiyenin yarı fiyatına.

harika bişey fiyadıda süper ama benim araçta bunu monte edecek yer yok.

Orjinalden alıntı: kiyali

şu krş hesaplarını ve otobanda 100 km/h altında gittim söylemlemlerini bir kenara bırakalım bizim bir zamanlar ( 3-4 yıl önce )lpg li bir doğan s vardı 20 ykr yakıyordu usta arabaya bindi hiç dur kalk yapmadan kullandı 10 ykr yaktı yani yarısı sizin ufaklıklar şehir içinde az yaktırma gayreti olmayan normal bir kullanıcı 10-12 litre 100 km/h de yakıt harcar motorin 60 ykr ucuzladı eğer motorin 3,5 ytl olsaydı eminim arabaları garaja çekerdiniz
    quote:

diyosun

• quote:

şu krş hesaplarını ve otobanda 100 km/h altında gittim söylemlemlerini bir kenara bırakalım bizim bir zamanlar ( 3-4 yıl önce )lpg li bir doğan s vardı 20 ykr yakıyordu usta arabaya bindi hiç dur kalk yapmadan kullandı 10 ykr yaktı yani yarısı sizin ufaklıklar şehir içinde az yaktırma gayreti olmayan normal bir kullanıcı 10-12 litre 100 km/h de yakıt harcar motorin 60 ykr ucuzladı eğer motorin 3,5 ytl olsaydı eminim arabaları garaja çekerdiniz
    quote:

Yok canım daha neler valla ben hiçte az yaktırmaya çalışmıyorum, 8.5 litre yakıyorum şehir içinde bilemedin 9 oluyo. ama abartır azarsan, sürekli patinajlar, ordan oraya, ordan oraya, sert kalkışlar, ani frenler, cambazlıklar, o zaman tabiki yakar adam gibi kullandın mı hiç problem yok ortada.
    Az yaktırmaya tabiki uğraşıcaz ne kadar az yakıt harcarsak devletin bütçesine o kadar katkımız olur malum ithal mal bu yaktığımız.
    Herşeyde olduğumuz gibi param var basıyorum kardeşim diye düşünmeyip biraz bundada tasarrufa gitsek milyarlarca dolar sadece petrol türevi yakıtlardan tasarruf sağlarız 1 sene içinde.
    Sadece istanbulda gece 5 dakika herkesin ışıklarını söndürmesi kaçyüzbin dolar dışborç kapatıyor biliyormusunuz siz. Aynı şekilde herkes bilinçli olup gaz pedalına aynı o sizin dediğiniz usta gibi tasarruf etmeye çalışarak bassa, mecbur olmadıkça özel araç kullanmayıp toplu taşıma araçlarına rağbet etse dışborç açığı şimdi olduğundan çok daha çabuk kapanır.
    Bravo çok az yakmışsınız aynı şekilde devam demek yerine farklı yerlere çekmeyelim konuyu. bizim ufaklıklar pick-up lar arasında en az yakan motora sahip. tüm dünyadaki testler ve kullanıcı yorumları böyle diyor siz demesenizde bu kıyaslama arasında SsangYong da var ayrıca
    Sevgiler...

• quote:

quote:

quote:

kalkışta ve arahızlanmada gaza yüklenirsen sırtın koltuğa yapışır. daha öncede bahsetömiştim ford eskort 1.6 clx e kalkışta 1 boy fark attım. gaza az basarsan az çok basarsanda daha çok tüketim oluyor.ama araba çok değişiyor.
    ralliart tam olarak powerbox mudur bilmiyorum ben powerbox sanıyordum ama servistekiler daha farklı çalıştığını söylediler. birde rallyart arabaya özel programlanarak geliyormuş. ilginçtir cihaz geldikten sonra istanbula gitti benim motor numaramı falan istediler ve 1 hafta sonra geri getirdiler ve monte ettiler. 167hp ve 402tork oluyor. powerbox ile 165hp ve 358 tork oluyor.
    ama bence 2500ytl veripte ralliart taktırmaya gerek yok bence powerboxda aynı işi görecektir.

hımmm Anladımmm. ne biliyim hemen hemen aynı değerler olunca dedim bu ralliartda powerboxtır heralde. acaba o commonrail sensörüne bağlanmıyormu eğer oraya bağlanıyorsa bir powerbox türevidir muhakkak. bakmak lazım motoru açıp.
    ama her ne olursa olsun biri 2500 YTL diğeri 180 YTL yani ralliart powerboxın 14 katı daha pahalı ve ikisininde araca kazandırdığı performans ve yakıt tasarrufu neredeyse aynı. Motorun ömrünede hiçbir zararı olmayan bir uygulama powerbox tüm dünyada milyonlarca dizel sahibi kullanıyo bu parçayı.
    Bence Mitsubishinin bu Ralliart olayında sağlam bi indirime gitmesi lazım.

• servisin bana söylediklerini yazdım ama bencede powerboxtan farksız gibi.
    2500 ytl den mitsubishi ve temsa farkınıda çıkarırsan herhalde 150 200 ytl ye düşecektir.

http://www.powersystem.com.tr/ bu adrestede bayaa bi açıklama var. zamanında doblo için düşünmüştüm.
  • kullandığınız araçlar 2500 cc bir motora sahip 100 km/h de ( az olduğunu söyleseniz de) ortalama 10 litre motorin içer. bu araçları hoby amaçlı aldığınız forumu takip edenler için su götürmez bir gerçek . ebay ın altını üstüne getirdiniz..........
    .........yani kasasında sadece marketten aldığınız 3-5 poşeti taşıyorsunuz . ekonomi diyorsunuz tasarruf diyorsunuz niçin bu şehir kamyonlarına biniyorsunuz 1400 cc ye sahip 100km/h de 4-5 litre motorin harcayan bir sürü oto var. alın onlardan birer tane de tasarruf yapalım ekonomi yapalım yakıtı ithal mal olan bu emtiaları rasyonel kullanıcılara devredelim
    quote:

quote:

quote:

Yok canım daha neler valla ben hiçte az yaktırmaya çalışmıyorum, 8.5 litre yakıyorum şehir içinde bilemedin 9 oluyo. ama abartır azarsan, sürekli patinajlar, ordan oraya, ordan oraya, sert kalkışlar, ani frenler, cambazlıklar, o zaman tabiki yakar adam gibi kullandın mı hiç problem yok ortada.
    Az yaktırmaya tabiki uğraşıcaz ne kadar az yakıt harcarsak devletin bütçesine o kadar katkımız olur malum ithal mal bu yaktığımız.
    Herşeyde olduğumuz gibi param var basıyorum kardeşim diye düşünmeyip biraz bundada tasarrufa gitsek milyarlarca dolar sadece petrol türevi yakıtlardan tasarruf sağlarız 1 sene içinde.
    Sadece istanbulda gece 5 dakika herkesin ışıklarını söndürmesi kaçyüzbin dolar dışborç kapatıyor biliyormusunuz siz. Aynı şekilde herkes bilinçli olup gaz pedalına aynı o sizin dediğiniz usta gibi tasarruf etmeye çalışarak bassa, mecbur olmadıkça özel araç kullanmayıp toplu taşıma araçlarına rağbet etse dışborç açığı şimdi olduğundan çok daha çabuk kapanır.
    Bravo çok az yakmışsınız aynı şekilde devam demek yerine farklı yerlere çekmeyelim konuyu. bizim ufaklıklar pick-up lar arasında en az yakan motora sahip. tüm dünyadaki testler ve kullanıcı yorumları böyle diyor siz demesenizde bu kıyaslama arasında SsangYong da var ayrıca
    Sevgiler...

• quote:

kullandığınız araçlar 2500 cc bir motora sahip 100 km/h de ( az olduğunu söyleseniz de) ortalama 10 litre motorin içer. bu araçları hoby amaçlı aldığınız forumu takip edenler için su götürmez bir gerçek . ebay ın altını üstüne getirdiniz..........
    .........yani kasasında sadece marketten aldığınız 3-5 poşeti taşıyorsunuz . ekonomi diyorsunuz tasarruf diyorsunuz niçin bu şehir kamyonlarına biniyorsunuz 1400 cc ye sahip 100km/h de 4-5 litre motorin harcayan bir sürü oto var. alın onlardan birer tane de tasarruf yapalım ekonomi yapalım yakıtı ithal mal olan bu emtiaları rasyonel kullanıcılara devredelim
    quote:

quote:

quote:

Sevgiler...

1 sene içinde minimum 12 sefer Türkiyenin çeşitli vilayetlerindeki dağlara, en az 4 kişilik ekip halinde, adambaşı herbiri 75 litre hacmindeki çantalarla ve bunların haricinde, halatlar, çadırlar ve daha birçok dağcılık ekipmanıyla tırmanışa gidiyo olsaydınız, eminim sizinde böyle bir araca ihtiyacınız olurdu.
    Sizde taktir edersinizki 1400cc lik bir araçla bunları taşıyamazsınız. gördüğünüz gibi sadece marketten aldığım 3 5 poşeti taşımıyorum ben aracımla. Ayrıca şehir içi alışverişlerim ve işlerim için kullandığım birde 1400cc lik bir Peugeot 206 sahibiyim. Umarım açıklayıcı olmuştur.
    Bence insanların bu araçları ihtiyaçları dahilindemi yoksa zevk içinmi aldıklarını sorgulamak ve konuyu bambaşka bir noktaya taşımak yerine arada bir söylenenleri kabul etmeye ve "Haklısınız" kelimesini kullanmaya çalışın.
    Sahibi olmadığınız ve çeşitli nedenlerden dolayı gereksiz antipati beslediğiniz bir araca çamur atmaktan başka birşey yapmadığınız kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProntoBasso -- 11 Ekim 2008; 21:08:34 >

• Arkadaşlar, sis farlarının bağlantısını yaptım bugün.
    Arabada halihazırda bulunmakta olan tesisatı kullanmadım, sis farının içinden çıkan kablolar ve bağlantı şemasıyla gerçekleştirdim montajı.
    Kablo tesisatında bosch marka röle ve akünün + kutup başına bağlanan kabloda ekstra sigorta kullanmışlar. tüm kablolar olması gereken uzunlukta ve tamamen birbirine bantlanmış ve izole edilmiş durumda cuk diye oturdu arabaya. Montajda yardıma ihtiyacı olan olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum. şıkır şıkır çalışıyor sis farlarım.

• ben artık bunlara bişey yazmıyorum bırak yazsın dursun.
    @ProntoBasso
    sanatını aracınada yansıtmışsın, altından kalkamıyacağın iş yok. helal olsun
    sorunum olursa önce seni arayacağım

ben artık bunlara bişey yazmıyorum bırak yazsın dursun.
    @ProntoBasso
    sanatını aracınada yansıtmışsın, altından kalkamıyacağın iş yok. helal olsun
    sorunum olursa önce seni arayacağım

pronto basso , bencede biz bi servis açıp seni teknik servis sorumlusu yapalım :))
    iyi kazanırız valla dimi hocam

• quote:

Arkadaşlar, sis farlarının bağlantısını yaptım bugün.
    Arabada halihazırda bulunmakta olan tesisatı kullanmadım, sis farının içinden çıkan kablolar ve bağlantı şemasıyla gerçekleştirdim montajı.
    Kablo tesisatında bosch marka röle ve akünün + kutup başına bağlanan kabloda ekstra sigorta kullanmışlar. tüm kablolar olması gereken uzunlukta ve tamamen birbirine bantlanmış ve izole edilmiş durumda cuk diye oturdu arabaya. Montajda yardıma ihtiyacı olan olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum. şıkır şıkır çalışıyor sis farlarım.

peki bende role almam yeterli ,ön ve arkayı ayrı çalıştırmak için
    bide role+ kablo fiyatını yazabilirmisiniz

• ahahah ilahi yaf, alt tarafı sis farı bağladık, ayna maruti değiştirmedikya
    blue__system en kısa yoldan napıcağını söylüyorum. arka sis farlarının ampullerini söküyosun işlem tamam. zaten pembe gibi yanıyo yakınca hiç hoş durmuyo sök kurtul
    Zaten sadece röle alarak ikisini ayıramazsın birbirinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProntoBasso -- 12 Ekim 2008; 17:26:13 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.