Şimdi Ara

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya-- (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.457
Cevap
21
Favori
1.036.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhtemelen bu üründe ebaydan alınıp gittigidiyorda satılıyor.

www.gittigidiyor.com
    GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=12637514

buda tam ebaylık ürün honkong dan gönderecekmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: ProntoBasso

Abi sorma işte burda 1 - 2 markanın tekeline kalmış durumdayız %10 gümrüğüydü %18 KDV siydi en az bi %50 kardı yada %100 bu fiyatlara geliyo.
    Ya şu sis farından sahibinden.com da satılık bi 4x2 L200 ün üstünde görmüştüm dikkatimi çekti orjinali gri renk bu krom rengi. hiçte görmemiştim o sis farından. adama mesaj çektim dedim bu sis farını nerde taktırdınız bende sis farı arıyorum. Adam cevap yazmış bizim kendi üretimimiz 450 milyondan satıyoruz demiş telefon numaram şu diyede telefonunu vermiş.
    Bahsettiğim sis farı eBay den 70 dolara getirttiğim sis farı. düşün sen 115 milyona eline geçiyo adamın 450 milyona satıyo inanabiliyomusun ettiği kara.
    Aynı hesap işte vinçler için geçerli kaç liraya getirtip kaç liraya satıyorlar sen düşün olay amerikada bi tanıdık bulmaya bakıyo. yada bi avrupa ülkesi bile olabilir shipping yaptıkları. oraya gönderticez o tanıdıkta bize Türkiyeye postalıycak.

buna gerek yok dostum bak ingiltereden de gele bilir eger tırcı arkadaşınız varsa rahat rahat getirir
    motors.shop.ebay.co.uk
    electric winch W0QQ nkwZelectricQ20winchQQ catrefZ1QQ flnZ1QQ sacatZ14239QQ trksidZp3286Q2ec0Q2em282 | eBay
    http://motors.shop.ebay.co.uk/items/Car-Parts__electric-winch_W0QQ_nkwZelectricQ20winchQQ_catrefZ1QQ_flnZ1QQ_sacatZ14239QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em282?_trksid=p3286.c0.m282

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    MITSUBISHI COLT 1.3 AMT

• MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 01.2008 DEN İTİBAREN 4X2 L200 ALDİM.

Orjinalden alıntı: isr

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 01.2008 DEN İTİBAREN 4X2 L200 ALDİM.

uyyyyy
    aramıza hoşgeldin daaa
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileklerimizle
    katılımlarınızı ve rizeden fotoları bekliyoruz

Orjinalden alıntı: coltengineer

buna gerek yok dostum bak ingiltereden de gele bilir eger tırcı arkadaşınız varsa rahat rahat getirir
    motors.shop.ebay.co.uk
    electric winch W0QQ nkwZelectricQ20winchQQ catrefZ1QQ flnZ1QQ sacatZ14239QQ trksidZp3286Q2ec0Q2em282 | eBay
    http://motors.shop.ebay.co.uk/items/Car-Parts__electric-winch_W0QQ_nkwZelectricQ20winchQQ_catrefZ1QQ_flnZ1QQ_sacatZ14239QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em282?_trksid=p3286.c0.m282

Bu ilandaki satıcı da sadece ingiltereye gönderim yapıyor diyor. hem 100 milyon daha pahalı bu

2008 MITSUBISHI L200 185 HP

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: coltengineer

motors.shop.ebay.co.uk

Bu ilandaki satıcı da sadece ingiltereye gönderim yapıyor diyor. hem 100 milyon daha pahalı bu

alamanyada yada hollanda da durum nasıl acep
    malumunuz etrafta alamancı çok. reca etsek diyorum.

• quote:

Aramıza hoşgeldin isr güle güle kullan L200ünü. yorumlarını ve aracının fotolarını bekliyoruz.

Bu arada geçen gün elime geçen sis farlarının montajını yaptım, canım çıktı ama resmen. Sol çamurluğun altında silecek suyunun deposu vardı. ona kadar söktüm. Sis farlarının bulunduğu yerledi kapakları çıkartmak çok uzun sürdü, o kadar sıkışık bi yerdelerki arkasındaki vidaları sökmek için el çalışmıyo o küçücük alanda tornavida girmiyor, çok uğraştırdı gerçekten ama yerlerine taktım.
    Birşey farkettim takarken blue_system'de bahsetmişti, sis farlarının tesisatı zaten çekilmiş durumda. Bu nedenle sis farıyla gelen kabloları kullanmadım hiç. halihazırda fabrikasyon olarak sis farlarının deliklerine kadar getirilmiş olan soketleri sis farlarına bağladım, ancak sis farlarına bağlanan ve sağ ve soldaki sis farlarına giden bu kablonun diğer ucu boşta duruyor bunu nereye bağlıyacağımı bulamadım. haftasonu servise gidip sorucam bu ucu nereye bağlıcaz diye.
    Yani sis farları takıldı ama bağlantısı henüz tam değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

@ProntoBasso
    aslında aşağıdaki gibi bir ürün alı cd çaların yerine takılsa nasıl olur sizce? acaba çok aşağıdamı kalır. üst tarafıda başka şekilde değerlendirebilirsiniz.

www.gittigidiyor.com

Abi ortadaki o boşluk hiç hoşuma gitmiyo benim orayı doldurmam lazım bide bu ilk linkteki cihaz açıldımı ekranı öndeki klima ve kalorifer kumandalarını kapatıyor tamamen, bide orjinal teybi sökmek lazım fln filan. Gerek yok yani ne biliim.

• coltlarda da sis farı tesisatı hazır geliyor.

sadece klipsler takılıyor.

hayırlı günler

quote:

Aramıza hoşgeldin isr güle güle kullan L200ünü. yorumlarını ve aracının fotolarını bekliyoruz.

Bu arada geçen gün elime geçen sis farlarının montajını yaptım, canım çıktı ama resmen. Sol çamurluğun altında silecek suyunun deposu vardı. ona kadar söktüm. Sis farlarının bulunduğu yerledi kapakları çıkartmak çok uzun sürdü, o kadar sıkışık bi yerdelerki arkasındaki vidaları sökmek için el çalışmıyo o küçücük alanda tornavida girmiyor, çok uğraştırdı gerçekten ama yerlerine taktım.
    Birşey farkettim takarken blue_system'de bahsetmişti, sis farlarının tesisatı zaten çekilmiş durumda. Bu nedenle sis farıyla gelen kabloları kullanmadım hiç. halihazırda fabrikasyon olarak sis farlarının deliklerine kadar getirilmiş olan soketleri sis farlarına bağladım, ancak sis farlarına bağlanan ve sağ ve soldaki sis farlarına giden bu kablonun diğer ucu boşta duruyor bunu nereye bağlıyacağımı bulamadım. haftasonu servise gidip sorucam bu ucu nereye bağlıcaz diye.
    Yani sis farları takıldı ama bağlantısı henüz tam değil.

helal olsun sanatçı olmanın faydaları
    herkes öyle cesaret edemez montajı kendi yapmaya.
    şase olabilir o kablo
    o kablonun ne işe yaradığı sis lambasının kataloğunda yazmıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokosit -- 9 Ekim 2008; 19:48:47 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

@ProntoBasso
    aslında aşağıdaki gibi bir ürün alı cd çaların yerine takılsa nasıl olur sizce? acaba çok aşağıdamı kalır. üst tarafıda başka şekilde değerlendirebilirsiniz.

www.gittigidiyor.com

Abi ortadaki o boşluk hiç hoşuma gitmiyo benim orayı doldurmam lazım bide bu ilk linkteki cihaz açıldımı ekranı öndeki klima ve kalorifer kumandalarını kapatıyor tamamen, bide orjinal teybi sökmek lazım fln filan. Gerek yok yani ne biliim.

adam honkongdan gönderecem diyor. yani onun aldığıda muhtemelen ebaydan ve honkonglu şahıs bunu türkiyeye gönderiyor Büyük ihtimal.
    aaldığı kişiyi bulabilirsek istediğiniz çeşitte vardır onda

• eyvallah abi benim hoşuma gidio böle uğraşmak sökmek takmak gidip taktırmasına para vericeğime kendim uğraşıyorum hem öğrenmiş oluyorum hem vakit geçiyo hem ben yaptım diyorum. Cam fiminede en dandik yer 300 lira para istedi gittim 20 milyona çizilmez amerikan cam filmi aldım kendim çektim her yönden faydalı yani
    Yok sis farının montaj klavuzunda kendi içinden çıkan kabloyu nası çekiceğin yazıyo, hangi delikten arabanın içine geçiricen, röleyi nereye bağlıcan hangi soket nereye fln filan. ama hiç hesaba katmamışlar heralde zaten tesisatın çekilmiş olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProntoBasso -- 9 Ekim 2008; 19:59:02 >

• quote:

eyvallah abi benim hoşuma gidio böle uğraşmak sökmek takmak gidip taktırmasına para vericeğime kendim uğraşıyorum hem öğrenmiş oluyorum hem vakit geçiyo hem ben yaptım diyorum. Cam fiminede en dandik yer 300 lira para istedi gittim 20 milyona çizilmez amerikan cam filmi aldım kendim çektim her yönden faydalı yani
    Yok sis farının montaj klavuzunda kendi içinden çıkan kabloyu nası çekiceğin yazıyo, hangi delikten arabanın içine geçiricen, röleyi nereye bağlıcan hangi soket nereye fln filan. ama hiç hesaba katmamışlar heralde zaten tesisatın çekilmiş olduğunu.

yokmu komşuda falan bi L200 onunkine bakıver

• yok abi valla tanıdık l200 sahibi yakınlarda olsa hemen bakıcamda

• burada bizamanlar bir fadıl vardı sınava çalışıyordu kayboldu gitti

gören bilen varmı?

eyvallah abi benim hoşuma gidio böle uğraşmak sökmek takmak gidip taktırmasına para vericeğime kendim uğraşıyorum hem öğrenmiş oluyorum hem vakit geçiyo hem ben yaptım diyorum. Cam fiminede en dandik yer 300 lira para istedi gittim 20 milyona çizilmez amerikan cam filmi aldım kendim çektim her yönden faydalı yani

abi sen en güzeli yapıyosun ama yanlız sisler calıstıktan sonra ön arka sisler beraber yanıyor onuda serviste program yukluyorlarmıs daha dogrusu serviste cihaza takıp bişeler yapıyprlar ,bende yapacaktım bizim servise programı gelmemiş

abi sis farların resimlerini takılı halde görseydik iyi olacktı

• quote:

Orjinalden alıntı: blue__system

quote:

abi sen en güzeli yapıyosun ama yanlız sisler calıstıktan sonra ön arka sisler beraber yanıyor onuda serviste program yukluyorlarmıs daha dogrusu serviste cihaza takıp bişeler yapıyprlar ,bende yapacaktım bizim servise programı gelmemiş

abi sis farların resimlerini takılı halde görseydik iyi olacktı

Çekicem fotolarını tamam
    Acaba diyorum sis farının kutusundan çıkan kablolarımı çeksem. Hem onda röle de var. hiç programla falan uğraşmasam. bilemiyorum valla düşüniyim bi olmadı haftasonu kendi kablolarını döşerim olur biter, hem solda direksiyonun yanında boş duran düğme yerinede düğme gelmiş boşluğu doldurmuş olur bakalım

• ranger topiğinde adamın biriL200 lafına dayanamıyormuş

ne dersiniz bundan sonra muhabbete ranger topiğinde devam edelimmi
  • GEÇENLERDE NE KADAR YAKIT YAKTIĞINI BİR OLÇEYİM DEDİM.OTO YOLDA 100 KM/h geçmeden km de 0,18 ykrş yakti. Bence bir pıck-up lara göre çok iyi. Arabama sıs farı taktırdım servıste işçılık dahıl 280ytl orjinalın benzeri, ama temsa getiriyormüş. Sıs farı yerini tamamen dolduruyor. Şimdiki sorunum 205 80 R16 olan lastikleri değiştirmek.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.