Şimdi Ara

Mitsubishi Klima Keşif Görevlisi 26000'lik Lazım Dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar Akdeniz bölgesinde iki katlı apartmanın zemin katında,
    izolasyonun orta halli olduğunu sandığım,
    4 adet çift cam pencere
    bir adet çift cam balkon kapısı bulunan Amerikan mutfaklı 42 m2 salonuma
    klima için Mitsubishi Elektrikten keşif istedim.

Servis görevlisi arkadaş geldi ve salonun yaklaşık 42 metrekare olduğunu ve salona 26,000 BTU'lük bir klimanın gerektiğini söyledi.

Ben de biraz araştırmayla A++ olan Delux Power Inverter MSZ-GF60VE'nin uyduğunu gördüm. Zen serisinde bu kapasite de klimaları yok.

Salonum da Aux marka 7 yaşında 24,000 BTU'lık bir klimam var hiç kullanmadım 7.7 KWatt elektrik tüketimi gözümü korkuttu açıkçası.

Size sorum almak istersem Mitsubishi klimanın seçtiğim modelini mi almalıyım yoksa şunu al bu da hem az elektrik yakar hem de kalitelidir diyebileceğiniz bir ürün var mıdır ?

Ayrıca servis elemanı kapasiteyi biraz abartmış olabilir mi ? Hesaplarıma göre 20,000 BTU klima da işimi görebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 22 Ocak 2015; 23:40:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Selamlar arkadaşlar Akdeniz bölgesinde iki katlı apartmanın zemin katında,
    izolasyonun orta halli olduğunu sandığım,
    4 adet çift cam pencere
    bir adet çift cam balkon kapısı bulunan Amerikan mutfaklı 42 m2 salonuma
    klima için Mitsubishi Elektrikten keşif istedim.

Servis görevlisi arkadaş geldi ve evin yaklaşık 42 metrekare olduğunu ve salona 26,000 BTU'lük bir klimanın gerektiğini söyledi.

Ben de biraz araştırmayla A++ olan Delux Power Inverter MSZ-GF60VE'nin uyduğunu gördüm. Zen serisinde bu kapasite de klimaları yok.

Salonum da Aux marka 7 yaşında 24,000 BTU'lık bir klimam var hiç kullanmadım 7.7 KWatt elektrik tüketimi gözümü korkuttu açıkçası.

Size sorum almak istersem Mitsubishi klimanın seçtiğim modelini mi almalıyım yoksa şunu al bu da hem az elektrik yakar hem de kalitelidir diyebileceğiniz bir ürün var mıdır ?

Ayrıca servis elemanı kapasiteyi biraz abartmış olabilir mi ? Hesaplarıma göre 20,000 BTU klima da işimi görebiliyor.

Dünya ilimlendirme devi ısıtma şampiyonu Haier öneririm.

http://www.pvg.com.tr/

24.000 btu işinizi görecektir.
    Birde elektronik eşyada tipe bakmayın zen serisi önü düz seri performans düşük.

• keşifte hep uçarlar sonra ısıtmadı soğutmadı demeyin diye. o 26 dediyse size 12 yeter.
  • Aseuz kullanıcısına yanıt
    Mitsubishi Eelektric'in keşif ekibi işini gerçekten iyi yapar.26000 btu diyorsa üç aşağı beş yukarı yakındır,ben firma adını vermeyeyim keşfe bir servis elemanını çağırdım
    ,salona girdi,oturmadı bile ayakta baktı bakındı elini çenesine götürüp 14000 lik cihaz önerdi.Ya çooooook büyük usta,yada usta falan değil,esnaf hiç değil!!! Ama ME keşifteam belki yarım saat uğraştı ve ihtiyacım olanın 5 kw cihaz olduğunu söyledi,muhtemel cihazların duvarda nasıl duracağını resimledi vs vs..

Ben 30m2 de Delux Power Inverter MSZ SF50 kullanıyorum,şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.Zen serisi bana da önerilen cihazlar arasındaydı,bu seri ısıtma kapasitesi olarak SF serisinden az biraz önde diğer değerler yakın ama ben alırken 300 lira fazlaydı..Benim salona SF50 bile büyük olduğundan ZEN almadım..Mitsubishiye güvenebilirsiniz,ısıtır soğutur ekonomiktir.Bilmediğiniz adı sanı duyulmamış ürünleri almayın sıkıntı yaşarsınız..Bakın bu forumda yazan bir arkadaş var -ME kullanıcısı- memnun kalmadı vs derken tam 3 kere cihaz değiştirdi,hangi firma 3 kere cihaz değiştirir,yada zararı göze alıp geri alır para iade eder.Servis ve ürün kalitesini,güvenirliği göz önüne alıp ME derim ben..Müşteri memnuniyeti olarak da üzerine de klima tanımam!

• quote:

Orijinalden alıntı: fluminense

Mitsubishi Eelektric'in keşif ekibi işini gerçekten iyi yapar.26000 btu diyorsa üç aşağı beş yukarı yakındır,ben firma adını vermeyeyim keşfe bir servis elemanını çağırdım
    ,salona girdi,oturmadı bile ayakta baktı bakındı elini çenesine götürüp 14000 lik cihaz önerdi.Ya çooooook büyük usta,yada usta falan değil,esnaf hiç değil!!! Ama ME keşifteam belki yarım saat uğraştı ve ihtiyacım olanın 5 kw cihaz olduğunu söyledi,muhtemel cihazların duvarda nasıl duracağını resimledi vs vs..

Ben 30m2 de Delux Power Inverter MSZ SF50 kullanıyorum,şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.Zen serisi bana da önerilen cihazlar arasındaydı,bu seri ısıtma kapasitesi olarak SF serisinden az biraz önde diğer değerler yakın ama ben alırken 300 lira fazlaydı..Benim salona SF50 bile büyük olduğundan ZEN almadım..Mitsubishiye güvenebilirsiniz,ısıtır soğutur ekonomiktir.Bilmediğiniz adı sanı duyulmamış ürünleri almayın sıkıntı yaşarsınız..Bakın bu forumda yazan bir arkadaş var -ME kullanıcısı- memnun kalmadı vs derken tam 3 kere cihaz değiştirdi,hangi firma 3 kere cihaz değiştirir,yada zararı göze alıp geri alır para iade eder.Servis ve ürün kalitesini,güvenirliği göz önüne alıp ME derim ben..Müşteri memnuniyeti olarak da üzerine de klima tanımam!

Haklısınız ancak 26000 BTU'luk A++ Delux klima fiyatı 6000 TL civarında, hoş bugün gelen elektrik faturası da 400 TL civarında ne yapacağımı şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 23 Ocak 2015; 20:34:45 >

• Aseuz kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede ne alırsanız ne kadar erken alırsanız kar.Sürekli zam zam zam..Bir an önce alıp tasarrufa başlayın,zamanla amorti eder.Alırken pahalı ama zamanla telafi ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç için inverter tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.