Şimdi Ara

mitsubishi eclipse 2018 hakkında !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar 2018 mitsubishi eclipse 4x2 mt modelini almayı düşünüyorum. bu araba ile ilgili yorumlarınız nelerdir? suzuki vitara ve subaru xv den üstünmüdür her yönü ile .. birde ötv indirimi şuan varmıdır? şuan ki fiyat 130 bin liradır.. bu fiyata ötv indirimi yansımışmıdır? birde ötv indirimi haziranda bitiyor fiyatı yükseltirler mi? ve son olarak bu modelin 2019 modeli ne zaman çıkar?

• -mevcut fiyata ötv indirimi dahildir.

-haziran sonrası indirim devam etmezse otomatik olarak fiyat artacaktır.

-nisan ayında 2019 model gelmediyse kısa süre içinde gelmesini beklememek lazım. Keza yarın 2019 modeli gelse 2018 den daha yüksek fiyatlandırılacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    peki diğer sorularım ile ilgili fikriniz varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMessage

peki diğer sorularım ile ilgili fikriniz varmıdır?
    Maalesef araç hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç hakkında fikir sahibi olmak için videoyu izleyebilirsiniz

OTOPARK.comyoutube
    Mitsubishi Eclipse Cross | İlk Sürüş
    https://youtu.be/SR_eI3GSAIo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacağınız araç eclipse cross'un en baz modeli ve tek düz vitesli versiyonu. üst donanımların hepsi cvt şanzımanlı. ikinci el açısından en fazla değer kaybeden model olacaktır. ancak uzun dönem kullanıcısıysanız bir sorun olacağını sanmıyorum.

eclipse cross suzuki vitara ile aynı sınıfta değil, bu sebeple çok daha kalitelidir. iç malzeme kalitesi, yalıtım olarak daha üstün bir araç.

xv'ye bindim ben galeride, eclipse cross'u da sürdüm. xv'deki çekiş sistemi, 2 çeker bir eclipse cross'tan haliyle tabi daha iyi. ama eclipse'in içi daha ferah gelmişti bana. eclipse cross 2wd olduğu için çekiş konusunda üstün olan taraf xv, ama performans konusunda üstün olan yine eclipse cross. eclipse cross'un 0-100'ü 9 saniyelerde. xv'nin atmosferik motoru biraz daha zayıf.

ötv indirimi yalnızca 2wd intense cvt modelinde var diye hatırlıyorum. o da 150 bin tl mi ne idi yanılmıyorsam.

temsa, elindeki 2018 eclipse cross'ları bitirmeden 2019'ların satışına başlamaz. bu adamlar 2018 yılında, 2015 model 'sıfır' km asx ve lancer satıyorlardı. oradan hesaplayın. 2019'ların muhtemelen fiyatı yükselecektir.

• Mitsubishi Eclipse Cross çok heves ettiğim bir araç,
    4x4'ü için testlerde de bahsedildiği gibi Mitsubishi neredeyse verdiğiniz paranın tamamını aracın yürür aksamına yatırmış harika bir çekiş sistemine sahip,
    Piyasadaki suv diye geçicen çoğu modeli cebinden çıkartır.
    Özellikle geyik testinde aracın yol tutuşunun ne kadar iyi olduğu ortaya çıkıyor.
    km77.comyoutube
    Mitsubishi Eclipse Cross 2018 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=OhX0pJs_ffs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mitsubishi elindeki urunu bitirmeden yeni model getirmez kolay kolay.

Ben 2017 ocakta, 2015 model sifir km mitsubishi almistim mesela.

O bakimdan yeni modeli beklemeyin.

Arac gerek yol tutus, gerek ncap testlerinde segmentinde zirveye oynayan bir arac.

Mitsubishi olmasindan dolayida evladiyelik bir arac.

Ama butceniz musaitse 4,4 cvt almanizi oneririm. Yada en azinda cvt alin.

Hayirli gunler

• Birbirinden değerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Kafamdaki butun soru isaretleri gitti sayenizde mitsubishi eclipse modelini almaya karar verdim tesekkurler

• TheMessage T kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun. iyi günlerde kullanın
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Bİ İNDİRİM YAP HOCAM ADAMA, 140 YAP CVT ALALIM

Sen yetkili bi abiye benziyorsun, forumun mitsubişi temsilcisisin, yaparsın bişeyler.
    hangi bayi indirim yapar onu bilirsin en azından.
  • Sadece Subaru XV ile arasındaki motor farkı için bile Eclipse Cross alınır.
    Ayrıca altyapısı da çok başarılı bir araç.

• Tesekkur ederim

• Sıfırı 130 mu sarı sitede 160 dan başlıyor 2. Elleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    onlar üst paketler. eclipse'in en boş ve manuel vitesli versiyonu sarı sitede henüz yok düşmemiş.
  • Anladım hocam peki araç c suv mu yoksa d suvmu

• 140.000 dolaylarında daha dolu otomatik 0 gibi 2. Eller var. Boş paket manuel vitesini alma dostum. Son sahibi sen olursun

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    c sınıfı. asx'ten büyük, outlander'dan ufak.

asx'te aslında c sınıfı. eclipse asx'ten bikaç tık büyük ve biraz daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 13 Nisan 2019; 20:36:50 >
  • Aracın tipi güzel ama özellikle japonlarda bu tasarımlar çabuk eskir size bile güzel gelmez ve çok zarar ettirir 1.2 cvt qasqai bakmanızı öneririm

• Araç pek çok yönüyle piyasadaki suvlardan üstün. Motor şanzıman konforu, yol tutuşu üst düzey. Sağlamlık konusunda ise adı Mitsubishi araçlar bu konuda ün yapmıştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.