Şimdi Ara

mitsubishi eclipse 2018 hakkında !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yanlış kişiyi etiketlemişsiniz

1.2 qq'da hayatta almam bu arada, performans fakiri bir araç. ayrıca saatli bomba bir cvt'si var.
  • Bence daha fazla pazarlık şansınız var. Manuel en düşük donanımlı model, Turkiye'de toplam 10-15 tane vardır ya da o kadar bile getirmemislerdir. Çok zor satılacak bir araba. Ayrıca teşhirde veya test aracı olarak bu model yoksa temkinli olmak lazım, en düşük modelin döşeme kalitesi çok farklı olabiliyor, görmeden almak doğru değil.
    Manuel 4x2 alacaksanız ben olsam biraz daha verip sıkı pazarlıkla Tiguan 1.5 TSI almaya çalışırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman be hocam cvt patlar dsg zortlar 50 yıllık tam otm mi alalım yıl olmuş 2019

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bencede ben 2012 de sıfır civic almıştım başka hiçbir bayiye bakmadım aldıktan 1 ay sonra bakim dedim aynı paraya jettamı alamıyoruz golf ü astrası ben bunlar çok pahalıdır diye bakmamıştım bile tavsiyem bayi bayi gezin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 13 Nisan 2019; 20:19:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

c sınıfı. asx'ten büyük, outlander'dan ufak.

asx'te aslında c sınıfı. eclipse asx'ten bikaç tık büyük ve biraz daha kaliteli.
    Sportage dan 75mm kısa, 50mm dar. Bagaj hacmı 100lt yakın az, koltukları katlayınca 300lt fark oluyor. Cok begendıgım bı model ama pardon da neresı c+ suv bunun ? C suv rakıplerınden kucuk bır suv ustelık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 13 Nisan 2019; 20:31:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Aman be hocam cvt patlar dsg zortlar 50 yıllık tam otm mi alalım yıl olmuş 2019
    Tam otomatık dıyınce aklınıza ne gelıyor bılmıyorum ama zf de tam otomatık eat de. Eskı teknolojı kalmadı artık

• masterap M kullanıcısına yanıt
    haklısınız, yanlış yazmışım. düzeltiyorum.
  • Mitsubishi gözüm kapalı alırım

Tabiki sizin aradığınız özellikleri karşılamalı buna dikkat edin yeterli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.