Şimdi Ara

MITSUBISHI CARISMA LPG TAKTIRACAĞIM - SORULARIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1999 model Mitsubishi GLX 1.6 motor 16 valf aracım var.

LPG henüz yok taktırmayı düşünüyorum ama bazı sorunlardan korkuyorum.

LPG taktırırsam motor arıza ışığı yanar mı?

LPG taktırarsam yol bilgisayarı saçmalar mı resetler mi bir de benzin göstergesi kendi kendine iner mi?

Bu tür problemler olabilme ihtimali varsa uzak duracağım sanırım zira beni arabadan soğutur bunlar.

Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum..

• 2001 carisma 1.6 comfort otomatik kullanıcısıyım, aracı aldığımda (yaklaşık 6 yıl oldu) teleflex taktırdım, şu ana kadar sorun yaşamadım, arıza ışığı hiç yanmadı, yol bilgisayarı ve benzin göstergesi normal çalışıyor, yaklaşık 90 bin km oldu, brc kullanan da gördüm, sorduğumda o da sisteminden memnundu, buradaki arkadaşların da dediği gibi montajı yapan usta iyi ise sorun yaşama olasılığınız çok düşük...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toggy06

2001 carisma 1.6 comfort otomatik kullanıcısıyım, aracı aldığımda (yaklaşık 6 yıl oldu) teleflex taktırdım, şu ana kadar sorun yaşamadım, arıza ışığı hiç yanmadı, yol bilgisayarı ve benzin göstergesi normal çalışıyor, yaklaşık 90 bin km oldu, brc kullanan da gördüm, sorduğumda o da sisteminden memnundu, buradaki arkadaşların da dediği gibi montajı yapan usta iyi ise sorun yaşama olasılığınız çok düşük...

Anladım LPG kitinin kalitesinden çok ustanın becerisi olay. Sizinle benim aracımın motorları çok da farklı değildir sanırım.
  • 5 yıl önce zavolli taktırdım 1999 model gl aracıma ama sadece bir sene tam ayarları tutturabildim ve o sene benzinde mi lpg de mi olduğunu anlamadım son bakımda tekrar ayarları bozdular en son ben pc bağlantı kablosu ile ayar yaptım ve şu anda da nerdeyse sorunsuz. ama tekrar bir aracım olsa en son zavolli yi tercih ederim.
    bu arada araçta bazen arıza ışığı yanıyor ve gazdan benzine geçirdiğimde kısa birsüre sonra sönüyor ve tekrar gaza geçiyorum tabii bu ışık yanması sene de bir iki defa oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzun99 -- 14 Eylül 2013; 18:45:54 >
  • auzun99 kullanıcısına yanıt
    Selam. Aracınız km'de ne kadar yakıyor lpg'de ve benzinde.

Gaz kokusu (klimayı açınca ya da kapalı durumda) geliyor mu? Motor arıza ışığı çok sık yanmıyor demişsiniz sanırım kötü gaz'dan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulphur

Selam. Aracınız km'de ne kadar yakıyor lpg'de ve benzinde.

Gaz kokusu (klimayı açınca ya da kapalı durumda) geliyor mu? Motor arıza ışığı çok sık yanmıyor demişsiniz sanırım kötü gaz'dan kaynaklanıyor.

araçı ardahan da görev yapaerken oralar soüuk olduğundan klimasız olan gl modelini almıştık. gaz kokusu hiç olmadı. motor arıza işığıda 2 devir altında sabit gazla giderken yanıyor yani gaza basınca yada ayağımı gazdan çikince değil zaten tahminimce ayarları iyi olmadığı için yanıyordu. zaten ayar hoşuma gittiyinde hiç olmadı. ışık yansa bile benzine geçtiğimde 1-2 km içinde hemen sönüyor sonra tekrar gazda devam. bu ışık dediğim gibi çok sık yanmadığı için bende fazla önem semedim. km nekadar yaktığına gelimce şehir içi şehir dışı karışık 300 km de 24 litre lpg yakıyor

• toggy06 kullanıcısına yanıt
    arkadaslar 2001 1.6 carisma aldim akl tup var motor ariza lambasi yaniyor.teleflex taktirsam sonermi acaba yardimci olun lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0661turgut

arkadaslar 2001 1.6 carisma aldim akl tup var motor ariza lambasi yaniyor.teleflex taktirsam sonermi acaba yardimci olun lutfen
    Yeni kit takmanıza gerek yok. Düzgün bir gaz ayarı ile arıza ışığı yanmaz

• ankarada gezmedik gazci kalmadi.kime ayar yaptirsam yardimci olabilirmisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.