Şimdi Ara

aveo için lpg taktırmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba aracım yeni aveo lt 73 bin km de benzinle artık baş edemiyorum lpg taktırmayı düşünüyorum marka fark ediyor mu lpg de ben atiker taktırmayı düşünüyorum araştırdığm zaman çogu problemsiz biniyorken kimi de kafasını sorundan kaldıramıyor siz ne dersiniz bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atiker yerli sermayediir hocam. Piyasada en çok taktirilan Lpg markasidr Brc ile birlikte. Kaliteli bir marka olmasina karsin parcalari Brc ye gore daha hesaplidir.

Atiker taktirabilirsiniz ama iyi bir usta takacaksa taksin. O sekilde sorun cikarmaz ama usta iyi degilse ilerde sıkıntı cikabilir. Taktiracaginiz yeri iyi seçin ve iyi bir Atiker yetkili serviste taktirin.

Sizin araç da Euro V ve Ecotec motor ve tüpe uyumsuz olduğu söylenen bir motor. Ancak kullacılardaki şikayetler AStra ve Cruze motorlarında olduğu kadar değil, 80 bin km yi devirip halen süpablarda sıkıntı çıkmadığını söyleyen kullanıcılar var.

Yağlamalı sistemli bir lpg kiti ve düzgün montaj + düzgün kullanım ile ( aracı çok zorlamadan sakin kullanarak) sorun yaşacağınızı sanmam. Ama yine de iyice tartıp düşünün derim.
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • aracınız daha 73000km olduğuna göre sanırım sene de 20.000km bile yapmıyorsunuz
    3 kuruş kar edeceksiniz diye lpg takılmaz.
    yaptığınız km fazla deyil
    beni dinlersniz lpg taktırmayın.
  • Lpg de ustan iyi olsun başın ağrımasın forumun lpg ile ilgili bir bölümü var motorlu araçlarda orda bakarsan işini iyi yapan ustalar paylaşılıyor İstanbulda isen bulman rahat olur rastgele yaptırma...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpg markası ciddi anlamda önemli değil bu işte, önemli olan montajın kalitesi, tavsiye üzerine montajı yaptıracak yeri seç, kafana göre gitme, forumun lpg bölümünde lovato konusu var, oradan bir bilgi al, memnun kalırsın
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

aracınız daha 73000km olduğuna göre sanırım sene de 20.000km bile yapmıyorsunuz
    3 kuruş kar edeceksiniz diye lpg takılmaz.
    yaptığınız km fazla deyil
    beni dinlersniz lpg taktırmayın.

yanıtınız için çok teşekkür ederim hocam ben aracı aldığımda 62 bin km deydi ben 6 aylık süreçte 73 bine geldim baktığım zaman şehir dışında işim olduğunda arkadaşın dizel aracıyla gidip geliyorum o yüzden rahat rahat binemiyorum çok yakar diye ayağımız korkak alıştı gaza anlayacağınız :)

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

bende eski Aveo var, ancak motoru Euro V Ecotec. UStaların hemen hepsi lpg ye uyumsuz olduğunu ve 40 bin km den sonra her an sübap eritebileceğini söylüyor. BEn o yüzden taktırmadım.

Sizin araç da Euro V ve Ecotec motor ve tüpe uyumsuz olduğu söylenen bir motor. Ancak kullacılardaki şikayetler AStra ve Cruze motorlarında olduğu kadar değil, 80 bin km yi devirip halen süpablarda sıkıntı çıkmadığını söyleyen kullanıcılar var.

Yağlamalı sistemli bir lpg kiti ve düzgün montaj + düzgün kullanım ile ( aracı çok zorlamadan sakin kullanarak) sorun yaşacağınızı sanmam. Ama yine de iyice tartıp düşünün derim.

aynen hocam bende bayaa 100 bin km deviren gördüm dedim ya şans işi işte

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Atiker Gold tavsiye ederim ama takan ustanın rolü bunda büyüktür o yüzden araştırılması lazım.

montajda dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdir hocam neye dikkat etmeliyiz bide lpg taktıktan sonra bakım olsun vb şeylerde nelere dikkat etmeliyiz teşekkür ederim

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

bende eski Aveo var, ancak motoru Euro V Ecotec. UStaların hemen hepsi lpg ye uyumsuz olduğunu ve 40 bin km den sonra her an sübap eritebileceğini söylüyor. BEn o yüzden taktırmadım.

2006 aveo 150binde + lpg

erimeymiş otmuş çöpmüş

geçiniz.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 model Euro IV motor olduğu için sizin motorlarda uyumsuzluk sorunu yok zaten.
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingb04

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Atiker Gold tavsiye ederim ama takan ustanın rolü bunda büyüktür o yüzden araştırılması lazım.

montajda dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdir hocam neye dikkat etmeliyiz bide lpg taktıktan sonra bakım olsun vb şeylerde nelere dikkat etmeliyiz teşekkür ederim

Yetkili servis dışında montaj yaptırmayın, önerilen yerleri tercih edin.

Zaten takan usta size gerekli bilgileri veriyor, 1000 km ve 10000 km bakımları var LPG de bunun haricinde başka birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 2 Mayıs 2017; 17:55:21 >

Bu ülkede LPG takılabilen bir araca benzinde binmek mantıklı değil .

Hele ki bütçesi bu arabalara yetenlerin .

Kardesime 2005'de Calos 1.2 aldık . 2 yıl sonra LPG taktırdı .

7 sene bindi sattı . Subap değil, araba erise ne yazar?

Orijinalden alıntı: bende345

Taktırın .

Bu ülkede LPG takılabilen bir araca benzinde binmek mantıklı değil .

Hele ki bütçesi bu arabalara yetenlerin .

Kardesime 2005'de Calos 1.2 aldık . 2 yıl sonra LPG taktırdı .

7 sene bindi sattı . Subap değil, araba erise ne yazar?

Hocam atiker grand 1500 lira fiyat aldim atiker atikfast kit daha ucuz ve daha pahali markalar var marka onemli mi lpg de hangi kit uygun nasil anlariz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Düşünmeyin basın geçin. Ben olsam atiker takar geçerim. Çok fazla para vermeyin derim. Düzgün usta artı atiker candır.

Size özelden lpg kullanım değerlerimi yazayım isterseniz burada olay çıkar yoksa :)

Kimseye takmayın kafaya. Lpg psikolojik olarak rahatlatıyor insanı. Benzin ile biçilen atmosferik arabaların hepsinde evdeki hesap çarşıya uymuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Düşünmeyin basın geçin. Ben olsam atiker takar geçerim. Çok fazla para vermeyin derim. Düzgün usta artı atiker candır.

Size özelden lpg kullanım değerlerimi yazayım isterseniz burada olay çıkar yoksa :)

Kimseye takmayın kafaya. Lpg psikolojik olarak rahatlatıyor insanı. Benzin ile biçilen atmosferik arabaların hepsinde evdeki hesap çarşıya uymuyor...

hocam atiker grand 1500 lira benim motor ustam da lovato tak diyor lovato da 2000 lira aklım iyice karıştı

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.