< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın alisal61 arkadaşım. Ben de Ankara'da yaşıyorum ve 2015 Temmuz ayında sıfır km olarak aldığım manuel vites Attrage sahibiyim. Ben de aracımda hem yaz, hem de kışlık olarak orjinal ölçüsü yazdığın üzere 185/55 r15 olmasına rağmen 185 60 15 kullanıyorum. Yazlık da kışlık da lastik markalarım Hankook. 10 yıl civarıdır lastikte hep tercihim Hankook oluyor, hiç üzmedi. Genel olarak memnunum. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi ben de ne fren mesafesinde, ne de yol tutuşunda sıkıntı yaşamadım. Spoiler ne kadar fark ediyor bilmiyorum, hiç taktırmadım. Eğer yol tutuşuna olumlu etkisi var ise ben de düşünebilirim. Öte yandan Azizoğlu oto ile görüşüp işinizi halletmişsiniz, ancak ben size genel olarak bakımlarda Şeref Oto'yu önerebilirim. 5 yıldır oraya gidiyorum ve çok memnunum. Tabi Şeref Oto Yetkili servis. Özel servis olarak ise Ankara Başkent Sanayi'de İBA otomotiv ve Uzman Japon Oto'yu tavsiye ederim, giden arkadaşlar çok memnunlar. Ankara'da yaşayanlar Mitsubishi yönünden oldukça şanslı diyebiliriz. Tekrar aracınızı güle güle kullanın, çok memnun kalacağınızı düşünüyorum. Tüm arkadaşlara güvenli sürüşler... |
|
Aracın hem B sınıf sedan olması, hem yerden yüksekliği ve hem de biraz hafif olmasından mütevellit yüksek hızlarda biraz savrulma eğilimi mevcut. Ancak sınıf arkadaşlarına baktığımızda da aşağı yukarı her araçta bunu görebiliriz. Symbol, 301 ve Linea segmentinde bir araç sonuçta. Bununla beraber sınıfındaki araçlardan hem donanım olarak, hem de kaza test sonuçları ve güvenlik donanımı yönüyle üstün. Daha oturaklı araçlara alışık iseniz size yazdığınız şekilde hissettirmesi gayet normaldir. Arada savrulma eğilimi gösterse de araçtaki standart ESP içinizi rahatlatabilir. Bununla beraber, bazı arkadaşlar bagaj kapağına takılacak spoiler'ın aracın yol tutuşunu artırdığını söylemişti ama ben henüz böyle bir şeyi denemedim. |
|
| _____________________________ |
Navigasyon üzerinde hafıza kart giriş yeri oluyor. Harita onun içinde yüklü. Kart kayıp ise navigasyonu kullanamazsınız. |
|