Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB. (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.261
Cevap
38
Favori
130.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.


(En Son Oy Tarihi: 16.11.2023)
Giriş
Mesaj
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    İntense lerde direksiyonun bir tarafında ses tuşları mevcut diğer tarafı boştur, farlarda sinyal ve ısıtma sistemi yok. (Cruise control ve bluetooth olmayan donanımlar , far ve yağmur sensörü vardır)

    Pluslarda bu dediklerimin hepsi mevcut.

    Ekran ise ayrı bir opsiyon intense plusların çoğunda san diego 530 ekran var ama ekransız orjinal teyp ile gelenlerde var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Storm Raider

    İntense lerde direksiyonun bir tarafında ses tuşları mevcut diğer tarafı boştur, farlarda sinyal ve ısıtma sistemi yok. (Cruise control ve bluetooth olmayan donanımlar , far ve yağmur sensörü vardır)

    Pluslarda bu dediklerimin hepsi mevcut.

    Ekran ise ayrı bir opsiyon intense plusların çoğunda san diego 530 ekran var ama ekransız orjinal teyp ile gelenlerde var.
    çoook teşekkürler hocam size öm attım bir ilan için bakmanız mümkün mü ?
  • Selamlar...2015 intense cvt sahibiyim.. İzmir de yıllık bakım yaptıracağım. Ön fren balata ve diski de değişecek .Yan sanayi mga 55602 balata(88TL) ve veka disk (314 TL)uygun fiyatlı görünüyor...Diskte blueprint biraz daha uygun ama bilemedim.Bir de ilk çalıştırmada ses yaptığı için V Kayısı da değişecek...Yağ ve yağ filtresi için de tavsiyeniz varsa sevinirim.Simdiden teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle00007 E kullanıcısına yanıt
    Veka alma blueprint bak, daha uygun olması daha iyi çünkü vekadan kalite olarak çok daha iyidir. Varsa feredo olabilir.

    Yağ filtresi uygun birebir uyumlu kod varsa mann orjinal , yoksa servisten oem sipariş ettir bu filtreler dışı birbirine benzesede içinde yağ iç basıncı , içinde kalan yağ vs hepsi modele özel üretiliyor. Onların verilerini bulamazsın filtreyi servisten satın alabilirsin.

    Yağ kitapçıktaki standartları karşılayan herhangi bir 0-20W yap olur. İlsac Gf-5 , Acea A5/B5 , Apı SM

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıt için... WhatsApp grubu faal mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle00007 E kullanıcısına yanıt
    Üyesi değilim, facebook grubu var oradan araçla ilgili bilgileri takip ediyorum. En son start/stop için yazılım güncellemesi geldiğini söylediler, bir ara yetkili servise ulaşıp güncelletin takip etmiyorsanız...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MGA 55602 fren balatalarını ben sürekli 2015 model Attrage aracımda kullanıyorum, çok memnunum. Hem uzun süre gidiyor, hem de ses yapma yada ötme hiç olmadı. Fren mesafesinde de hiç üzmedi diyebilirim.
    Benim aracımın da debriyaj seti değişecek. Servis parça+işçilik 3000 TL fiyat verdi. Şimdilik dursun dedim. Nette araştırdım SECO marka var, fiyatı uygun 850 tl ama bir iki olumsuz yorum duyunca soğudum. Daikin Exedy imiş orjinali. Onu aldım. 1600 TL'e temin ettim. Serviste önümüzdeki günlerde montajını yaptıracağım. Bu forumda başlık açmıştım, ancak kimseden yorum alamadım.
  • merhaba 2015 aracı 2 ay önce aldım bu hafta ara ara frenden ses gelmeye başladı her zaman olmuyor.
    kırmızı ışıkta boşa almıyorum o sebep olabilir mi d de bırakıp frene basıyorum. ayrıca el frenini de d deyken çekiyorum o da öncelikle n ye alınması mı gerekli?
    ilk otomatik aracım pek bilgim yok
  • Otomatik İntense plus almayı düşünüyorum
    Satmak isteyen yazabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bende 28 Eylül 2020 tarihi itibari ile Mitsubishi Attrage 1.2 CVT intense plus (2015 model) sahibi oldum. Aracı alırken sizlerin yorumları çok etkili oldu teşekkür ederim. Japon araçlarının mekanik dayanımına zaten hayranım. CVT şanzuman olayı ise her zaman efsane. Daha önce 2 honda ve 2 toyota kullandım. İlk defa mitsubishi tercih ettim. Şimdilik her şey cok iyi ve araç özellikleri gerçekten takdire şahan. Benim sizden bir talebim olacak. Ankarada yaşıyorum ve kış lastiği almam gerekiyor. Araç malum 185/55 r15 lastik ölçülerinde. Bu ölçüler ara ölçü olduğu için piyasada birazda pahalı geldi bana. Ben aracıma 185/60 r15 ölçüsünde bir kış lastiği alsam sıkıntı olur mu? Yol tutuşu savrulma veya fren mesafesinde ciddi bir fark yaratırmı? Bu konuda ki tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Diğer bir konuda geri park kamerası arızalı. Necvox marka. Plaka ışık lambasına takılan küp şeklinde bir kamera. Acaba yenisini nereden tedarik edebilirim. Son olarak bir whatsapp grubundan bahsedildi. Beni de o gruba eklemnizi rica ediyorum. Tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alisal61 A kullanıcısına yanıt
    Kışlık yazlık 185/60r15 yanak bir problrm yaşamıyorum. (Araçta spoilerde var o sebeple benim yol tutuşum standart daha iyi)
    Yazlık Nokian Wetproof
    Kışlık Nokian Wr D4
    Benim kullandığım modeller...

    Yanak boyutu artınca yükseklik ve konfor artar , yol tutuş azalır , fren mesafesi değişmez. (Değişmesi için taban genişliğini değiştirmek gerekir.) Kozmetik olarak yandan görünüm daha iyi olur (65 yanak tam dolduruyor orayı ama tavsiye etmem ölçüyü %6 değiştirir)

    Geri vites için herhangi bir rear view camera alınabilir. Marka model önemsiz kesip bağlayacak maliyeti 10-12$ Tr için max 100tl tutması lazım. (İşçilik 10tl)

    Wp grubu için bilgim yok facebook sayfasına sorarsan orada üye/yönetici vs vardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Araştırmalarımda 185/60 r15 ölçülerinin %3.05 oranında değişim yapacağını ve hissedilir bir yol tutuş problemi yaşamayacağımı gösteriyor. Sizinde öneriniz ile 185/60 r15 ölçüsünde lastik almaya karar verdim. Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. Kamera içinde Ankara Azizoğlu Mitsubishi Yekili Servis ile görüştüm. İşçilik dahil %50 civarı indirim yaptılar 150tl civarı değişim yapacaklar. Gerçekten mitsubishi otomobiller için insanların yaklaşım ve hassasiyetleri mükemmel. Buna serviste dahil. Tekrar çok teşekkür ederim. Karar vermemde çok yardımcı oldunuz. Tekrar görüşmek üzere...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alisal61 A kullanıcısına yanıt
    Önemli değil, yetkili için 150tl iyidir. Orada işçilik parça vs pahalı ben sanayi için yazmıştım fiyatı...

    Bende büyük bir yol tutuş farkı olacağını sanmıyorum. Spoiler olsada 55 den 60 a geçtim hissedilir bir kayıp olmadı bir sorun olmaz yani ama 65 yanakta işler değişebilir. 60 yanakta orjinal ebata göre araç 1cm yükseliyor, 65 te 2 cm...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Lastikleri alıp taktırayım yol tutuşu na faydası oluyorsa spoiler de taktırabilirim. Görsel olarakda güzel duruyor sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın alisal61 arkadaşım. Ben de Ankara'da yaşıyorum ve 2015 Temmuz ayında sıfır km olarak aldığım manuel vites Attrage sahibiyim. Ben de aracımda hem yaz, hem de kışlık olarak orjinal ölçüsü yazdığın üzere 185/55 r15 olmasına rağmen 185 60 15 kullanıyorum. Yazlık da kışlık da lastik markalarım Hankook. 10 yıl civarıdır lastikte hep tercihim Hankook oluyor, hiç üzmedi. Genel olarak memnunum. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi ben de ne fren mesafesinde, ne de yol tutuşunda sıkıntı yaşamadım. Spoiler ne kadar fark ediyor bilmiyorum, hiç taktırmadım. Eğer yol tutuşuna olumlu etkisi var ise ben de düşünebilirim. Öte yandan Azizoğlu oto ile görüşüp işinizi halletmişsiniz, ancak ben size genel olarak bakımlarda Şeref Oto'yu önerebilirim. 5 yıldır oraya gidiyorum ve çok memnunum. Tabi Şeref Oto Yetkili servis. Özel servis olarak ise Ankara Başkent Sanayi'de İBA otomotiv ve Uzman Japon Oto'yu tavsiye ederim, giden arkadaşlar çok memnunlar. Ankara'da yaşayanlar Mitsubishi yönünden oldukça şanslı diyebiliriz. Tekrar aracınızı güle güle kullanın, çok memnun kalacağınızı düşünüyorum. Tüm arkadaşlara güvenli sürüşler...





  • Arkadaşlar merhaba,

    Temmuz ayından beri 2015 intense plus cvt modelini kullanıyorum, araç 90 bin km de. Araç virajlarda biraz savruluyor, sağa sola fazla yatıyor, mesela otobanda 120 civarı giderken virajlarda savrulacak gibi oluyor. Lastikler yeni, 185 55 r15 ölçülerinde. Bu araç genel olarak böyle midir? Böyleyse bunun bir çözümü var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın hem B sınıf sedan olması, hem yerden yüksekliği ve hem de biraz hafif olmasından mütevellit yüksek hızlarda biraz savrulma eğilimi mevcut. Ancak sınıf arkadaşlarına baktığımızda da aşağı yukarı her araçta bunu görebiliriz. Symbol, 301 ve Linea segmentinde bir araç sonuçta. Bununla beraber sınıfındaki araçlardan hem donanım olarak, hem de kaza test sonuçları ve güvenlik donanımı yönüyle üstün. Daha oturaklı araçlara alışık iseniz size yazdığınız şekilde hissettirmesi gayet normaldir. Arada savrulma eğilimi gösterse de araçtaki standart ESP içinizi rahatlatabilir. Bununla beraber, bazı arkadaşlar bagaj kapağına takılacak spoiler'ın aracın yol tutuşunu artırdığını söylemişti ama ben henüz böyle bir şeyi denemedim.

  • intense plus aracım varda başka ilanlarda navigasyon seçeneğini gördüm. servis mi ekliyor yoksa başka yükleme imkanı var mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkcald

    intense plus aracım varda başka ilanlarda navigasyon seçeneğini gördüm. servis mi ekliyor yoksa başka yükleme imkanı var mı ?

    Navigasyon üzerinde hafıza kart giriş yeri oluyor. Harita onun içinde yüklü. Kart kayıp ise navigasyonu kullanamazsınız.

  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.