Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB. (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
38
Favori
130.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.


(En Son Oy Tarihi: 16.11.2023)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haketmedim

    Navigasyon üzerinde hafıza kart giriş yeri oluyor. Harita onun içinde yüklü. Kart kayıp ise navigasyonu kullanamazsınız.



    Alıntıları Göster

    kart vardı ama içinde harita yoktu şarkı filan yüklemişler :D

  • darkcald kullanıcısına yanıt

    Haritada bir yer seçene kadar zaten canın çıkıyor hocam olmaması kayıp değil telefon tutucu çok daha verimli iş görüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogru dokunmatik ekranın sağ tarafı zor algılıyor garantide değişirler ins. şarkıları listelemek işkence oluyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkcald

    dogru dokunmatik ekranın sağ tarafı zor algılıyor garantide değişirler ins. şarkıları listelemek işkence oluyor

    Tam emin olmamakla beraber ekran kalibrasyonu ile düzelebilir. Bu konuyu araştırın.

  • Fiyatına göre alınabilecek en donanımlı, en ekonomik, en güvenli araç bence...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteway_twilight -- 12 Nisan 2021; 16:11:43 >
  • Yarın Attrage almayı planlıyorum ancak yedek parça konusu kafamı karıştırdı. Yukarıda konu sahibi Temsa'nın 2027'ye kadar yedek parça bulundurma zorunluluğundan bahsetmiş. Peki sonra ne olacak? 6 sene sonra yedek parça bulunamayacak mı? Yarın almaya gidecektim ama şu an kafam çok karışık. Şu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

    Edit (8 saat sonra): İstanbul'da yetkili servisi aradım, dedim "Arabayı alacağım ama şimdi ya da gelecekte yedek parça sorunu yaşar mıyım?" Beni teknik ekipten bir yetkiliye bağladılar, konuştuk, çok kesin bir tonda şimdi de gelecekte de yedek parça temini konusunda bir sorun yaşamayacağımı söyledi. Ben de gittim aldım. Umarım hayırlı uğurlu olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemgercek -- 26 Mart 2021; 11:54:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemgercek

    Yarın Attrage almayı planlıyorum ancak yedek parça konusu kafamı karıştırdı. Yukarıda konu sahibi Temsa'nın 2027'ye kadar yedek parça bulundurma zorunluluğundan bahsetmiş. Peki sonra ne olacak? 6 sene sonra yedek parça bulunamayacak mı? Yarın almaya gidecektim ama şu an kafam çok karışık. Şu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

    Edit (8 saat sonra): İstanbul'da yetkili servisi aradım, dedim "Arabayı alacağım ama şimdi ya da gelecekte yedek parça sorunu yaşar mıyım?" Beni teknik ekipten bir yetkiliye bağladılar, konuştuk, çok kesin bir tonda şimdi de gelecekte de yedek parça temini konusunda bir sorun yaşamayacağımı söyledi. Ben de gittim aldım. Umarım hayırlı uğurlu olur.

    2005 model mitsubishi colt'un bile parçası yetkili servislerde bulunabiliyor. 2013 model asx aracımın parçası da yetkili servislerde mevcut. hatta daha da ileri gideyim gözlerimle gördüm, 98 model mitsubishi pajero'sunu hala yetkili serviste bakım yaptıran/parça bulan tanıdığım var.


    kısacası içiniz rahat olsun parçası her türlü bulunuyor.





  • Ben ne zaman Attrage aracımı yetkili servise götürsem orada en az bir veya birkaç tane eski model Mitsubishi görüyorum. Çoğuyla sohbet ettim ve hepsi de parça sorunu yaşamadıklarını söylediler. Temsa'nın Mitsubishi ile işbirliği ve ortaklığı basit birşey değil. Çok köklü bir ortaklıkları var ve de bildiğim kadarıyla peyder pey sürekli olarak Temsa stoklarına Mitsubishi fabrikalarından parça takviyesi yapıyor. Benim Attrage aracımın sis farına çarpıp kaçmışlardı, sis farının çerçevesini bile -ki çok nadir kullanılan bir parçadır- iki günde hallettiler. Piyasada tutulup da parçası için servislerde üç beş gün bekleyen birçok popüler marka var. Çok duymuşumdur... Hele ki İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde Mitsubishi hiçbir şekilde parça ve bakım sorunu yapmaz. Önceden de yazmıştım, ben Ankaradayım ve buradakiler Mitsubishi yönünden çok şanslılar. Zira iki yetkili servis, iki de özel servisi var. Azizoğlu Yetkili servis daha çok Renault ve Dacia'dan besleniyor. Onu saymasak bile diğer yetkili Şeref oto olsun, Ankara Başkent sanayideki İBA oto ve Uzman Japon olsun üçü de Mitsubishi konusunda tez yazacak beceriye sahipler. Ankara'da olup da Mitsubishi gibi dayanıklı ve ekonomik araç dururken malum piyasa markalarına binenler tuhaf geliyor bana... Ama tabi tercih meselesi.





  • gorkemgercek G kullanıcısına yanıt

    öncelikle hayırlı olsun aracı bende araştırdım hoşuma gitti fiyat performans aracı bence fakat 1.2 motor var ve tork sanırım düşük rampada yolda vs gidiş hızı nasıl deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.

  • Arkadaşlar lancer 2011 1.6 araçta 6.000 km gittiğim yağda yarım litre azalma var. Lpg var. Araç 150 binde... Yağ yakma kaçak vs yok...
    Acaba PCV valfi (karter havalandırma) sorunu olabilir mi hiç yaşayan oldu mu mitsubishi aracında bunu?

    Edit: Yağ motul 6100 Syn-energy 5w 40 (sanırım tam sentetik değil) bu sebepten olabilir mi? Önceki yapım mobil 3000 5w 30 full sentetikti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 30 Mayıs 2021; 12:9:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, attrage için body kit arıyorum fakat internette yabancı siteler dışında bulamadım. Yurtiçinde bulabileceğim bir yer var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mstkgl kullanıcısına yanıt

    Merhaba, cevap baya geç oldu ama yine de bilgi vermek istedim. Şehir içinde devamlı kullandığım bir yokuş var, 1 km mesafe gidip 100 metre rakım çıkıyorum, araçta 3 kişi (200 kg) varken yokuşa 20-30 km hızla girip 80-85 km ile yokuşu tamamlayabiliyorum, bu hıza 4000 devirde ulaşıyorum. Şehir içinde düz yolda 60-70 km hızlara çabuk ulaşıyor. İstanbul Sakarya arasında otobanda da pek sıkıntı olmuyor, sol şeritte gidip trafiğin hızına çoğunlukla ayak uydurabiliyorum, tabi yine yokuşlarda ve hızlanmalarda 4000 devirde gitmek gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • empathist kullanıcısına yanıt
    Servise sordunuz mu? Ellerinde kalmış olabilir mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Egea yerine alınır mı içi nasıl dar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt

    İçi sınıfına göre bayağı geniş. Belki de kendi sınıfındaki en geniş diz mesafesine sahiptir. Egea kadar geniş sayılır. Ama karşılaştırmak doğru olmaz. Aynı sınıf araç değiller.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, 2015 attrage 1.2 otamatik için ön amortisör lazım tavsiyesi olan varmı. yetkili servise sordum getirebileceklerini söylediler fakat fiyat yüksek geldi. yan sanayisi varmı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz savuran -- 31 Mayıs 2023; 0:2:8 >
  • Ankara'da iseniz Başken sanayi sitesindeki Uzman Japon veya İBA Otomotiv'den yardımcı olmalarını isteyiniz. Mitsubishi konusunda oldukça tecrübeliler...

  • senelik bakım için yağ hava ve polen filtresi değiştirmek yeterli mi ? başka ne yapmalıyız ?

  • servis 85k km oldu diye şanzıman yağı için ithal 7k temsa için 3k dedi. sanayide bulunur mu ? veya internetten alıp ustaya götürüp değiştirebilir miyiz ?

  • cengiz savuran C kullanıcısına yanıt
    sanayideki amortisorcuden monroe alin gecin hocam, mutlaka uyumlu model vardir.monroe dunya lideridir amortisorde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.