Şimdi Ara

MİT İle İlgili birkaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Cia olsun Mossad olsun bunların adını düzenledikleri operasyonlardan filan sık sık duyuyoruz.Ama Miti hiç duymadım şimdiye kadar.Sorum şu:Mitin dünya istihbarat teşkilatları arasındaki yeri nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*
    Beyler Cia olsun Mossad olsun bunların adını düzenledikleri operasyonlardan filan sık sık duyuyoruz.Ama Miti hiç duymadım şimdiye kadar.Sorum şu:Mitin dünya istihbarat teşkilatları arasındaki yeri nedir?

kendi yağında kavrulan bir kurum Mit.
  • icine kapanik bi topluluk mit
  • bizim mit operasyon yapsa yapsa kendine yapar onu da duyurmak istemez herhalde
  • Arkadaşım Mossad dediğin İsrail , Cia dediğin Amerika Türkiyenininki ise Mit

Yani geçenlerde konu açmıştım bununla ilgili neden bu kadar kendimizi yukarıda görüyoruz diye
  • quote:

Beyler Cia olsun Mossad olsun bunların adını düzenledikleri operasyonlardan filan sık sık duyuyoruz.Ama Miti hiç duymadım şimdiye kadar.Sorum şu:Mitin dünya istihbarat teşkilatları arasındaki yeri nedir?

Böyle şeyler fazla göz önünde olmaz zaten.Mit'in pkk'nın içinde, çoğu devlet okulunun içinde, kaçakçıların, cemaatlerin ve pek çok kurumun içinde ajanı vardır 2 sene önce Jandarma istihbarattan biriyle tanışmıştım kuzenim sayesinde, adamı yolda görsen para verirsin sevabına

• Birincidir.(Bence) Özellile Ermenistan'ın istihbaratına baya operasyonu oldu.

Birazcık kitap oku

Öyle herşeyide duymayı bekleme...

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Böyle şeyler fazla göz önünde olmaz zaten.Mit'in pkk'nın içinde, çoğu devlet okulunun içinde, kaçakçıların, cemaatlerin ve pek çok kurumun içinde ajanı vardır 2 sene önce Jandarma istihbarattan biriyle tanışmıştım kuzenim sayesinde, adamı yolda görsen para verirsin sevabına

Bunu yapan sırf Mit değil ki sivil polislerde böyle , Mit'in ne özelliği var o zaman ?

• Asala Terör Örgütünün üst düzey yöneticisini Atina'da metroda boğazından Abdullah Çatlı'ya bıçaklatan,
    FKÖ ve Lübnan Dincilerine silah vermek şartıyla bu örgütlerle beraber Lübnan'daki askeri üslerine operasyon yapan,
    Terörist başı Abdullah Öcalan'ı 70'li yıllarda Sol örgütlenmelere karşı kullanan,
    PKK'nin üst düzey 3 yöneticisini 2006 yılında Zaho'da paketliyip Türkiye'ye gönderen de,

yine MİT.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Bunu yapan sırf Mit değil ki sivil polislerde böyle , Mit'in ne özelliği var o zaman ?

+ uluslararası boyutu var tabiki
    mit yurt dışında nerelere girip çıkıyor, neler yapıyor bilemeyiz

• Ana kapısından sürekli siyah filmli araçlar girip çıkıyor. Herşeyi göz önünde bulundurmamaları bir avantaj bence.
  • Şimdi şöyle bişey var bunlar istihbarat kurumları olduğuna göre yaptığı operasyonları duymamızmı daha iyi yoksa duymamamızmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Asala Terör Örgütünün üst düzey yöneticisini Atina'da metroda boğazından Abdullah Çatlı'ya bıçaklatan,
    FKÖ ve Lübnan Dincilerine silah vermek şartıyla bu örgütlerle beraber Lübnan'daki askeri üslerine operasyon yapan,
    Terörist başı Abdullah Öcalan'ı 70'li yıllarda Sol örgütlenmelere karşı kullanan,
    PKK'nin üst düzey 3 yöneticisini 2006 yılında Zaho'da paketliyip Türkiye'ye gönderen de,

yine MİT.

TSK Özel Kuvvetler olmasın bunları yapan. (Bordo Bereliler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Şimdi şöyle bişey var bunlar istihbarat kurumları olduğuna göre yaptığı operasyonları duymamızmı daha iyi yoksa duymamamızmı.

ilk aklıma bu geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Asala Terör Örgütünün üst düzey yöneticisini Atina'da metroda boğazından Abdullah Çatlı'ya bıçaklatan,

yine MİT.

TSK Özel Kuvvetler olmasın bunları yapan. (Bordo Bereliler)

Borda Bereliler kırsalda taaruz ve istihbarat, şehirde koruma ve savunma görevlerinde bulunur.
    Bu yukarıda yazdıklarım MİT operasyonları hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

quote:

Orijinalden alıntı: emure

Şimdi şöyle bişey var bunlar istihbarat kurumları olduğuna göre yaptığı operasyonları duymamızmı daha iyi yoksa duymamamızmı.

ilk aklıma bu geldi

duymasak daha iyi ama en azından böyle birilerinin ülke için uğraştığını bilmek güzel olabilirdi.
  • Bildiginiz uzere dunyada boyle kurumlar icinde ic karisikliklar sadece bizde var.Kuxuk bir operasyonda bile farkli gorus ayriliklari ortaya cikiyor.Tam anlamiyla disiplin oturtulur,dogru islerde kullanilir ve siyasilerden emir almazsa CIA kadar olmasada buyuk bir gelisme gosterir.
  • mıt resmı olarak operasyon duzenlemez ıstıhbarat toplar ılgılı bırım kımse ( jandarma polıs gen kur vs ) bılgı verır sadece
    zaten ıllegal yaptıgı operasyonuda sız duymazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 10 Mayıs 2011; 23:07:35 >
  • MİT operasyonu yapar Mossad'ın CIA'in üstüne atar.Cahil cahil konuşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

MİT operasyonu yapar Mossad'ın CIA'in üstüne atar.Cahil cahil konuşmayın.

Sesli güldüm.Güzeldi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.