Şimdi Ara

Misofonya Hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmeyenler için; "Tırnak kesme, diş fırçalama, yemek yeme, nefes alma, koklama, konuşma, hapşırma, esneme, yürüme, sakız çiğneme, gülme, horlama, ıslık veya öksürük gibi sıradan sesler Misophonia sahibi insanların en çok rahatsız olduğu, hatta öfkelendiği seslerdir."

Ben özellikle yemek yerken çıkarılan sesler, sakız çiğneme, horlama ve tırnak kesme sesinden acayip bir şekilde rahatsız olur ve sinirlenirim.
    Merak ettim de var mı benim gibi olan?

• Yok.
  • yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada sinir oldugum olmustur ama takmamak lazim, yoksa herkesle kavga edersin
  • Yemek ve sakız sesine ben de sinir oluyorum.

+Çözümü var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok
  • Bazen islik sesine bende sinir oluyorum ama nadiren onun disinda digerleri yok.
    o degilde yurume veya gulme sesine ayar olmak nasi biseydir la hicmi gulup yurumuycez?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaygın anksiyete bozukluğu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hemen hepsinden rahatsız olduğumu fark ettim sağolasın kardeşen çok sinir olduğum şey yüksek sesle nefes alarak fısır fısır uyuyanlar,normal horlama sesinden daha çok rahatsız ediyor beni çok garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Yemek ve sakız sesine ben de sinir oluyorum.

+Çözümü var mı?

Tedavisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Bazen islik sesine bende sinir oluyorum ama nadiren onun disinda digerleri yok.
    o degilde yurume veya gulme sesine ayar olmak nasi biseydir la hicmi gulup yurumuycez?

Arkadaşın dediği gibi topuklu ayakkabı filan sanırım.

• Şu ağız şapırdatma sesini sevmeyenlere uyuz olurum. Sanane ulan benim ağzımı şapırdatmamdan? İstediğim gibi yerim Allah Allah.
  • Nick mesaj uyumu.
  • yemek yerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Bazen islik sesine bende sinir oluyorum ama nadiren onun disinda digerleri yok.

Aga hastalik iste.Normal olmasini bekleyemeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.