Şimdi Ara

MISIR PİRAMİTLERİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ ! (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.facebook.com/photo.php?v=2111947409284
    Nedir bu izleyen oldu mu? Mantıklı geliyor ama biraz ütopik.

• ilk cümlede kapattım
  • Mesqjım burda dursun hele
  • Saçma. ilk önce History Channelden Nikola Tesla belgeselini izleyin sonra bu videoyu izleyin. Aradaki farkları görürsünüz. Yarısını atıp tutmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terbiyésiz

Saçma. ilk önce History Channelden Nikola Tesla belgeselini izleyin sonra bu videoyu izleyin. Aradaki farkları görürsünüz. Yarısını atıp tutmuşlar

+1
  • hala mısır piramitlerin sırrı diyen var
  • ilk cümleden sonra kapattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evrim safsatası'ndan sonra kapattım
  • bununla hiç birr alakası yok national geography izle daha faydalı bilo bune ya
  • fantaziden başka birşey değil
  • İlk cümleyi duyar duymaz anakartı tekmeledim.
  • MISIR PATLAKLARININ SIRRI ÇÖZÜLDÜ ! (?)
  • girip görmedik ama eğer piramitlerin içinde is izleri yoksa elektrik kullanılmış olduğu mantıklı
  • bulunsun
  • bu kadar olamaz ya. evrimle medeniyetlerin ilkelden gelişmişe doğru gitmesinin ne alaksı var? hiç bi evrim bilimciden bunu evrimle ilişkilendiren bi cümle duyabilir misiniz acaba? ne gerizekalılar şunları hazırlayan insanlar. bu arada mağara.avi de neyse.
  • !!!!11!1!1birbir1bir
    Hayatın Sırları
    Ömer Çelakıl la TNT de. asdgsgdfg
    Boş işler bunlar. Bin tane fikir atarlar ortaya (%99 u saçma sapan). Bir tanesi tutsa bak biz bildik, biz herşeyi biliriz havasına girerler.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Call of Cthulhu -- 17 Eylül 2011; 16:48:12 >

• Hadi hepsi doğru inandık diyelim. Ulan madem ortadaki şeyi çaldılar ve büyük teknolojiniz var. Bir tane daha yapsana. Pil bitti medeniyet çöktü beyler.

Bu evrimci diye laf atan dinciler(yanlış terim ama öyle diyorum) evrim ispatlandığında Kur'an'da ayetler gösterip "Bakın Kur'an'da zaten yazıyor." diyecekler.
  • Tamamını izledikten sonra kapattım
  • gene mi harun.
    bırakın şu adamı.
    hiç bir evrimci,evrimin 5000 yıl önce başladığını iddaa etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amphitritel -- 17 Eylül 2011; 16:58:02 >
  • bilimden bahsediyor "evrim safsatası" diyor :

gerekli yorum video altında yapılmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.