|
Bildirim
2023 senesindeyiz 27000 yıl geriyi taahhul edemiyorum. Acaba ne kullandılar ne yediler ne içtiler. O kadar cok merak ettigim sorular var ki.
|
bunlara eski diyorsanız romanyada ki araştırılmasına izin verilmeyen piramitlere bir göz atın.
|
Bize anlatmadıkları tarih ne acaba uzaylılarmı devlermi insan gücüyle bunların o tarihte yapılamayacağı kabak gibi ortada. Bana kalırsa ilki. Çünkü hesap kitap enlem boylam vs pekçok teknolojik şeyde içinde barındırıyor bu yapılar.
|
Netflix de kadim uygarlıklar adlı belgeselde vardı bu piramit.
|
Çin’de de Çin hükümeti tarafından üstü toprakla kapatılıp ağaçlandırılarak gizlenmiş Türk piramitleri olduğu söyleniyor.Tabi gerçeği Allah bilir ama piramit deyince yazayım dedim.
|
Adamların medeniyet kurmak gibi derdi yoktur belki? Belki medeniyet kurulmasına yardım ediyorlar yada deney yapıyorlar kendince okyanusun altında bile piramit bulunuyor japonyada. Okadar ışık yılı gelebilen elinde taşla gezen insana savaş açmaya gelmemiştir yani.
|
eskiden bu forumda bu kadar cahilce yorumlar yapilmazdi. ulkece son yillar ne kadar geriye gittigimizin guzel ornegi. yazik |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F51993B3C -- 6 Aralık 2023; 13:36:23 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
youtube da videoları vardı yanlış hatırlamıyorsam 50000-80000 arasında bir tarihlendirmesi vardı. |
kayda geçmiş olaylar resimleri de mevcut iki google araması ile ulşabilirsin. |