|
İlk Türk astronotunun uzay yolculuğu için yapılan harcama 55 milyon dolar
-
-
Eski Türkiye Uzay Ajansı (TUA) Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, “Uzaya Türk yemekleri götüreceğiz” filan diyordu.
Bu deney vs yapılması daha mantık çerçevesi içinde olmuş, ABD li bir firma aracılığıyla bile gidilse bu bence oldukça önemli, hayallere giden yolda atılmış ilk adımlar diyebiliriz.
Elbette işin için siyaset girince '2023 bitmeden aya gideceğiz' gibi söylemler nedeniyle neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamamız oldukça güç oluyor, önümüzdeki günlerde göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 2 Ocak 2024; 17:21:22 >
-
Bir şeyler öğrenebilirsek iyidir, bir şeyler kapabilirsek iyidir. Elimizden mantıklı, gerçekçi hedefler doğrultusunda iş gelsin, bunu bekliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknoloji editörü mü akp editörü mü?
? :D
-
Belediye secimlerinde meydanlarda reklam yapilsin diye 55 milyon dolari amerikalilara yedirmisiz.
quote:
Türkiye’nin 2023 içinde Ay’a sert iniş hedefi bulunuyordu. Bu hedef tutturulamadı.
Türkiye'nin 2023'te ne hedefleri vardı daha tutturulamadı. Editörün soyadının ilk 3 harfi ile yakışan bir haber olmuş tebrik ederim.
-
teknoloji deyince aklınahemen akp mi geldi senin ?
-
Tutturulamayan diğer hedefler ile konunun ne alakası var? Haberi, haber içeriğinin dışına çıkarmamak gerekiyor. Bir de ilk defa soyadımın ilk üç harfini bir siyasi organizasyona atıfta bulunulmak için kullanıldığını görüyorum. Bence insanları tanıyıp etmeden bir tarafa itelemeyin.
-
Türkiye ne zaman uzaya çıkacak bölümünü okursan anlarsın. Uzaya yol yaptık desek inanırcılardan
Ondan daha fazlasını imamson bir senede yapmadığı işlerin reklamı olarak harcıyor. Ama kendi adamınız olunca çalsın çırpsın umrunuzda mı? Deprem bütçesinin 3 katı reklam bütçesi var imamsonun. Ama gıkınız çıkmaz.
150 milyar dolar maliyetli deprem olduğundan olabilir mi acaba? Ama sizde nerede o insaf düşünce. Hiçbirşey yapmadığı halde herşeyi eleştirmek dışında bir işiniz yok.
Sen bu yalanlari git 80 yasindaki alzaymirli dayilara anlat. Hayatiniz yalan dolan uckagit
Deprem zamanı İstanbul'dan şahsi arabamla bütün doğuyu gezip 1 hafta deprem bölgesinde sokaklarda yatarak insanlara yardım ettim. Turkcell sistemlerinde halen numaramı yazdıklarında kurtarma ekibinde olduğum çıkıyor ama lafa gelince siz daha iyisiniz. Deprem zamanı neyin ne olduğunu bana anlatmayın ben gayet gördüm biliyorum. Ayrıca ukrayna rusya savaşta olmasına rağmen ukrayna yeniden ülkenin kurulması için 128 milyar dolar lazım dedi. Siz anca orada oluşan 150 milyar dolar maliyetten bahsedin ama o maliyet %100 devlete binmedi onu da bilmenizi isterim.
-
Haberde hedefin tutturulamadığından bahsetmiştiniz bende başka ne hedefler vardı tutturulamadı diye konuyu genişlettim. Soyadınız konusunda da sizin siyasi görüşünüzü bilmiyorum ancak harfleri tuttuğundan dolayı ona atıfta bulunarak yorum yazdım. Aksi durumda size herhangi bir yakıştırmam mevcut değil lütfen yanlış anlamayın.
-
Bir ülke için bu miktar bütçe aslında çerez parası gibi. Yıllardır geç kaldık ama en azından şuan çok ucuza bu görev yapılıyor şuan
-
-miş gibi yapma hükümeti bu sefer de uzaya Türk gönderiyormuş. Kaptan Kirk bakışını yakalamış, geriye kaldı bir uzay gemisi ve eğitim. Onlar kolay kısmı işin.
-
"Editörün soyadının ilk 3 harfi ile yakışan bir haber olmuş tebrik ederim."
Burada bir yakıştırma yok mu ? Bunu samimi bir şekilde söyleyebiliyor musunuz.
Tanımadığımız kişiler hakkında yakıştırma yapmak hoş bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 2 Ocak 2024; 20:54:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Tutturulamayan diğer hedefler ile konunun ne alakası var? Haberi, haber içeriğinin dışına çıkarmamak gerekiyor. Bir de ilk defa soyadımın ilk üç harfini bir siyasi organizasyona atıfta bulunulmak için kullanıldığını görüyorum. Bence insanları tanıyıp etmeden bir tarafa itelemeyin.
|
Türkiye'nin 2023'te ne hedefleri vardı daha tutturulamadı. Editörün soyadının ilk 3 harfi ile yakışan bir haber olmuş tebrik ederim.
|
Sen bu yalanlari git 80 yasindaki alzaymirli dayilara anlat. Hayatiniz yalan dolan uckagit
|
Belediye secimlerinde meydanlarda reklam yapilsin diye 55 milyon dolari amerikalilara yedirmisiz.
|
Deprem zamanı İstanbul'dan şahsi arabamla bütün doğuyu gezip 1 hafta deprem bölgesinde sokaklarda yatarak insanlara yardım ettim. Turkcell sistemlerinde halen numaramı yazdıklarında kurtarma ekibinde olduğum çıkıyor ama lafa gelince siz daha iyisiniz. Deprem zamanı neyin ne olduğunu bana anlatmayın ben gayet gördüm biliyorum. Ayrıca ukrayna rusya savaşta olmasına rağmen ukrayna yeniden ülkenin kurulması için 128 milyar dolar lazım dedi. Siz anca orada oluşan 150 milyar dolar maliyetten bahsedin ama o maliyet %100 devlete binmedi onu da bilmenizi isterim. |
Teknoloji editörü mü akp editörü mü?
|
Bildiğin turistik gezi işte kıvırmaya gerek yok. Ülke için değil ama iktidar için seçim öncesi oldukça kıymetli bir yatırım ama.
|
Ondan daha fazlasını imamson bir senede yapmadığı işlerin reklamı olarak harcıyor. Ama kendi adamınız olunca çalsın çırpsın umrunuzda mı? Deprem bütçesinin 3 katı reklam bütçesi var imamsonun. Ama gıkınız çıkmaz.
|
Benzer içerikler
- whatsapp tek tık
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- instagram hesabım çalındı
- biyografi sözleri
- afk nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X