Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bana tekme (normal tekme) nasıl atılıyo bilen varmı bana lütfen solesin kombinasyonu lütfen
  • Oyunda ilk bölümde sadece kırmızı beyaz mavi renkler vardı.
  • güzel oyundu
    hort
  • Bende bir denemeliyim listeme aldım
  • oyunla ilgili tam bir bilgisi olan yok mu ya
  • Hemen edinmeliyim bu oyunu.
    Trailer'ini izledim. 10 dk Singularity ardından 5 dk M'sE oynarsam gece uyuma zorluğumun düzeleceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenimHiçSitemOlmadı

oyunla ilgili tam bir bilgisi olan yok mu ya

oyunu ilk çıktığında alıp bitirmiştim.bi hikayesi vardıda hatırlayamadım şimdi bi grupla ilgiliydi ama.bence çok güzel bi oyun değişik bi tarz yani oyunda genel olarak polislerden kaçıyosun karşına çıkan silahlı polise tekme vs atarak tekrar kaçıyosun yani oyun kaçma,hoplama,zıplama üzerine yapılmış zaten sevdiğim kısmıda buydu ama tabi sürekli kaçmıyosun ilerki bölümlerde sniperla 1-2 el ateste ediyosun veya silahlı polisin elinden silahı alıpda ates edebilirsin.havalandırma deliklerinden fabrikanın içine giriyosun,plazanın eğimli bölgesindeki camdan kayarak karşıdaki binaya atlıyosun,polisler seni çatıda kovalarken binadan helikoptere atlıyosun bunun gibi bi çok şeyi var oyunun.

Yani bu oyunu silah alıp adam vuriyim diye alcaksanız hiç almayın çünkü çokta fazla öyle yerler yok ama dediğim gibi değişik bi oyun bence alıp oynayın 2.si çıkcak demişlerdi bi ara ama o haber doğru olsaydı şuan çıkmış olması gerekiyordu

he bu arada oyunun geneli çatılarda bina içlerinde geçiyo 2-3 bölüm sokakta caddede geçiyo

Oyunun Sonu Baya Güzel Bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clanthee -- 1 Kasım 2010; 23:13:32 >

• run forest run oyun gerçekten çok zevkli.Tekrar tekrar oynandığında zevk veren bir oyun.Ne zamandır yoktu pcde.Gördüğüm iyi oldu tekrar kuruyorum
  • parlak camlı parlak boyalı GÖKDELENLER
    yükseklik korkunuz varsa oynamayın
  • ilk bölümdeki sarışında ayrı bi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

parlak camlı parlak boyalı GÖKDELENLER
    yükseklik korkunuz varsa oynamayın

hep çatılarda mı geçiyor oyun acaba ? oynayacağım ama tırsıyorum sonra sandalyemden düşmeyeyim, başım döner benim
  • genelde yüksek yerlerde ama yere hatta kanalizasyona metroya filan indiğimizde oluyor
    kesinlikle oynanması tecrübe edilmesi gereken güzel oyun
  • keskinbalta sağol. ilk fırsatta deneyeceğim.
  • İndirecekseniz 6 küsür gb olanını indirin , ben 4 gb lık REPACK olanını indirdim, 1.1 update'ini yapamıyorum.
  • Anime havasını iyi hissettiren bir oyun
  • Kitapsızlar gökdelenden düşerken bile ateş ediyorlar. Sağlamcılar..
  • Konuyu hortlatıyorum ama bu oyunun ikincisi ile ilgili bir haber var mı acaba?
  • indirimde

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *
  • Konuyu hortlatıyorum

Mirror's Edge 2 Yapım Aşamasında

Günümüz FPS oyunlarından daha farklı bir atmosfer sunan Mirror's Edge, çıktığı dönemde oyuncuların yoğun ilgisini üstüne çekmeyi başarmıştı. Ancak, başarılı bulunan oyun için bir devam projesi resmi olarak duyurulmadı.

2008 yılında piyasaya çıkan oyun için oyuncular 4 senedir bir devam oyunu bekliyor. Fakat resmi bir duyuru gelmese bile bugün Twitter üzerinden atılan bir mesaj oyuncuları heyecanlandırmaya yetti.

Oyunun yapımcısı Dice, uzun bir süredir Battlefield ve Medal of Honor projeleri üzerinde çalışıyordu. Ama sanırız ki bu projelerle beraber bir yandan da Mirror's Edge 2 için çalışmalarını yürütüyormuş. En azından gelen Twitter mesajı bu yorumu yaptırtıyor bizlere.
    Eski EA çalışanı Benjamin Cousins, "Dice'in Mirror's Edge 2 üzerinde çalıştığı bilinen bir gerçek." mesajını Twitter üzerinden paylaşarak devam oyunu için oyunculara umut verdi.

Dice'tan yeni bir Mirror's Edge oyunu bekleyen oyuncuları heyecanlandıran bu mesajı destekleyen bir gelişmeye yakın zamanda şahit olabilecek miyiz, merak konusu...

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

• yaw bende Asus 7850 var oyun takılıyor. 3-5 fps ye düşüyor atlayarak gidiyor. Normal mi bu?
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.