Şimdi Ara

Mio C220 Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün bir Mio C220 Modeli GPS aldım ama özellikle Ankara Yenimahalle'de yeni açılan, kapanan yollar haritada yer almıyor. Sitesinde harita güncellemesine rastlamadım (hatta türkçe bir sitesi bile yok). Harita olarak Basarsoft 070815 görünmekte. Acaba yeni harita yayınlandı mı nereden bulabilirim nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Forumda yaptığım aramalarda çeşitli başlıklar altında kopuk kopuk bazı bilgiler yer alıyor ama tatmin edici sonuca ulaşamadım. GPS alemine yeni olduğumu da düşünürsek -varsa- önerilerinizde yardımcı olacaktır. İlginize teşekkürler, iyi günler..

Harita güncellemesi ve diğer Mio bilgileri için altaki konuyu takip edebilirsiniz. Web sayfasının türkçeleştirilmesi planlanıyor bunu için çalışmalar yakında başlayaçak.

http://forum.donanimhaber.com/m_19507835/tm.htm

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: pedant

Merhabalar,

Geçen gün bir Mio C220 Modeli GPS aldım ama özellikle Ankara Yenimahalle'de yeni açılan, kapanan yollar haritada yer almıyor. Sitesinde harita güncellemesine rastlamadım (hatta türkçe bir sitesi bile yok). Harita olarak Basarsoft 070815 görünmekte. Acaba yeni harita yayınlandı mı nereden bulabilirim nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Forumda yaptığım aramalarda çeşitli başlıklar altında kopuk kopuk bazı bilgiler yer alıyor ama tatmin edici sonuca ulaşamadım. GPS alemine yeni olduğumu da düşünürsek -varsa- önerilerinizde yardımcı olacaktır. İlginize teşekkürler, iyi günler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.