Şimdi Ara

minton mpc-17E kasa incelemesi,(resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önce bu kasayı aldım,diyeceksinizki minton gibi bir marka kasa yapsa ne yazar,fakat yaptıkları gerçekten kaliteli+ görüntüsü bence mükemmel+stacker ile yaklaşık aynı boyutlarda.kurmadan evvel resimledim paylaşayım istedim.

Öncelikle kasa gerçekten büyük,Aopen H700 gibi birşey hemen bir karşılaştırma resmi koyarsam daha iyi anlaşılır.

İçerisinden 400w güç kaynağı çıkıyor,iyi birşeye benziyor,değerleri şöyle
    .sistem A64 3000+(2610mhz) veleadtek 6600gt ile sorunsuz çalıştı,sonra değiştirdim tabii.

+5v---- 40.0 A
    - 5v---- 0.5 A
    +12v--- 18 A
    -12v --- 1.0 A
    +3.3v--- 28.0 A
    +5vSB-- 2 A

şimdi kasanın önden,arkadan,yandan resimleri

kasanın ilave özelliği iyon jenaratörüne sahip olması ,buna bir nevi elektronik toz filtresi diyebiliriz,bazı server kasalarda bulunuyor.şöyle bir devre,bu fiyat segmentinde süper bir özellik.

kasanın bütün iç yüzeyleri yuvarlatılmış ve artı olarak tüm köşeler silikon tıpalarla desteklenmiş,sessiz lik içinde bir artı

hard diskler için ayrılan yuvalar,bir kelepçe ile dışarıya dönebiliyor montaj açısından çok rahat.pcı kartlar için pcı kart tutucu eklenmiş,buda montajda avantaj sağlıyor,işin bir güzelliğide vidasız olması.

kasanın ön tarafında 2usb +mic+kulaklık çıkışları var.

• Kaç para bu kasalar?
  • resimler(nokia 7710) devam

kasanın içerisine tam 16 adet plastik elle sıkılabilen vida koymuşlar,süper birşey
    içesisindekileri toplamak için plastik bir torba vermişler,içinde 4 çeşit arka plaka var,birisi msı neo2 platinum ile uyumlu(diğerlerine intel logosu koymuşlar),renkli felan bayağı iyi duruyor.

kasa içerisinde 5 fan için yer var ,fanlar içinde vidaya gerek yok,plastik kutularına yerleştirip yerine takıyoruz,içinden 3 adet 92mm silent fan çıkıyor. Üçüde 12v/0,14A,kasa içerisinden iki adet 12V/7V dönüştürücü ve direk anakarta bağlayabilmek için 3 pinli konnektör(devir ölçmek için)çıkıyor.Bu fanlar 7V ta kesinlikle duyulmuyor,12V ise hafif bir uğultu var.

hem ön kapak için hemde yan kapaklarda kilit mekanizması var,epey sağlam fakat yinede rahatlıkla kırılabilir.kasa tamamen çelik yapılı ve ağırlığı 13kg taşımak biraz külfetli olabilir.

henüz çok fazla test etmedim ama hava akımı çok rahat gibime geldi,eski kasam feel hurricane idi sıcaklıklarda hiçbir farklılık görmedim,fakat soğutma için zalman reseratöre bağlı sistem+gpu+nb de resaratör ile soğuyorbu yüzden bir fark görmemiş olabilirim.

kasayı 102 dolara aldım(kdv dahil) ,bu fiyata elektronik toz filtreli,bu büyüklükte,bi ton artısıyla başka kasa almak imkansız,paylaşayım istedim ,kasa değiştirecek olanlara tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamtamam -- 30 Mayıs 2005, 1:14:27 >

• gerçekten güzelmiş.hakkaten beğendim.ama fiyatı ne kadar
  • dostum güle güle kullan gerçekten sağlam ve geniş kasa
  • Bu kasayu PSU suz satarlarmı acaba
  • yazdım hocam kdv dahil 102 dolar,psusuz sanırım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.