Şimdi Ara

Minoxil forte %5 kullananınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
8.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 gündür kullanıyorum ancak bunu sıktıktan sonra saçımı yıkama gereksinimi duyuyorum.Şuan 4 saat önce sıktım acaba saçımı yıkasam etkisini kaybeder mi?

• bende kullanıyorum saç kıran için mavi kutulu olması lazım sürdükten yarım saat sonra yıkıyabilirsin ama kalsa daha iyi olur ilerleyen zamanda kepek gibi bişeler dökülmeye başlayacak kepek deildir saçderisidir :D hergün yıkaman lazım etkilidir :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher_69

bende kullanıyorum saç kıran için mavi kutulu olması lazım sürdükten yarım saat sonra yıkıyabilirsin ama kalsa daha iyi olur ilerleyen zamanda kepek gibi bişeler dökülmeye başlayacak kepek deildir saçderisidir :D hergün yıkaman lazım etkilidir :)))

İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen..bi kere sürdükten sonra yarım saat değil 4 saat saçını yıkıyamazsın..yoksa bişeye yaramaz.kanıtlanmış süre budur.bi de eğer gerekmiyosa 4 saati de aş bu daha da iyi olur tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

quote:

bende kullanıyorum saç kıran için mavi kutulu olması lazım sürdükten yarım saat sonra yıkıyabilirsin ama kalsa daha iyi olur ilerleyen zamanda kepek gibi bişeler dökülmeye başlayacak kepek deildir saçderisidir :D hergün yıkaman lazım etkilidir :)))

İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen..bi kere sürdükten sonra yarım saat değil 4 saat saçını yıkıyamazsın..yoksa bişeye yaramaz.kanıtlanmış süre budur.bi de eğer gerekmiyosa 4 saati de aş bu daha da iyi olur tabi...

peki cevabınız teşekküer ederim.O zaman yarın sabah yıkarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

quote:

quote:

ne demek dostum ama dediğim gibi kullan.ben de baya bi saç çıkardı :) bi de önlerde etkili olmasını istersen alzerdem diye bi krem var onla birlikte kullanırsan daha erken çıkar saçların.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ana18

quote:

quote:

ne demek dostum ama dediğim gibi kullan.ben de baya bi saç çıkardı :) bi de önlerde etkili olmasını istersen alzerdem diye bi krem var onla birlikte kullanırsan daha erken çıkar saçların.

adı tam olarak nedir alzerdem diye aratınca herhangi bir şey bulmadı google amca..

• quote:

quote:

yanlş yönlendirmiyorum kullanım şekillerinde öyle yazıyor üretenden daha mı iyi biliyorsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazı kullanıcıların vuxutlarında asırı kıllanmaya neden oluyor bılgınıze!
  • Uygulamadan sonra saçlar yıkanacaksa ilacın emilimi için uygulamadan sonra en az 30-40 dakika beklenmeli, saçlar sonra yıkanmalıdır.
    Kaynak :http://www.minoxil.org/kullanim.html
  • saç kıran illeti çeken var ise 3 yıl öbce 4cm civarında ensede açılma oldu. elecon isimli bi losyon kullandım yaklasık 1 ay gibi bi sürede yeniden toparlandı.. faydalı olabilir.
  • Arkadaşlar ben bu şaç kıran için 3 yıl ugraştım ama daha gecen aylarda buldugum bir bitkisel ürünler mağazınsından kendi ürünleri olan çok etkili bir ilaç aldım ve suan %85 sonuc aldım çok az kaldı geçmesine okadar ilaca para döktüm ama hiç biri fayda göstermedi bu aldıgım ilaç hem fiyat bakımından uygun hemnde cok etkili hem şaç dökülmesine,kepeğe,saç kıran'a,Kellik gbi Saç hastalıklarındada faydalı eger ulaşmak istersenız ben size adresini söyleyebılırım yada telefon numarasını verebılıtım:0506 650 45 55
  • yaklaşık 5 aydır saç kıran müptelası ile uğraşıyorum ultralan ve saltar ilacını kullandım bugün doktora gittiğimde minoxil forte 5 ilacını önerdi saçkırana iyi geleceğini sanmıyorum önerileriniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ysfgk06

yaklaşık 5 aydır saç kıran müptelası ile uğraşıyorum ultralan ve saltar ilacını kullandım bugün doktora gittiğimde minoxil forte 5 ilacını önerdi saçkırana iyi geleceğini sanmıyorum önerileriniz nedir

Kardeş Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • sağolun hoşbulduk :)
  • Ben geçen senelerde kullandım etkisi olmadı başka birine verdim. (Mavi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullandım çok faydasını gördüm 4 ay içinde sonra 1 ay kullanmadm ve dökülmeler tekrar başladı saç yine eskisi gibi oldu.. Fotoları yükleyeyim ben en iyisi...
  • Ben minoxil, folixir, bioksin, bioblas, çeşitli aktar yağları, koca karı ilaçları vs. her şeyi denedim saç dökülmesi için hiç biri işe yaramadı.
    Hepsi dökülmeden evlendim de evde kalmaktan kurtuldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.