Şimdi Ara

Minor CoolDown

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şimdi bu minor'a cooldown gelecek bunu biliyoruz. Ve 0.2 saniye de 1 basacağız değil mi ? Öyleyse saniyede 720 hp yani HP potuyla aynı. Fakat normalde potları basma süresi 2 saniye. Birini bastıktan diğerini basıncaya kadar geçen süre. Bu da 1440 HP oluyor. Assassin 2 saniyede 1.5k HP basarken HP pot kullanan karakterler 2 saniyede 720 HP basacak. Bu durumda değişen fazla bir şey olmayacağını düşünüyorum ? Ve tabi Warrior'la Priest'ler de ki HP ile Mana potlarını ayarlama derdi Assassin'de gene olmayacak. Zaten manuel yapılan minor'e 1 Assassin'in 0.2 saniye civarında basması lazım ortalama. Daha hızlısıda vardır belki fakat bu bile yeter HP'i diğerlerinden fazla doldurmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 12 Eylül 2008; 12:43:03 >

• uygulamayı doğru buluyorum
    iyi damageler vuran ve ortalama combo su olan charlar asasların minorune karsı çok zorlanıyo gibime geliyo
  • bu cooldown minor için pedalın önüne geçmek içinmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

Arkadaşlar merhaba şimdi bu minor'a cooldown gelecek bunu biliyoruz.

NErden biliyosun.Vahiy mi geldi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

uygulamayı doğru buluyorum
    iyi damageler vuran ve ortalama combo su olan charlar asasların minorune karsı çok zorlanıyo gibime geliyo

İyi de ben uygulamaya karşı bir itirazda bulunmadım. Sadece çoğunluğun asasın devrinin biteceği tarzında yorumlar yapmasına karşılık 1 açıklama yaptım. Sizce de doğru değil mi ?

Edit : Romst3rHERE evet vahiy geldi koç 1 sorun mu var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 12 Eylül 2008; 13:01:51 >
  • Loto sonuçlarını söylermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Loto sonuçlarını söylermisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

İyi de ben uygulamaya karşı bir itirazda bulunmadım. Sadece çoğunluğun asasın devrinin biteceği tarzında yorumlar yapmasına karşılık 1 açıklama yaptım. Sizce de doğru değil mi ?

Tipik özgüven eksikligi.İlk yorumdan Koç falan demeye başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

quote:

İltifat ediyorum daha ne istiyorsun işte. Neyse tamam fake'lerle uğraşamam yeter ki konuyu bölme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 12 Eylül 2008; 15:03:25 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

quote:

İltifat ediyorum daha ne istiyorsun işte. Neyse tamam fake'lerle uğraşamam yeter ki konuyu bölme.

Zaten forumlarda olmasa ingilizce ögrenecemicksiniz.Fake.You rock falan yeter size.Hadi kaçtım ben KOÇ

• Saçma. Full hp potuyla oynasan ozaman hp-mana dengeleme gereği duymazsın ama sen hem minor hem de hp potu içmeyi hayal ediyorsun sonra da mana potu içmiyeceğini düşünüp hp-mana dengeleme de zorluk çekmiyeceğini düşünüyorsun.

saniye de 5 minor ve 2 saniye de 10minor her biri 100 mana da 2 saniye de 1000 manan gidecek. Minor ve hp potunu beraber kullanmak elbette mantıklı ama mana sorunum olmuyacak diye düşünmek saflık.

Minor'e gelen cool down süresinin de çok yerinde ve doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Assasinlerin çoğu ya 2 kişi oynuyor yada pedal kullanıyor. İnanılmaz bi minor hızı ve bununla beraber gelen dayanıklılık söz konusu burada. EE zaten görünmezlik, cure, light fleet gibi pek çok avantajı var assasların özellikle light fleet'e gıcık olıyorum hp'si yarılanınca kaçıp gidiyorlar. Görünmezlik basıp magelere spike + thrust atıp free np'yi de topluyorlar. Bırakın bari minor'e cool down gelsin de oyun biraz dengelensin.

Ben warrior da assasin'de oynadım. Assas oynadıktan sonra çok hoşuma gitti başta ama açıkça sonradan çok baydı oynaması çok zahmetli ve yorucu parmakların kopuyor, yok lupin sw wolf bas falan diye birsürü de sorumluluk milletin dırdırı. Bide zaten laptop'dan oynuyorum tuşları minnacık ona bas buna bas derken ekran'dan çok klavyeye bakıyorum dolayısıyla assasin beni oynaıkça baydı. Warrior biraz daha konforlu ve zevkliydi bence

• quote:

Orjinalden alıntı: pwner

Saçma. Full hp potuyla oynasan ozaman hp-mana dengeleme gereği duymazsın ama sen hem minor hem de hp potu içmeyi hayal ediyorsun sonra da mana potu içmiyeceğini düşünüp hp-mana dengeleme de zorluk çekmiyeceğini düşünüyorsun.

saniye de 5 minor ve 2 saniye de 10minor her biri 100 mana da 2 saniye de 1000 manan gidecek. Minor ve hp potunu beraber kullanmak elbette mantıklı ama mana sorunum olmuyacak diye düşünmek saflık.

Minor'e gelen cool down süresinin de çok yerinde ve doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Assasinlerin çoğu ya 2 kişi oynuyor yada pedal kullanıyor. İnanılmaz bi minor hızı ve bununla beraber gelen dayanıklılık söz konusu burada. EE zaten görünmezlik, cure, light fleet gibi pek çok avantajı var assasların özellikle light fleet'e gıcık olıyorum hp'si yarılanınca kaçıp gidiyorlar. Görünmezlik basıp magelere spike + thrust atıp free np'yi de topluyorlar. Bırakın bari minor'e cool down gelsin de oyun biraz dengelensin.

Ben warrior da assasin'de oynadım. Assas oynadıktan sonra çok hoşuma gitti başta ama açıkça sonradan çok baydı oynaması çok zahmetli ve yorucu parmakların kopuyor, yok lupin sw wolf bas falan diye birsürü de sorumluluk milletin dırdırı. Bide zaten laptop'dan oynuyorum tuşları minnacık ona bas buna bas derken ekran'dan çok klavyeye bakıyorum dolayısıyla assasin beni oynaıkça baydı. Warrior biraz daha konforlu ve zevkliydi bence

Öncelikle hp pot+mana pot la nasıl minor yapılır merak edenler nasıl olur diyenler için:
    http://www.youtube.com/watch?v=idk7W6RjLII
    4:35 den sonrasını izleyin.

Şimdi evet bir yerde çok haklılar minore cd getirmekte çünkü ortada böyle bir abukluk var:
    http://www.kopedal.com/urunler.html
    Bende çok rahatsızım bilenle bilmeyenin aynı kefeye konmasından. Bileninde bilmeyeninde aynı şekilde oynamasından. Ama asaslarda herşey var diğer charlarda şu bu yok mantığı bana göre yanlış ki kendinde belirtmişsin elle asas oynamak kolay birşey değildir. Diğer charlar towndan çıkıp koşarken adam ararken arı gibi çalışmaz ama bir asas her 20 30sn de bir ya lupin, ya stealth ya wolf ya da yoldan geçen birine swift verir sürekli lf de kalmak zorundadır. Skill ve minor işine hiç bakmadan bile bu kısmı bile zordur kimine göre. Diğer taraftan minor yapmakda başlı başına bir sorundur, el alışkanlığı gerektirir. Aynı anda bir elin birşey yaparken diğer elin başka birşey yapması gibi birşeydir. Tüm bunlar varken ve tüm bunlara rağmen 1vs1 ortamında bir asasın bir warriorla dengesi söz konusu iken, gene tüm charların 1vs1 de birbirlerine denge sağladıkları bir ortam varken, asası can evinden vurmak demek asasın baştan aşağı değiştirilmesi demektir. Minore CD gelirse Hp pot desteği ile asla 80 lvl warriorlara ya da hayvan gibi dmg vuran mage lere karşı koyamaz asaslar. Hp si düşük, defansı vasatın altında, dmg bakımından düzensiz ama astronomik dmg ler verebilen bir charda tek fark koyan kısım minor. O yüzden CD gelirken minore ya criti bufflayacaklar hep tutacak, hep çok vuracak, ya yeni daggerlar gelicek 120 ap civarı olan, ya da skillere skill eklenicek ki bi işe yarasın. Yoksa asas mefta olur okcudan farkı kalmaz.

• Asas.kullananların çekincesi minorcu asas vs potçu asas değil
    Sorun diğer classlarda
    Örneğin 80 warriora karşı 80 asas. zorlanıyor minoru çok seri basınca anca kurtarabiliyoruz böyle olunca çok zor olacak
  • benim düşüncem minorun doldurdugu hp yi aynı miktara çekerek dengelebilirler
    mesela diyelim saniyede 10 minor basan bir asas şimdi 5 basabilecek ancak
    minor kaç hp dolduruyor?60 onu 2 katına çıkarırsak her minorde 120 hp doldurulursa ortada sorun kalır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

benim düşüncem minorun doldurdugu hp yi aynı miktara çekerek dengelebilirler
    minor kaç hp dolduruyor?60 onu 2 katına çıkarırsak her minorde 120 hp doldurulursa ortada sorun kalır mı?

Bence çok mantıklı pedal kullananlar olsa bile legal oyunculardan farkları bile kalmaz çünkü daha iyisini yapamazlar cooldowndan dolayı
  • quote:

o zaman asaslar ölümsüz olur .. 120 hp ne demek ya .. bence bu dengeyi yeni itemlerle falan sağlayacaklardır ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

quote:

o zaman asaslar ölümsüz olur .. 120 hp ne demek ya .. bence bu dengeyi yeni itemlerle falan sağlayacaklardır ...

bana kalırsa ölümsüz olucak bi durum yok gayet mantıklı... pedal basanın bi avantajı olmuycak herkes eşit yani akkoyun karakoyun belli olcak çok hoş bi uygulama olur. Come_ClaRity93 çok mantıklı düşünmüşsünüz hocam gerçekten keşke fikirlerimizi dikkate alsalar...

• quote:

Orjinalden alıntı: 0Mæ®

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

quote:

bana kalırsa ölümsüz olucak bi durum yok gayet mantıklı... pedal basanın bi avantajı olmuycak herkes eşit yani akkoyun karakoyun belli olcak çok hoş bi uygulama olur. Come_ClaRity93 çok mantıklı düşünmüşsünüz hocam gerçekten keşke fikirlerimizi dikkate alsalar...

3k 4k manalı bir asas hem minor hem hp pot basarak çok büyük avantaj elde eder .. manada kaçırmaz zaten minor seri değil + hp pot basıyor... biraz oyunculuk hp mp pot bu dengeyide ayarlar .. ve çok büyük avantaj oluşturur kendine.. ben ardreamda hem minor hem hp pot basıyordum .. mana az olduğu için çok nadir kaçırıyordum .. ama fazla bir zararı olmuyordu yinede çoğu zaman hp full oluyordu minor + hp pot ile ..

• asaslara bunu getirmek iyi olmuş neden derseniz pedal ile çoğu çar ölümsüz oluyor

asasların 1440 hp doldurma muhabbeti normaldir bu asas karakteridir def az atak fazladır wariorlarda uçuk def uçuk atak vardır asaslarda ise minor healing priestlerde ise healing skilleri vardır

daha iyi olacağını düşünüyorum asas öldürmek biraz kolaylaşşın ve ardreamdeki asas fenomeni son bulsun artık her önüne gelen asas açmasın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

asaslara bunu getirmek iyi olmuş neden derseniz pedal ile çoğu çar ölümsüz oluyor

asasların 1440 hp doldurma muhabbeti normaldir bu asas karakteridir def az atak fazladır wariorlarda uçuk def uçuk atak vardır asaslarda ise minor healing priestlerde ise healing skilleri vardır

daha iyi olacağını düşünüyorum asas öldürmek biraz kolaylaşşın ve ardreamdeki asas fenomeni son bulsun artık her önüne gelen asas açmasın ...

haklısın .. ardreamda 10 karakterden 8 i nerdeyse asas ( salladım )
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.