Şimdi Ara

Minor CoolDown (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: helluri

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

genelde asas lar dengede yiz zaten gelmesin diyorlar
    birde warrior oynamanızı öneririz.Warriorda kaçan 1pot ölümcül hatadır asas ta öyle değil
    aynı zamanda vs örneği vereyim size:
    60warrior-60asas
    asassın shell le defansı 500(tam bilmiyorum 570de olabilir)+400def ekleyin vs de(bitince hemen 200def sonra tekrar 400def)
    warriorun 700(küsüratı attım)
    asasın atağı birçok skill ve fast itemle r katarak kombosunda warriorun tam anlamıyla 2kat daha fazla damage veriyor.(birde warrior very slow item kullansa)
    asas ta wolf atağıı 200 artırıyor ,light feet basınca combosu daha akıcı oluyor atağı hızlanıyor.
    asas 3sn de 60a kadar olan skilelrini boşaltabilme gibi bir yeteneği var(combo ile) ve tek spike ile warriorun hp sini yarılayabiliyor.
    BUNLARIN ÜSTÜNE MİNOR KATILDIĞI ANDA WARRİOR İNTİHAR ETMESİNMİ?

60 asas ve 60 warrior arkadaşımla vs denedik bir ben onun çarını aldım bir o
    ikimizde aşağı yukarı aynı düzeyde combo yapabiliyoruz
    itemler shell set raptor-toto-ii denedik
    asas ta +8clever dual ve shell set

ve hem warriorda hem asas ta oynadık ikimizde
    10tane vs den warrior 2tanesini aldı (pot kaçırmadık onda)
    sorarım size denge dediğiniz bu mu?
    ben 59adreamcı asas ların 64 warrior kestiğini çok gördüm kimse dengeden bahsetmesin

3yıllık warrior oyuncusu olarak asas ın minorune cd gelmesini kesinlikle doğru buluyorum

60 level bir warriorun skilleri bile tam değilken asasın nerdeyse tüm skilleri açılmış oluyor 60 lvl da. Önemli olan 80vs80 dir ki burdada öküzler gibi minor yapmassan warrior havada karada alır, alamıyorsa sorun warrioru oynayandadır. Arena ortamında düşünerek oynayacaksanız bu oyunu bunu baz alarak skill koyulacaksa minore dediğin doğru ama oyunun son noktası 80 lvl ve buna göre koyulacak olan yenilikleri düşünmek lazım. Asas 200 400 ac basıorsa warriorda 350 ac basıyor. Warriorda 1400'e yakın defans oluyor +0 unique lerle asasda 1100. Warrior 2800 ap görüyor +0 larla asas 2100. Warrior seri seri 700 vuruyor hell blade ile asas crit açıor 1 vs esnasında 2 tane bilemedin 3 tane 1k+ vuruyor gerisi 250 300 400 gibi dmg ler. Warriorda var bi 7-8k hp 2k sc ile asasda var 5-6k. Pot kaçırmaktan bahsetmişsin ama kusra bakma tek skill kullanırken pot kaçıracaksan asas napsın 8 tane skille minore abanırken birde. Oyun şu anda dengeli tbl edit, pedal vb abzürt uygulamalar olmadığı sürece ama madem var ve madem çok yaygın bu uygulama gelsin, benim istediğim asasın ezilmemesi gene bugünkü gibi warriorlara karşı dengeli durabilmesi 1vs1 için. Party PK sında zaten warrior çok daha avantajlı arkasında healer olunca. Kaçan asasıda durduramıyoruz diye yakınan warriorların 3 tane stun ve yavaşlatma skilleri olduğunu hatırlatırım.

waryor-asas vs si için doğru ancak
    asas vs mage vs lerde düşünürsek . mage olarak çok fazla zorluk çekiyorum
    oyuna milyarlar harcamayan bi mage , oyunda iyi denebilcek itemlere sahip bi asas a karşı sansı çok düşük
    bi vs hayal edelim
    asas mage e hiç vurmasın ve pedal bassın yada en iyi minorculardan biri olsun. mage 700 vurarak seri bi combo ile asas ın hpsini aşşagı indirmesi 1 dkk alıyo . 1 dkk az bir süre değil , asas ın atak yapmasını olaya eklersek mage o kadar dayanamaz
    yani demek istediğim pedalında olmadıgını varsayalım iyi minor yapan asaslar bütün mageleri kesme hakkına sahip olmamalı
    söylediğim gibi olay pedalla alakalı değil asas ların minor avantajı çok büyük bunun azaltılması lazım diye düşünüyorum
    şöyle de bişi var bu sefer waryor-asas vs lerde waryor avantajlı olucak. çözülmesi zor bi konu. 4 çeşit karaterinde birbirine avantajları azaltılması lazım diye düşünüyorum

Ne alakası var arkadaşım zaten adı üstünde Warrior, savaş istiyorsan onu açacaksın.

• quote:

oyuna milyarlar harcamayan bi mage , oyunda iyi denebilcek itemlere sahip bi asas a karşı sansı çok düşük
    bi vs hayal edelim
    asas mage e hiç vurmasın ve pedal bassın yada en iyi minorculardan biri olsun. mage 700 vurarak seri bi combo ile asas ın hpsini aşşagı indirmesi 1 dkk alıyo . 1 dkk az bir süre değil , asas ın atak yapmasını olaya eklersek mage o kadar dayanamaz
    yani demek istediğim pedalında olmadıgını varsayalım iyi minor yapan asaslar bütün mageleri kesme hakkına sahip olmamalı
    söylediğim gibi olay pedalla alakalı değil asas ların minor avantajı çok büyük bunun azaltılması lazım diye düşünüyorum
    şöyle de bişi var bu sefer waryor-asas vs lerde waryor avantajlı olucak. çözülmesi zor bi konu. 4 çeşit karaterinde birbirine avantajları azaltılması lazım diye düşünüyorum

Nedense en çok korktuğum şey sağlam bir mage dir. Çünkü CZ de şu kendine vurulduğunda dmg veren skille beraber anormal şeyler çıktı FD ile. Bir kere Lightning ise mage zaten 72 staffı asası bitiriyor kah stun ediyor kah spike kadar vuruyor. Ice olsa adam zaten 80 ice vuruyor sap gibi kalıosun kaç sn ortada cure bile basamıyorsun. Hem vurulan dmg i karşıya atıyor hem vurduğu bir dmg ile zannedersem canını dolduruyor bu tarz skilleri olan ve warriordan fazla vuran ve üstüne üstlük stun/slow gibi yan skilleri ile bir süre yanına yaklaştırmama gibi lüksleri var mage in. Ben CZ de yalan yok çok mage'e kesildim 1vs1 de. Yeterki sağlam olsun slide yapıyorsa bir kere çok büyük bela oluyor.

• şimdi ben böle dandik hesaplara pek kafa yormam senin dediklerinden yola çıkıcam
    diyosunki saniyede 720 hp dolduruyor ama biz 720 lik potu 2 sn de çekiorz
    bi asasın amanası 2k civari diyelim bu manayı 1 sn da bitircek ancak bi soulu 2 sn da bir çekmeye başlıcak yani 1 sn da 720 doldursada 1 sn bişey yapmayacak dolayısıyla 2 sn da 720 ye başlıcak ilk atakdaki 1 sn ye haksızlık gözüyle bakmanda son derece yanlış sonuçta bu skilin asas a verilmesinin bi nedeni var 1 sn de olsa bırak kar etsin 62 lvl bi priestin 75 lvl bi warriorla aynı damageler vurmasına kimse itiraz etmior yada warriorun kitleme skillerine ...

quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

Arkadaşlar merhaba şimdi bu minor'a cooldown gelecek bunu biliyoruz. Ve 0.2 saniye de 1 basacağız değil mi ? Öyleyse saniyede 720 hp yani HP potuyla aynı. Fakat normalde potları basma süresi 2 saniye. Birini bastıktan diğerini basıncaya kadar geçen süre. Bu da 1440 HP oluyor. Assassin 2 saniyede 1.5k HP basarken HP pot kullanan karakterler 2 saniyede 720 HP basacak. Bu durumda değişen fazla bir şey olmayacağını düşünüyorum ? Ve tabi Warrior'la Priest'ler de ki HP ile Mana potlarını ayarlama derdi Assassin'de gene olmayacak. Zaten manuel yapılan minor'e 1 Assassin'in 0.2 saniye civarında basması lazım ortalama. Daha hızlısıda vardır belki fakat bu bile yeter HP'i diğerlerinden fazla doldurmaya.

• hayatın şaçmalık olmuş senin açıklayım şimdi

bu minor kombo pedallari yüzünden itemleri değeri toplam 3-4 gb olan bi asas 40 gb lik itemi olan bi warrioru acayip rhat bi şekilde kesebiliyor şimdi sen buna adalet diyorsan minor skilini toptan kaldırsınlarda o yetenekli asasları hp mana dengelerken görelim
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pwner

Saçma. Full hp potuyla oynasan ozaman hp-mana dengeleme gereği duymazsın ama sen hem minor hem de hp potu içmeyi hayal ediyorsun sonra da mana potu içmiyeceğini düşünüp hp-mana dengeleme de zorluk çekmiyeceğini düşünüyorsun.

saniye de 5 minor ve 2 saniye de 10minor her biri 100 mana da 2 saniye de 1000 manan gidecek. Minor ve hp potunu beraber kullanmak elbette mantıklı ama mana sorunum olmuyacak diye düşünmek saflık.

Minor'e gelen cool down süresinin de çok yerinde ve doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Assasinlerin çoğu ya 2 kişi oynuyor yada pedal kullanıyor. İnanılmaz bi minor hızı ve bununla beraber gelen dayanıklılık söz konusu burada. EE zaten görünmezlik, cure, light fleet gibi pek çok avantajı var assasların özellikle light fleet'e gıcık olıyorum hp'si yarılanınca kaçıp gidiyorlar. Görünmezlik basıp magelere spike + thrust atıp free np'yi de topluyorlar. Bırakın bari minor'e cool down gelsin de oyun biraz dengelensin.

Ben warrior da assasin'de oynadım. Assas oynadıktan sonra çok hoşuma gitti başta ama açıkça sonradan çok baydı oynaması çok zahmetli ve yorucu parmakların kopuyor, yok lupin sw wolf bas falan diye birsürü de sorumluluk milletin dırdırı. Bide zaten laptop'dan oynuyorum tuşları minnacık ona bas buna bas derken ekran'dan çok klavyeye bakıyorum dolayısıyla assasin beni oynaıkça baydı. Warrior biraz daha konforlu ve zevkliydi bence

Öncelikle hp pot+mana pot la nasıl minor yapılır merak edenler nasıl olur diyenler için:
    http://www.youtube.com/watch?v=idk7W6RjLII
    4:35 den sonrasını izleyin.

Şimdi evet bir yerde çok haklılar minore cd getirmekte çünkü ortada böyle bir abukluk var:
    http://www.kopedal.com/urunler.html
    Bende çok rahatsızım bilenle bilmeyenin aynı kefeye konmasından. Bileninde bilmeyeninde aynı şekilde oynamasından. Ama asaslarda herşey var diğer charlarda şu bu yok mantığı bana göre yanlış ki kendinde belirtmişsin elle asas oynamak kolay birşey değildir. Diğer charlar towndan çıkıp koşarken adam ararken arı gibi çalışmaz ama bir asas her 20 30sn de bir ya lupin, ya stealth ya wolf ya da yoldan geçen birine swift verir sürekli lf de kalmak zorundadır. Skill ve minor işine hiç bakmadan bile bu kısmı bile zordur kimine göre. Diğer taraftan minor yapmakda başlı başına bir sorundur, el alışkanlığı gerektirir. Aynı anda bir elin birşey yaparken diğer elin başka birşey yapması gibi birşeydir. Tüm bunlar varken ve tüm bunlara rağmen 1vs1 ortamında bir asasın bir warriorla dengesi söz konusu iken, gene tüm charların 1vs1 de birbirlerine denge sağladıkları bir ortam varken, asası can evinden vurmak demek asasın baştan aşağı değiştirilmesi demektir. Minore CD gelirse Hp pot desteği ile asla 80 lvl warriorlara ya da hayvan gibi dmg vuran mage lere karşı koyamaz asaslar. Hp si düşük, defansı vasatın altında, dmg bakımından düzensiz ama astronomik dmg ler verebilen bir charda tek fark koyan kısım minor. O yüzden CD gelirken minore ya criti bufflayacaklar hep tutacak, hep çok vuracak, ya yeni daggerlar gelicek 120 ap civarı olan, ya da skillere skill eklenicek ki bi işe yarasın. Yoksa asas mefta olur okcudan farkı kalmaz.

• konu biraz kirlendi ama aklıma bişey dha geldi bu ark asasları nitelendirirken hp düşük def vasatın altında warriorla ancak başa çıkabilen demiş
    bikere 80 lvl olsalar bile warriorun asas ı alması için imtelerinin 2 kat iyi olması lazim ardream sözkonusuysa 2 katda yetmez
    hp si hiçde az deil bi battle priest le bi int amgeyle aynıdır hatta dha fazladır
    def e gelince sizin explore skillerininzdeki canavarlardan haberiniz yok asassınız bide asas 75 skilini açmayıp exploreye 80 veren çok kişi tanıorm 800 ac basior bitince 400 basior bitince gne baştan 1400 e 1000 def oluor hangi warriorda var bu lütfen küçülünde cebime girin pls.. pedaldan haberdar olamadıkları için çok antıklı bi karardır bu magelerin 700 vurmasına dayanamaz felande demiş aynı zamanda bi kere asas lar 700 vuran magelere 1700 vuruorlar magein 57 54 skilleri güzel 51 de idare eder ancak asas comboyle amge 3 skil vurana kadar 7 tane skil vurur amge x vurursa asas 12124125436x vurur asasların belini birazdha bükmek lazim mesela spikeyi %500 e thrustu %300 e indirmek gibi minor yada ligt feet den birinide kaldırmak lazim

quote:

Orjinalden alıntı: tsunami1return

hayatın şaçmalık olmuş senin açıklayım şimdi

bu minor kombo pedallari yüzünden itemleri değeri toplam 3-4 gb olan bi asas 40 gb lik itemi olan bi warrioru acayip rhat bi şekilde kesebiliyor şimdi sen buna adalet diyorsan minor skilini toptan kaldırsınlarda o yetenekli asasları hp mana dengelerken görelim
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pwner

Saçma. Full hp potuyla oynasan ozaman hp-mana dengeleme gereği duymazsın ama sen hem minor hem de hp potu içmeyi hayal ediyorsun sonra da mana potu içmiyeceğini düşünüp hp-mana dengeleme de zorluk çekmiyeceğini düşünüyorsun.

saniye de 5 minor ve 2 saniye de 10minor her biri 100 mana da 2 saniye de 1000 manan gidecek. Minor ve hp potunu beraber kullanmak elbette mantıklı ama mana sorunum olmuyacak diye düşünmek saflık.

Minor'e gelen cool down süresinin de çok yerinde ve doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Assasinlerin çoğu ya 2 kişi oynuyor yada pedal kullanıyor. İnanılmaz bi minor hızı ve bununla beraber gelen dayanıklılık söz konusu burada. EE zaten görünmezlik, cure, light fleet gibi pek çok avantajı var assasların özellikle light fleet'e gıcık olıyorum hp'si yarılanınca kaçıp gidiyorlar. Görünmezlik basıp magelere spike + thrust atıp free np'yi de topluyorlar. Bırakın bari minor'e cool down gelsin de oyun biraz dengelensin.

Ben warrior da assasin'de oynadım. Assas oynadıktan sonra çok hoşuma gitti başta ama açıkça sonradan çok baydı oynaması çok zahmetli ve yorucu parmakların kopuyor, yok lupin sw wolf bas falan diye birsürü de sorumluluk milletin dırdırı. Bide zaten laptop'dan oynuyorum tuşları minnacık ona bas buna bas derken ekran'dan çok klavyeye bakıyorum dolayısıyla assasin beni oynaıkça baydı. Warrior biraz daha konforlu ve zevkliydi bence

Öncelikle hp pot+mana pot la nasıl minor yapılır merak edenler nasıl olur diyenler için:
    http://www.youtube.com/watch?v=idk7W6RjLII
    4:35 den sonrasını izleyin.

Şimdi evet bir yerde çok haklılar minore cd getirmekte çünkü ortada böyle bir abukluk var:
    http://www.kopedal.com/urunler.html
    Bende çok rahatsızım bilenle bilmeyenin aynı kefeye konmasından. Bileninde bilmeyeninde aynı şekilde oynamasından. Ama asaslarda herşey var diğer charlarda şu bu yok mantığı bana göre yanlış ki kendinde belirtmişsin elle asas oynamak kolay birşey değildir. Diğer charlar towndan çıkıp koşarken adam ararken arı gibi çalışmaz ama bir asas her 20 30sn de bir ya lupin, ya stealth ya wolf ya da yoldan geçen birine swift verir sürekli lf de kalmak zorundadır. Skill ve minor işine hiç bakmadan bile bu kısmı bile zordur kimine göre. Diğer taraftan minor yapmakda başlı başına bir sorundur, el alışkanlığı gerektirir. Aynı anda bir elin birşey yaparken diğer elin başka birşey yapması gibi birşeydir. Tüm bunlar varken ve tüm bunlara rağmen 1vs1 ortamında bir asasın bir warriorla dengesi söz konusu iken, gene tüm charların 1vs1 de birbirlerine denge sağladıkları bir ortam varken, asası can evinden vurmak demek asasın baştan aşağı değiştirilmesi demektir. Minore CD gelirse Hp pot desteği ile asla 80 lvl warriorlara ya da hayvan gibi dmg vuran mage lere karşı koyamaz asaslar. Hp si düşük, defansı vasatın altında, dmg bakımından düzensiz ama astronomik dmg ler verebilen bir charda tek fark koyan kısım minor. O yüzden CD gelirken minore ya criti bufflayacaklar hep tutacak, hep çok vuracak, ya yeni daggerlar gelicek 120 ap civarı olan, ya da skillere skill eklenicek ki bi işe yarasın. Yoksa asas mefta olur okcudan farkı kalmaz.

• bu arada warrior itemleri olan spear axe clup ve sword un def itmeleri nedense çok ucuz hatta clup harici bdava bile denebilir ama dd ler tam bir server madem asas warriorlarla başabaş magelerden kötü neden fiyatlar aynı deil demekki varbişeyi
  • quote:

quote:

bi vs hayal edelim

Nedense en çok korktuğum şey sağlam bir mage dir. Çünkü CZ de şu kendine vurulduğunda dmg veren skille beraber anormal şeyler çıktı FD ile. Bir kere Lightning ise mage zaten 72 staffı asası bitiriyor kah stun ediyor kah spike kadar vuruyor. Ice olsa adam zaten 80 ice vuruyor sap gibi kalıosun kaç sn ortada cure bile basamıyorsun. Hem vurulan dmg i karşıya atıyor hem vurduğu bir dmg ile zannedersem canını dolduruyor bu tarz skilleri olan ve warriordan fazla vuran ve üstüne üstlük stun/slow gibi yan skilleri ile bir süre yanına yaklaştırmama gibi lüksleri var mage in. Ben CZ de yalan yok çok mage'e kesildim 1vs1 de. Yeterki sağlam olsun slide yapıyorsa bir kere çok büyük bela oluyor.

katılıyorum.75 mage'm war.adamlar vs'den kaçıyor.78 asas bile.üstelik lr bile deiliz.fr ile kaçan adam lr olsak heralde yanımıza yaklaşmaz!!

• fiyat konusunda sakın asasla warrioru karsılastırmayalaım ardream asas için pathos piyasasında +7 shard 300m +7 raptır 160m asasın 2 shard alması lazım unutmayın +9 str takılar 7-8 m iken +9 dex takılar 25 m rogue +7 chitin 30 m iken warrior unki 20 m nasıl fiyat karsılastırılabilir sonra zaten ctrl minor kaldırıldı simdide bu bende pedalcıları sevmiyorum bu yüzden kaldırılmasını istiyorum yerine de yeni item tercihimdir ama gelen itemler uniqe degil de high class olsa daha iyi olur uniqe item fiyatları ucuk
  • quote:

şimdi ben böle dandik hesaplara pek kafa yormam senin dediklerinden yola çıkıcam
    bi asasın amanası 2k civari diyelim bu manayı 1 sn da bitircek ancak bi soulu 2 sn da bir çekmeye başlıcak yani 1 sn da 720 doldursada 1 sn bişey yapmayacak dolayısıyla 2 sn da 720 ye başlıcak ilk atakdaki 1 sn ye haksızlık gözüyle bakmanda son derece yanlış sonuçta bu skilin asas a verilmesinin bi nedeni var 1 sn de olsa bırak kar etsin 62 lvl bi priestin 75 lvl bi warriorla aynı damageler vurmasına kimse itiraz etmior yada warriorun kitleme skillerine ...

quote:

Arkadaşlar merhaba şimdi bu minor'a cooldown gelecek bunu biliyoruz. Ve 0.2 saniye de 1 basacağız değil mi ? Öyleyse saniyede 720 hp yani HP potuyla aynı. Fakat normalde potları basma süresi 2 saniye. Birini bastıktan diğerini basıncaya kadar geçen süre. Bu da 1440 HP oluyor. Assassin 2 saniyede 1.5k HP basarken HP pot kullanan karakterler 2 saniyede 720 HP basacak. Bu durumda değişen fazla bir şey olmayacağını düşünüyorum ? Ve tabi Warrior'la Priest'ler de ki HP ile Mana potlarını ayarlama derdi Assassin'de gene olmayacak. Zaten manuel yapılan minor'e 1 Assassin'in 0.2 saniye civarında basması lazım ortalama. Daha hızlısıda vardır belki fakat bu bile yeter HP'i diğerlerinden fazla doldurmaya.

Dandik hesaplara kafa yormuyorsan bas git konudan o zaman tutan yok.

• bu arada benim görüşüm bir asasın bir warrrioru vs de kesmesi MMORPG tarzı oyunlarda pek rastlanmayan birşey bunun nedeni assasin karakteri defans ve hp orta düzeyde atak olarak yüksek ve düşük defanslı karakterlere yüksek demageler vuracak şekilde konulmus oyuna hızlı kosma gorunmezlik gibi ozellikler ile bi nevi suikastçi ama nedense knightta işler boyle yürümüyor resmen tanklık yapıyor bazen arkadan 4-5 kişi girişirken sanki hiç birşey yokmus gibi onune gelen birini kesip yoluna devam edebiliyor cooldown gelmesi bi nevi oyunda dengeyi saglicak yaklasık 4 sene asas kullandım ve bu aralar knightta oynamıyorum uzun bir süredir öss yüzünden zaten oyunununda iyice suyu cıktı herşeye pedal demeler illegal programlar her önüne gelenin video yapmas vsvs.. oyunun artık yeni birşeylere ihtiyacı var ve oyuncuların asastan baska charlara yonelmesi oyunu dahada güzellestirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RimJob -- 14 Eylül 2008; 19:04:50 >
  • quote:

konu biraz kirlendi ama aklıma bişey dha geldi bu ark asasları nitelendirirken hp düşük def vasatın altında warriorla ancak başa çıkabilen demiş
    bikere 80 lvl olsalar bile warriorun asas ı alması için imtelerinin 2 kat iyi olması lazim ardream sözkonusuysa 2 katda yetmez
    hp si hiçde az deil bi battle priest le bi int amgeyle aynıdır hatta dha fazladır
    def e gelince sizin explore skillerininzdeki canavarlardan haberiniz yok asassınız bide asas 75 skilini açmayıp exploreye 80 veren çok kişi tanıorm 800 ac basior bitince 400 basior bitince gne baştan 1400 e 1000 def oluor hangi warriorda var bu lütfen küçülünde cebime girin pls.. pedaldan haberdar olamadıkları için çok antıklı bi karardır bu magelerin 700 vurmasına dayanamaz felande demiş aynı zamanda bi kere asas lar 700 vuran magelere 1700 vuruorlar magein 57 54 skilleri güzel 51 de idare eder ancak asas comboyle amge 3 skil vurana kadar 7 tane skil vurur amge x vurursa asas 12124125436x vurur asasların belini birazdha bükmek lazim mesela spikeyi %500 e thrustu %300 e indirmek gibi minor yada ligt feet den birinide kaldırmak lazim

Critical Point açmayan bi asasın 80 LvL warriora karşı şansı azdır , 800AC de 400AC de bassın ama warriordaki 12k hp yi düşürmek öyle kolay bi iş değil. 80 Warrior kullnadım atak sc varken cz de yaptığım vs lerde asas çok sağlam olmadıkça vurduğum damageleri minörle kapaması kolay bi iş değil. Ve ayrıca 80 lvl bi wariorda 5k dan fazla MP oluyor öyle 2 skil vurunca mana basmaya gerek yok. Ayrıca Stun gibi gerektiğinde minörü kescek skillerde var tutması biraz zor ama tuttuğu zaman da kurtuluş şansı biraz az.
    Zaten minörü olmayan asas bi hiçtir , 80 lvl warior seri seri 700+ damage + R vururken hangi hp potla dayanabilirsinki bi vs de..

• quote:

quote:

bi vs hayal edelim

iyi bir 80 mage 700 civarı vuruyo staf ile diğer büyüleri biri ona vururken fail verir vs de 72 takılmak zorunda bide 80 büyüleri fail vermiyo.vs de asastan uzaklasıp stun veren yada yavaslatan büyüleri atmak zor.
    80 vs 80 için konusuyosak üstümdeki 42 dd ile critik yüzünden 1,5k yediğim oluyo dayanmak zor gerçekten
    iyi bi combo 700 vurarak asas ın canını azaltmakta zor eğer pedal varsa yada iyi minor yapabilen bi asassa
    yani mage in asas vs lerde şansı olması için ytl harcaması lazım asas ise kendi para kasarak vs lerde minor sayesinde avantajlı diye düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ManJaQ_Blade

quote:

konu biraz kirlendi ama aklıma bişey dha geldi bu ark asasları nitelendirirken hp düşük def vasatın altında warriorla ancak başa çıkabilen demiş

Critical Point açmayan bi asasın 80 LvL warriora karşı şansı azdır , 800AC de 400AC de bassın ama warriordaki 12k hp yi düşürmek öyle kolay bi iş değil. 80 Warrior kullnadım atak sc varken cz de yaptığım vs lerde asas çok sağlam olmadıkça vurduğum damageleri minörle kapaması kolay bi iş değil. Ve ayrıca 80 lvl bi wariorda 5k dan fazla MP oluyor öyle 2 skil vurunca mana basmaya gerek yok. Ayrıca Stun gibi gerektiğinde minörü kescek skillerde var tutması biraz zor ama tuttuğu zaman da kurtuluş şansı biraz az.
    Zaten minörü olmayan asas bi hiçtir , 80 lvl warior seri seri 700+ damage + R vururken hangi hp potla dayanabilirsinki bi vs de..

Gereken cevabı vermişsin arkadaşa, bende ekleyim 1-2 şey. Bir kere mage 54 57 değil 72 staffı kullanır 80 skillerini kullanır bir mage sana 700 800 seri seri vururken asas ona 1 defaya mahsus yüksek bir dmg verir gerisi komik dmg lerdir sadece hp yi sabit tutmaya, rakibi baskı altında tutmaya yarar yarıp deşecek skiller değillerdir jab, cut, stab,shock vs... Zannediyorum son 1-2 senedir CZ ye çıkmadın. Çünkü söylediklerin Ardream için geçerli olan alt düzey oyunculara kurulan üstünlükle ilgili.

Biaren demiş:
    quote:

bu arada benim görüşüm bir asasın bir warrrioru vs de kesmesi MMORPG tarzı oyunlarda pek rastlanmayan birşey

World of Warcraft'da stunlock yapan bir rogue nin(assassination talenti giden daggercı olanlar) warrior kesmesi olağan bir durumdur hemde çok olağan bir durumdur. 1-2 dakika sürebilir, o süre içerisinde warriorun hareket etme şansı yoktur. Armoru ve blocku yüksek olduğundan uzun sürer ama stundan çıkamayacağı için iş rogue nin dmg lerine bakar warrior dmg bile veremez bir rogue a...

• quote:

quote:

şimdi ben böle dandik hesaplara pek kafa yormam senin dediklerinden yola çıkıcam

quote:

Dandik hesaplara kafa yormuyorsan bas git konudan o zaman tutan yok.

o dandik hesabın yanlışmış bu arada.. 2 saniyede .15k deil 1.2k hp basabiliyorlar

• merhaba, ben hhaassoo Herkesin hür iradesi ile söylemlerine saygımız sonsuz Fakat görmeden bilmeden kişiler hakkında yanlış yorumlar yapmayınız. 5 yıl olacak ben assasin oynayalı halada oynamaya ögrenmeye çalışıyorum eskidende minor yapıyor idim şimdide eskiden çok salam playerler olmadıgından minor yapma gereksinimi duymuyordum Neyse arkadasım ben çankırı/eldivan da ufak bir internet kafe işletiyorum ve kafeden oynuyorum pedal olsa muhakkakki gören biri çıkar herhangi bir forumda bunu ifade eder,Şuana kadar palavradan ötesi yok, herkesi beklerim kafeme özellikle Pedal olmadan minor yapmasını ögrenmek isteyen arkadaslar buyrun gerçek durust bir player nasıl pk yapıyor bunu yakından izleyiniz ve GERCEKLERİ buraya yazınız. Saygılar iyi gunler efendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eldi

merhaba, ben hhaassoo Herkesin hür iradesi ile söylemlerine saygımız sonsuz Fakat görmeden bilmeden kişiler hakkında yanlış yorumlar yapmayınız. 5 yıl olacak ben assasin oynayalı halada oynamaya ögrenmeye çalışıyorum eskidende minor yapıyor idim şimdide eskiden çok salam playerler olmadıgından minor yapma gereksinimi duymuyordum Neyse arkadasım ben çankırı/eldivan da ufak bir internet kafe işletiyorum ve kafeden oynuyorum pedal olsa muhakkakki gören biri çıkar herhangi bir forumda bunu ifade eder,Şuana kadar palavradan ötesi yok, herkesi beklerim kafeme özellikle Pedal olmadan minor yapmasını ögrenmek isteyen arkadaslar buyrun gerçek durust bir player nasıl pk yapıyor bunu yakından izleyiniz ve GERCEKLERİ buraya yazınız. Saygılar iyi gunler efendim.

şunu bil ki ben kendim görüp te söylemedim pedalcı oldugunu sadece bir aralar seninle vs ye girişmiştim ardreamde human townun arka girişinin önlerinde büyük ihtimalle hatırlamassın charı fazla oynamadım, 2 hafta sadece hatta şuan satılık, vs yapmadan önce çevrede bekleyenler uğraşma bu herif pedalcı vb. dediler. bi 7-8dk giriştikten sonra kimse yatmayınca priestin teki sana debuff salladı ve sende yattın.

ama açıkca söylemek gerekirse gördüğüm kadarıyla gayette pedal kullanıyorsun.

iftira olarak algılama fakat, birkaç kez yürürken cure attıgını da gördüm.spike ile sana vurdugum 500 damage bi priestin malice sağlamasıyla 600-650 ye çıkıyor ve yürürken cure nin sadece ışıgı çıkıyor dmg geri 500 e düşüyor (seni kovalarken oldu bu olay)... bilemicem artık belki ben lagta kalmışımdır bi anda gelmiştir ama zannetmiyorum ben gördüğümü paylaşıyorum.

kısacası bana burda adil player ayakları yapma. dies ardreamcileri bilir bunları.

ha playerlıgına gelince hiçbirşey diyemem, seni tanımıyorum pedal konusundada kesin bir kanıtım yok sadece benim (ve diesde birsürü kişinin) tahminim.

itemlerinin sağlam olduguna da laf söyleyemem ben bütün bütçemle +9 dual cleaver - +8 chtn set dual rol vb. itemli bir asas çıkarttım ve sana 450-500 gibi komik bir dmg vurdum.

şimdi bana gelip sağlam adamı kıskanıyorlar ayağı da yapabilirsin, ama emin ol böyle birşey yok sağlam oldugunu hemen burada kabul edeyim , şunu söyleyebilirim ki 15 tane assasinin arasına kalkan takıp, minörle girip, aralarında dans edip, belki 1-2 tanesini kesip, elini kolunu sallaya sallaya çıkan birisin.

ama yukarıda yazdıklarım hileleri kullanıyorsan (ki bence kullanıyorsun) böyle işler çevirerek adam olunmaz bunu bil. ayrıca cafene -yolum çankırıya düşerse- mutlaka uğrayıp oynaşını görmek isterim madem pedal kullanmadıgını iddia ediyorsun eğer doğruysa gerçekten takdir edilecek bir kişisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kachar -- 7 Ekim 2008; 19:53:40 >

• bak yine aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor ve hala illegal oldugumu dusunur gibisin, Ben 32 yaşındayım ve misavirperverimdir butun masrafların benden gelirmisin bir hafdasonu kafeme ve kimsenin ne dedigi umrumda olmaz ama nerenizden uyduruyorsunuz onu merak ediyorum arkadaslar dedikoduyu bırakın ( çankırı ili ELDİVAN ilçesi eldione internet kafe buyrun.
  • Ve ayrıca lütfen bak lütfen diyorum bana adamlık dersi vermeye çalışma Tanımadıgın kişiler hakkında boyle konuşma Ne o oyle adam olunmaz falan.Söylermisin herhangi biryerde videomu yada ss imi yada kimseyi aşşagıladıgımı gördunu, oyunumu oynar gecerim Arkadasım bak seni adam yerine koyuyorumki cevap yazıyorum sende lütfen az saygılı ol.
  • Ne zaman warriorların defansif özellikleri ve hp leri; o hayvani shelleri ve statların sağladığı artışlar kalkıp asasla aynı seviyeye gelir o zaman minor kalksın işte...

Oldu arkadaşım sen yap 10 k hp warrior 1200-1500 defans (ortalama char işte) sonrada 750-900 defanslı 6k hp li asasa çak 1000 1000 oh ne ala. Asas da sana vurdugu bi spike ile kalsın. sen asassın diğer skillerinin R den çok çok fazla vurduğunu mu sanıyorsun... Nerde kaldı bu işin adaleti ? aynı hp podu basacaksın hemen hemen ama başlangıçta aranızda varolan en az 4-5 k hp yi nasıl eritecek asas?

Gözünüzü seveyim 3 tane sadece 3 tane tuşa basarak oynanan charla, asas oynayanın sarf ettiği eforu aynı kefeye koymayın...
  • bence bu olay super oldu
    helal olsun k2 ye artik pedalci eziklerle ugrasmicaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.