Şimdi Ara

MININGCILERE NEDEN KIZILIYOR ? YTD (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
514
Cevap
4
Favori
17.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte o en sevdiğin yemeği alan adam sana 20 lira fazlaya satmaya çalışıyor, e gene sinirlendin ? :D

Şimdi 1060 sattım iki bine, ne yapacağımı bilemedim valla, 1070 desen 3350 liraya tek fanlı model var, en mantıklısı o gibi

• kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt
    Ama 20 liraya aldığın yemek 1 kaç gün sonra 30 lira fazla oluyor ve sen gecen sürede kazdırabiliyorsun.

Her türlü win windesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bence git kendine paraya kıy düzgün bir kart al gelecekte oyun oynarsın😉Suan sağlam gevşemiş durumda ytd.

• showshow kullanıcısına yanıt

Yok hocam düşecek gibi, zaten 2200 e almıştım sinir stres ile, 6600xt çıkıyor, lhr kilitli kartlar devam ediyor üretilmeye, bitcoin de artık düşüyor mu çıkıyor mu onu bilmem 200 dolar atmıştım çıkarsa karlıyız düşerse de ekran kartı düşer zaten

Bekliyorum 6600xt gecesini, $400 dolara satılacakmış türkiyede alabilirsem aboov, ne mutlu bana

Hocam, ekran kartı fiyatları Şuan Ethereuma endeksli ve Ethereum yarınlar yokmuş gibi yükselme potansiyeli var.Diyeceklerim bu kadar.

Aşkolandın Memati 31twitter
    Aşkolandın Memati 31
    https://twitter.com/31vadisi/status/1422981137824108552?s=21

Kripto para vs karşısındakiler.

Arkadaşa önermiştim 3060Ti almış, 7000 liraya hemde hepsiburada üzerinden, bildiğin bedava yav, insanlar düz 3060 almanya satıcılı 7bin liraya satıyor

Ahh bi gelsin şu stoklar, ya da 6600xt bi gelsin, inşallah alabilirim. Kartsız duruyorum şimdi

Birde hocam LHR kartlar ethereum kazamıyor zaten, o yüzden bunların yükseleceğini sanmıyorum şimdi bu satıcıdan 7000 liraya alıp 9bine satmaya çalışan tr satıcısı gördüm n11 de felan, tek sorun bu hocam tek sorun böyle insanların ucuza ekran kartı gördüğü an anında alıp pahalıya gene koyuyor türk kullanıcıya izin bile vermiyor...

MININGCILERE NEDEN KIZILIYOR ? YTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 4 Ağustos 2021; 23:40:9 >

Ben Mining yapmasam da lhr almazdım😁LHR’ler değer kaybetmeye daha müsait.Mevcut şartlarda.

Ucuza olsunda hocam zaten 5 yıl eskiteceğim benden çıkmaz geri o kart, hedef 5060 Ti

İnşallah alırsınız hocam ozaman, herşey gönlünüzce olsun😊

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Sen paylas bildiklerini mesela kim hangi karsilikla 21m coin cikariyor ve neden 21m mesela?

Buradan baslayabilirsin.

Rig ile arabayi,klimayi , fabrika ile rig i ayni kefeye koyup bize eleştiri getirmek de enteresan...

Alıntıları Göster

Hocam sen buraya geldiğine göre konu direk kapanabilir. Kara borsacılık ile dediklerinde haklısın. Herkes açıklardan faydalanıyor.

• Miningin tavan yaptığı dönemde en basitinden rtx2060 yoktu.Şimdi bugün sipariş ver yarın elinde.

Bu ne demek oluyor.Ekran kartı satan firmalar stoğunda bekletiyor fiyatların iyice şişmesini bekliyordu.Bu nasıl oluyor,bakıyor arttırdığı her fiyattan gidiyor.Bunlarida tabiki miningciler alıyordu.Nasil olsa kazanıyordu.

Fiyatların şişmesinde tabiki miningcilerde payı var.3 liralık kartta 5 bin sonra 6.bin sonra 7 8 bin verirsen tabiki fiyatlar artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Karaborsacılığa bir nevi aslında firmalar ve distribütörler sebep oluyor stok saklayarak.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Evet işler bu şekilde yürüyor.Burda da yüksekten alan miningci risk almış oluyor.Oyuncu o riski almıyor pahalıya kart almak istemiyor.

• Madenci:

• Elektriği sömürüyor
    • Ekran kartlarını sömürüyor
    • Hiçbir şekilde üretim yapmıyor, sürekli tüketim yapıyor
    • Yaptığı aşırı elektrik ve ekran kartı tüketimi kendisine para olarak dönüyor
    • Doğaya tamamen zararlı
    • Bilgisayar kullanıcılarına tamamen zararlı
    • Üretim yapmadığından gereksiz bir varlık durumunda

Bir madenci sadece kendisini zengin ederken geri kalan şeyleri sömürüp, dumur edip bırakıyor. Yeter mi? Yetmez devamı var:

• Madencilerin kartları çok daha çabuk arızalanır ve arıza kullanıcı değil kartın kendisindenmiş gibi görünür
    • Teknik servisleri daha çok meşgul ederler
    • Teknik servisler ücretsiz hizmet vermek zorundalar çünkü dışardan müdahale edilmemiştir
    • Teknik servislerin maliyeti artar
    • Üretici ilk başta çok memnun olduğu satışların arkasından gelen ikinci el satış patlamasıyla ve teknik servis maliyetiyle birlikte üretim süreci sıkıntıya uğrar
    • Al-satçılar olayı fırsata dönüştürür
    • Madenciler hızla zenginleşen insanlar olduğu için kartların fiyatları değil, bulunabilirliğini umursadığından fırsatçı al-satçılar ile madenciler arasında uyumlu bir ticaret ortaya çıkar
    • Madenci ile fırsatçı al-satçılar piyasayı iyice mahveder.

Sonuç: Al-satçılar ve madenciler kazanır, geri kalan herkes kaybeder.

Denilir ki: Sizde madenci veya al-satçı olun.

Doğru söze ne hacet. Artık kimse üretmesin. Herkes alıp tüketerek para kazansın. Para ekonomide dönmesin.

Oyuncu oyun oynarak yeni oyun teknolojilerinin ve oyunların oluşmasına katkı sağlar. Oyunculuk üzerine olan ekonomi çarkı döner.

Render yapanlar ise ürettikleri içerikler ile katkı sağlarlar. Video, film, 3D tasarlama üzerine olan ekonomi çarkı döner.

Madenci ne üretiyor? Veya al-satçı? Bu işin ucu nereye gidecek?

Doğaya verdiğiniz zararın ise haddi hesabı yok. Bunu da kimse düşünmüyor. 7/24 kazım yapan adam ormanlar yanıyor diye ağlıyor. Alın size iki yüzlülük.

• Madenci sayesinde ülkeye döviz girer. TL değer kazanır. Madencilik günümüzde bir cihad şeklidir. :)))

• furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir üretim tesisi de, elektriği sömürüyor.

Hatta AVM’ler tüm gün klima çalışıyor her mağaza da üretim yok full tüketim.

Madenciler kendilerini zengin etmiyorlar, Türkiye’den hızla kaçan dövizi kendi çaplarında geri getiriyorlar.

Senin oyun sektörü ve ekonomisi dediğin sektöre ne kadar milli hasıla akıyor sürekli farkında mısın?

En son hangi Türk oyununu aldın?

Madenci en azından ekran kartı alırken yada elektrik ithal edilirken yurt dışına yaptığı döviz çıkışını madencilik ile geri alıyor.

Üreticiler eminim ki hala çok memnun.

Kartlarda sandığınız gibi arızalanmıyor.20 tane kartım var en büyük arızası oda 3-4 senelik kartlar sadece fanlarını değiştiriyorum ya da termal macun ve padlerini değiştiriyorum.

Telefonlar Apple, tvler Samsung robotlar xiaomi.Pcler Msi Asus gigabyte.

G.. de ki donlar bile yabancı, mesela sen ne ihracat yapıyorsun yurt dışına ? Şahsi olarak var mı?

Ben mesela Amazon’dan el işi makrome anahtarlık vs satmaya çalışıyorum.

Arabalar yabancı günlük kullanımda kullandığımız 1 tane yerli üretim mal yok.

Paramızda doğal olarak sürekli değer kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 0:7:39 >

• 80 milyon nüfusumuz var herkes günde 1 dolar getirse 80 milyon dolar yapar.Ciddi para değil mi? Ben günde 70 dolar getiriyorum sen kaç dolar getiriyorsun? Benim ülkeye soktuğum dövizi sen oyun alarak eziyorsun.Bu mantıkla bakınca.

Hepimiz gameriz, ama insanların yaptıkları işi boklarsanız onlarda size cevabını verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 0:17:48 >
  • Güzel haberler gelmeye devam ediyor.Ekran kartları düşecek evet.

• huso kullanıcısına yanıt
    Dostum gönder ordan bir beddua fidelitye.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.