Şimdi Ara

MININGCILERE NEDEN KIZILIYOR ? YTD (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
514
Cevap
4
Favori
17.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • huso kullanıcısına yanıt
    20 adetten bahsediyorum firmaların koyduğu stok sınırı ile devletin koyduğu yasak farklı şeyler.Firmanın koydugu stok sınırı firmanın çıkarına göre esnetilebilir ama devletin koyduğu yasağı esnetirsen ağır yaptırımlar ve cezalar ile karşılaşırsın.

    Hatta sana bir örnek vereyim telefonların taksitle satılmaması gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 2:1:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: showshow

    Ya dostum sen hala ameriga ile Türkiye’nin şartlarını mı kıyaslıyorsun.Nickinden belli akp reyiz.

    Forum DonanımHaber kırahathanesi azcık ilerde.

    Ülkede aldığın nefese vergi ödüyorsun bırakta sağlık sistemi bedava olsun.

    İzlemediğim TRT ye vergi ödüyorum.Hilal kaplan denilen vasıfsız yönetim kuruluna getiriliyor hangi vasıfla ? Ne iş yapar bu kadın?

    Trollük çağımızın en geçerli mesleği olmuş.Hatta meslekte değil hastalık.
    Bak koçum öncelikle Ak partili değil, Erdoğancıyım bununlada gurur duyuyorum.
    İkinci olarakta bu sistemden kâr edermisin etmezmisin bilmiyorum ama buraya yazıyorum, bu sistem çok farklı şekillere evrilmez ise patlayacak. O gün geldiğinde unutmazsam bu mesajı hatırlatırım sana. O yüzden kendiniz napıyosanız yapın, illa millete sempati kazandırmaya gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 355 mh/s rigim var 5 adet 3070 1 adet 3060 şuan aldığım fiyatın neredeyse yüzde 60-70 i kadar ediyorlar ben bu riski görerek girdim zararda edebilirdim fakat kar ediyorum. Vergisini ödediğim ve tamamen yasal olan bir durumun tartışılması bile saçma yok doğayı kirletiyor yok oyun oynayamıyoruz bunları yazan arkadaşlar sigara içmiyor sanırım yada ciğeri bitik şahinlerle dip gaz gidip baca gibi dumanını attırmıyor. Demek istediğim kıskanmak mantıksız çalışacaksın düşüneceksin çabalayacaksın sende bir yolunu bulacaksın eğer sen onu düşünemiyorsan suçu başkasına değil kendinde arayacaksın bu kadar basit bir şey. Adamların derdine bak ya oyun oynayamıyoruz diyorlar sanıyorlar ki miningciler basıyor parayı ohh kafa rahat gelsin paralar o oyun için kart arayacak kadar rahat olmadım hiç bir zaman. Normal bir işte çalışmaktan daha riskli stresli bir durum bu sorumluluğunuz daha büyüktür . Mining hiç bir şey yapmadan para kazanmak değildir biraz kumar şans ve yeterli seviyede kafa gerektirir. Şuan aylık 6-7 bin TL kazanıyorum giderler 1000 TL civarı en az aylık 5-6 bin TL arası kalıyor bana buna erişebilmek için harcanan para 100 bin TL burada o oyun oynayamıyoruz diyen arkadaşlar siz hiç bu kadar büyük bir risk aldınız mı para kazanıp evinizi geçindirmek için ? Bu bir meslek artık para kazanmanın bir yolu voleyi vurmanın değil bu bir iş kapası.





  • showshow kullanıcısına yanıt

    Bu gece hiç uyumadınmı sen sabaha kadar git.kartları kontrol et bakalım nekadar kazmışlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: APOLL0

     ulan sandalyeden düşüyordum gözlerim bozuldu sandım bir an


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver birader. bak goreceksin şuan rtx 3070 10k mı? bu insanlar 10k yı mumla arayacaklar. Bitcoin mukemmel bir teknoloji ve altcoinlerle birlikte hepsi mukemmel.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ott0man O kullanıcısına yanıt
    Bak evlat ben zarar etme kısmını geçtim.

    Kimci olduğunun bi önemi yok siyası görüşüne de saygılıyım.Sadece zihniyetini değiştirmelisin çünkü bana, sana, ailene, aileme zarar veriyor artık.Yeri geldiğinde öz eleştiri yapmayı öğrenin.

    Gelip burda olmayan birşeyi satmaya çalışıyorsun bize.Salak yerine konmaya karşıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 8:40:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • enja kullanıcısına yanıt
    Para sayma makinesiyle işim vardı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nexus can N kullanıcısına yanıt
    Dostum insanların bilmediklerini cevaplamaya çalışıyoruz ama fazla agresifler.Altcoinlerin hepsi mukemmel değil %90'ı meme coin vs.Bunlara yatırım yapılmaz.


    Zaten %90'ı tarihin tozlu sayfalarına karışacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 10:20:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miningte harcanan elektriğe bakana kadar önce tüm dünyadaki orman katliamlarını (yangınlar dahil) durdurmamız lazım. Yağmur ormanlarının 3'te 1'i yok oldu. Avusturya keza 8 ay boyunca yandı, ülkemiz malum.

    Kaldıki bu ekran kartları oyun için çalışırken elektrik yerine su mu yakıyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru birşeye yatırım yaptığınızı düşünüyorum.Umarım herşey gönlünüzce olur.Benim de kızdığım konu yok yasal değil, yok günah, yok doğayı kirletiyor, yok fiyatları yükseltiyor.Kardeşim bu ekran kartı para kazandırıyor bırakta yükselsin.Boş argümanlarla gelmeyin.


    Burada müslüman mahallesinde salyangozda satmıyoruz.Donanım forumu burası, bizde donanım ile para kazandığımızdan bahsediyoruz.Hepinizin elinde kartlar var.Yapıp yapmamak sizin tercihiniz sadece agresif beddualı eleştiriler yapmayın düzgün bir argüman sunun.Karbon emisyonu düzgün bir argüman evet ama bunu da sorgulayacak insan diğer ürünlere tepkisini aynı şekilde dile getiriyor mu ona bakmak lazım.Bu şeye benziyor seni dinsizlik ile suçluyor, bakıyorsun haram yiyor, kul hakkına giriyor.Garibanın hakkını yiyor.Uyuşturucu desen var.Çocuga tecavuz desen var, kadınlara tecavüz desen var.Ee kim dinsiz ozaman.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 9:20:57 >
  • Yok kardeşim oyun oynarken, fişi çekiyorlar.


    Hayır sanki donanımlar ilk defa bir iş için 7/24 çalışmak zorunda.Serverlar 7/24 çalışıyor geçen gün Akbank olayı oldu.Bizim yaptığımız işte Akbank olayı yaşanmaz mesela?

  • 2 sene önce 3k ya 5700xt almıştım bu sene mayıs gibi falan sanırım kartı 11.5k ya satıp 9.5k ya 6700xt aldım kalan 2k ya 2tb m2 ssd aldım miningciler sayesinde kart modeli mi yükselttim ve m2 aldım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: showshow

    Yok kardeşim oyun oynarken, fişi çekiyorlar.


    Hayır sanki donanımlar ilk defa bir iş için 7/24 çalışmak zorunda.Serverlar 7/24 çalışıyor geçen gün Akbank olayı oldu.Bizim yaptığımız işte Akbank olayı yaşanmaz mesela?

    "Yok kardeşim oyun oynarken, fişi çekiyorlar."


     


    Sorsan hepsi çevreci, greenpeace'e 20 lira ver dersen kaçacak yer ararlar. Yapılan iyilik söylenmez ama ben kutup ayıları için greenpeace'in yaptığı kampanyaya bile para göndermiş adamım, bu çevre çevre diye ağlayanlar bunun için ne yapmışlar acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brawilyon kullanıcısına yanıt
    Onlar 1070 satıp 3070 alamadıkları için bu agresiflikleri😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • x3x kullanıcısına yanıt
    Bende temaya bağış yaptım yapıyorum.Mesela bu ay evleniyorum 29 ağustosta nikah şekeri yerine, nikaha gelen herkes için temaya fidan bağışı yapacağım Allah’ın izniyle.



    Greenpeace görse bunları kendinden utanır.
    Bu kadar çevreciliğin sonu meme açmaya gidiyor😁😁😁

    DONANIMHABER FEMEN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 10:41:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Donanımhaber, ekşi sözlük gibi oluşumların bu ülkenin öncü gençlerinden oluşması gerekiyor düşük iqlu, hayattan istediğini alamamış, kıskanc, kuduruk, linç kültürüne yakın olan, mutsuz trollerden değil.Yeniliğe açık, araştırmacı, doğru/yanlış ayırt edebilen, gerektiğinde tepkisini koyan/gösteren, genel olarak saygılı insanlar olmak çok zor değil.

    Teknoloji bir gelişimi temsil etmektedir.Bizde bu forumdaysak gelişimi takip edenleriz.Teknoloji gelişirken kendinizi geride bırakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 10:46:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso

    Mali Musavir,Bilg. Muhendisi,Elektrik Muhendisi,Doktor yalan beyanda bulunarak 100 tane kart alıp 5 tane almıs gostererek bunun illegal olarak ticaretini yaparak,kimisini satıp kimisi ile mining yaparak para kazanıyor.


    İsin basında Devleti bir sekilde atlatıyorsun,Vergi kacırıyorsun,Vergi Levhan olmadan illegal ticaret yapıyorsun, ustune de mining yapıyorsun.Daha isin basında yalan var,aldatma var.Bu sekilde yapılan isin ve kazanılan paranın mantıken dogru olması mumkun mu?

    Bu dediklerim illegal olarak bu isi yapanlar icin gecerli...


    Cevre olarak baktıgında ise cevreye verdigin zarar zaten ortada burada tek kazanan sensin onun dısında herkes kaybeden durumunda...

    Senin umrunda olmaması dogruymus degilmis,caizmis degilmis,helalmis harammıs baskası da mı aynı sekilde dusunmek zorunda?



    Alıntıları Göster

    Sanırım sen beni başkası ile karıştırdın. Ben umrumda olup, olmadığımdan bahsetmedim. Başka kişiyi alıntılamayı çalıştın gibi hocam.


    Eğer bu iş illegal işe devlet boş işler ile uğraşıp, gece yarısı kanun çıkarana kadar bununla uğraşsın. Millet yasa dışı yapıyorsa cezalandırılsın o zaman.





  • Bu arada ETH 2.0 güncellemesi gerçekleşti.Madencilik biticek diyenler size kötü bir haberim var...

    Bitmeyecek.

    ETH
    Mcap: $312,747,492,917.67
    Algo: Ethash
    Block Count: 12,963,726
    Block Reward: 2.6
    Block Time: 13.7
    Difficulty: 7,539,818,724,920,206
    👉Premia Trading Comp. 6/23

    Block Reward : 2.6 yazıyor ya o 2.0 a sabitlenecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 11:3:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.