Şimdi Ara

*** Mining Yapmak Yasak mı? ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jandarmadan kripto para operasyonu


    Edirne’de Jandarma, yaşa dışı yollarla kripto para üretimi yaptığı iddia edilen bir kişiyi gözaltına alırken, kripto para üretiminde kullanılan elektronik cihazlara el koydu.


    Edirne’de Jandarma yaşa dışı yollarla kripto para üretimi yaptığı iddia edilen bir kişiyi gözaltına alırken, kripto para üretiminde kullanılan elektronik cihazlara el koydu.


    Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Uzunköprü İlçesi’nde kripto para üretime yaptığı iddia edilen B.B. (36) isimli kişinin ikametinde arama yaptı.


    Ekipler yaptıkları aramada, kripto para üretiminde kullanılan anakart, ram, işlemci, ekran kartı ele geçirirken, aynı zamanda gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 210 bin lira değerindeki malzemelere de el koydu.


    B.B. isimli şüpheli gözaltına alınırken, jandarma Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile olayla ilgili tahkikat başlattı.


    Jandarmadan kripto para operasyonu haberi. Son Dakika Güncel haber başlıkları ve gelişmeler - Edirne Son Haber








  • yasak değil ancak kacak elektirik ve kacak ekran kartıyla yapıyorlar yani senin anlayacagın üc harfliler yine devrede..


    not: haberlerde bunlardan bahsedilmiyor genelde miningin medya da sanki bir sucmus gibi gösterilmeye calısıldıgının farkındayım.. vergi alamadıkları icin deliriyorlar ancak oy kaybı olmasın secim yakın diye de ellesemiyorlar secimden sonra vergi almanın pesine düsebilirler hatta vergi almalarını engelleyebilecek yöntemleri devre dı$ı bırakma amacıyla cüzdan adreslerine falan yasak getirebilirler..


    nasıl yasaklayabilirler diyecek olan olursa Binance Türkiye bunların emrinde.. kafalarına göre cüzdan adreslerine izin verip diğerlerinin Binance Turkiye'ye transferini engelleyebilirler.. Bu sayede Türkiye'den Türk Lirası cekimi sadece onların istedigi kaynaklardan olabilir.. 2023 secimlerinde bunların mutlaka artık yönetimden gitmeleri gerekiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 28 Eylül 2022; 16:9:36 >
  • ordan vergi alamadıkları ve sömüremedikleri için deliriyorlar yasak falan yok

  • Mining bitti maalesef şu aralar ilerde muhtemel toparlanabilir belki ama etherium kazılamadığı için artık piyasa allak bullak oldu

    Whattomine a bakarsanız hepsi zarar yazıyor ne kazarsanız.

    Çoğu kişi kartlarını kapattı şimdilik o yüzden

    Habere gelirsek de yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kaçak elektrik çekmiş olabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazların faturası yoksa sıkıntı :)

  • vergi olayı ayrı bir olay ancak olayın küresel ısınma ve enerji darboğazı açısından ciddi bir sıkıntısı var. bu cihazlar çok fazla enerji harcıyor. zaten enerji fiyatları uçtu gitti. bu cihazlar daha çok enerji gereksinimine sebep oluyor. dolaylı olarak küresel ısınmayı artırıyor. ve yaptığı ne bu cihazların? birileri bir takım işlemler yaparak para kazanıyor? ne üretiliyor? ne olduğu belli değil. belki bazı kişilerin banka hesaplarının şifreleri kırılıyor veya başka bir yasa dışı işlem. ve mining yapanlar kime veya neye hizmet ettiklerini bilmiyor. sadece bir takım işlerin yapılması için bilgisayar sistemi toplayıp çalıştırıyor, bunun karşılığında parasını alıyor. ama ne yapıyor, kime hizmet ediyor belli değil, çünkü bilmiyor ne yaptığını.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçak elektrik mi kullanıyormuş yani

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.