Şimdi Ara

Minimum Hız 3 Mb Olacakmış (OLDUUUUUUUUUUUU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
0
Favori
48.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BTK, 1 megabite düşürülen internet hızının 3 megabite çıkartılmasını onayladı.

Beyler aldığım bilgiye göre AKK uygulanan paketlerde kota aşımı sonrası minimum hız 3 mb olacakmış

Not: Türktelekom da çalışan arkadaşımdan aldığım bilgidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badb0y -- 15 Temmuz 2012; 20:32:20 >

• Ufakda olsa güzel bir gelişme :)

Bir de 16 mbitlerde kotayı 100 gb yapsalar çok iyi olacak
  • Bu üst düzeylerin yakındalarıda hep buradan mı çıkar.Benimde ağ şefi tanıdğım var.Yok öyle birşey diyor.Devlet zam yapmaya devam eder.Vergi yükleri artarsa zama hazırlıklı olun...

Doğru olsa bile kaynak güvenilir olmadığı sürece itibar etmemek en doğrusu.
  • Dün gece 1mbitti. Bugün 4 mbit çıkıyoe hız ve 400e yaklaşıyor download yaparken. Böyle olursa pek sorun olmaz idare edilir ama kalıcı olacağını pek zannetmiyorum. Kobay gibi oynuyorlar bizle. Verdikleri yeme ne kadar tepki göstereceğimizi ölçüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

akn 100gb olcak demişti birisi geçen günlerde.
    bakalım haziranda belli olur.

o da aşılınca 512k olacak demişti herkes birşeyler diyor.Görmeden inanmam valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 5 Mayıs 2012; 14:14:00 >
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • benimde hızım dün geceden beri 3 mbit civarında. gerçi ben uydunet başvurusu yaptım inşallah yakında bu saçmalıklardan kurtulacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 5 Mayıs 2012; 14:49:38 >
  • ozaman bunuda arkadaşlarında dediği gibi ses kesmek için yapacaklar, aynı 3 yıldır akk lı tarifelerde akk yı uygulamadıkları gibi.Yani kağıt üstünde 1 mbit görüncek ama uygulamada 3 mbit verecekler.Peki herkeste böyle mi ben daha aşmadım da.
  • Bana pek olcakmış gibi gelmedi. 2Mbps limitsiz tarife servis sağlayıcısına göre 64-75 tl arasında değişiyor. 8'den 3Mbps'a düşen tarife daha ucuz oluyor o zaman. Ya diğerlerinin fiyatı düşecek o zaman ya da buna yine zam yaparlar gibi.

Orijinalden alıntı: Seronimo

Bana pek olcakmış gibi gelmedi. 2Mbps limitsiz tarife servis sağlayıcısına göre 64-75 tl arasında değişiyor. 8'den 3Mbps'a düşen tarife daha ucuz oluyor o zaman. Ya diğerlerinin fiyatı düşecek o zaman ya da buna yine zam yaparlar gibi.

Diğer konuda aynı örnek verilmiş bende aynı cevabı vermiştim tekrar yazayım :) 2009 mayıstan beri netlimitsizde hız düşmezken 100 tl ye 8 mbit limitsiz yokmuydu.100 liralık tarifeyi 50 küsüre kullanmadık mı ? Yani kağıt üstünde tarifeler farklıydı tabi ama uygulamada akk olmadı ve aynı gibi kullandık.Bunu da kağıt üstünde yapmazlar sadece uygulamada verirlerse bu tip tarife ayarlarına gerek kalmaz.Zaten o tarifeleri kullananlar yok gibi birşey.Çoğunluk netlimitsiz kullanıyor.

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: Seronimo

Bana pek olcakmış gibi gelmedi. 2Mbps limitsiz tarife servis sağlayıcısına göre 64-75 tl arasında değişiyor. 8'den 3Mbps'a düşen tarife daha ucuz oluyor o zaman. Ya diğerlerinin fiyatı düşecek o zaman ya da buna yine zam yaparlar gibi.

Diğer konuda aynı örnek verilmiş bende aynı cevabı vermiştim tekrar yazayım :) 2009 mayıstan beri netlimitsizde hız düşmezken 100 tl ye 8 mbit limitsiz yokmuydu.100 liralık tarifeyi 50 küsüre kullanmadık mı ? Yani kağıt üstünde tarifeler farklıydı tabi ama uygulamada akk olmadı ve aynı gibi kullandık.Bunu da kağıt üstünde yapmazlar sadece uygulamada verirlerse bu tip tarife ayarlarına gerek kalmaz.Zaten o tarifeleri kullananlar yok gibi birşey.Çoğunluk netlimitsiz kullanıyor.

Kağıt üstünde yapmıcaklarsa yapabilirler tabi ama diğer türlü yaparlarsa da dediğim gibi muhtemelen fiyatlarda ayarlama yaparlar. Diğer tafieleri kullananların az olması onları yok saymaları anlamına gelmez. Ona göre bir ayarlama yaparlar eğer resmi olarak yapacaklarsa bu işi.

Bir de sadece TTNET'te mi durum böyle şu anda. Diğer servis sağlayıcılarında nasıl durum. Çünkü hızları düşen bazı arkadaşlar şu anda uygulanmaya başlandığını hızlarının 1Mbps değil de 3-4Mbps gibi değerlerlerde olduğunu yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seronimo -- 5 Mayıs 2012; 15:12:58 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.