Şimdi Ara

minik bi odam var 5+1 ne almalıyım??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tek cocuğun rahat edebileceği bi genşlikte bi odam var.
    sizce 5+1 olarak ne almalıym Xbox 36o bağlıyacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: gvenc

tek cocuğun rahat edebileceği bi genşlikte bi odam var.

bütçe ve beklentileriniz nedir? ve odanız kaç m2?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 29 Haziran 2009; 17:51:15 >
  • Tahminim oda 10-13m2 civarında ve bütçede 300TL civarı.
    Bildim mi?
  • bence 300 liradan az bütcesi var arkadaşın.ahşap olanları tercih etmeni öneririm ben sadece.bu sistemlerden çok anlamıyorum ama ahşaplar daha akustiği güzel ses verdiklerinin farkını duyuyorum..(muadil markalar arasında tabiki)
  • akustikten vede ses sistemlerinden anlıyorum.
    ancak piyasayı baya takip etmedim yeni ne var ne yok bilmiyorum
    X-540 du gliba onu düşündüm
    ama altec-leasing de olur tonları cok beyeniyorum performans olarak.
    genelde oyun icin kullanıcam ancak düşük frekanslarda başarılı bi sistem istiyorum

200-250 olursa daha iyi olur.
    aux in olursa yada x360ı bağlarken kolay bişi olmasını istiyorum
    5+1 i yani surround ses i en temiz ve sağlıklı sekilde almak istiorum
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • dijital bir set almazsanız , çevresel bir ses elde edemezsiniz.bu yüzden bütçeyi biraz arttırmanız gerekir
  • bunu biliyorum ancak optik girişli bi sistem oldukça pahalı o yüzden çözüm arayışı içerisindeyim

o zaman ben iki soru sorayım
    analog girşe sahip bi sistemle dijitale yakın bir ses nasıl alabilirim x360 la beraber??

birde sony müzik seti var üzerinde surround modu var ancak set 2+0/2.0

bu kolonları birbirinden uzağa yerlestirirsem surround gibi bi efect verebilirmiyim?? beni o atmosfer e sokabilirmi?? 200W lık bi SONY Hi-Fi sistemden bahsediyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvenc -- 30 Haziran 2009; 13:30:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana da aynı öneri;
    güzel de olur.
    LG HT503. tekno sa, bimeks vb. bilumum yerlerde var. 299 TL. iyi olur. aslında önce ki model 249TL satıldı tekno da ; selefi 300TL.

munasip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

dijital bir set almazsanız , çevresel bir ses elde edemezsiniz.bu yüzden bütçeyi biraz arttırmanız gerekir

Ne yani X-540 la çevresel ses alamaz mıyız? Sebebini anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

dijital bir set almazsanız , çevresel bir ses elde edemezsiniz.bu yüzden bütçeyi biraz arttırmanız gerekir

Ne yani X-540 la çevresel ses alamaz mıyız? Sebebini anlayamadım.

xbox360 ile alamazsınız. (tabi çevresel sesten kastınız iki kanalın diğer kanallara kopyalanması değil ise...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 30 Haziran 2009; 21:23:57 >

• İki kanaldan bahsetmiyorum. 5.1 kanallı ses çevresel değil midir? Bunu soruyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

İki kanaldan bahsetmiyorum. 5.1 kanallı ses çevresel değil midir? Bunu soruyorum.

rap_üstad'ın dediği gibi...

5.1 çevresel ancak bağlantıyı 5.1 olarak bağlarsanız gerçek anlamada çevresel ses alabilirsiniz. Xbox'da analog 5.1 çıkış olmadığı için X-540'ı ancak stereo olarak bağlarsınız. Bu şekilde bağladığınızda X- 540 matrix modu ile sesi tüm uydulara aynı şekilde dağıtır.

xbox360 için bulunabilir en ucuz set ;microlab x15d(250 tl) veya Osawa 5.1 anfi(90 tl civarı) 5adette ucuz uydu bulursanız olur ama ne kadar tatmin eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 30 Haziran 2009; 22:26:37 >
  • Benimde merak ettiğim bişey var bu dvdli ev sinema sistemleri ps3 ve xbox ile tam uyum sağlıyormu yai çevresel ses alınabiliyormu(bu dvd li ev sinemas sistemleri dijital sistemelr oluyor herhalde)
  • güzel bir soru bende merak ediyorum
  • Soru güzelde cevap gelmeyince manasını yitiriyo
  • sorununda cevabı verildi ama.
    analog 2.0 bağlarsanız x-540 vb setlere içlerinde yapay çoğaltıcı 2.0 analog kodu 4.1-5.1 çeviren bir işlemci yoksa 2.1 çalışır. PC den çıkan DPII(yahut benzeri çoğaltıcı algoritma) analog DD, DTS 5.1 bağlantıya mahkum kalırsınız.
    ne ise
    benim HT503 diye belirttiğim sistem aslında HT303 dür. o gün yazarken bir türlü hatırlamayıp aklıma gelende 503 idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gvenc

tek cocuğun rahat edebileceği bi genşlikte bi odam var.

minik odam war
     minik bi odam var 5+1 ne almalıyım??
    sol kasanın altında 30 cm woofer war sağdada war o çıkmamış resimde masanın altında 2 tanede setin war koy gitsin abi 5+1 ne daha kalite al
  • bende öyle düşünyorum sony Hi-Fİ Yİ koycam cinema modunda gayet iyi ses veriyor yetrli olucaktır... gibi bu ay sonu austos başında alıyorum x360 ı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.