Eve gidiyordum bu adamlar göztepeden bindi 2 kişi hospital felan dediler bende dedim hastaneye gitmek istiyolar bostancıdaki SSK olduğunu anladık adamlarda ok yea dediler.Münübüsde boş yani ben ve turistlerle birlikte 6-7 kişi var. Minübüsçü göztepe-bostancı istikameti için 2 turistten 6 YTL istedi adamlar ne bilsin verdiler tabi.Bende ağzımı açıp bi laf edemedim nedense. Kendimden utandım sonradan, yav demekki göz yummak böylemi oluyor ne :/ Burası Türkiye vallahi pes
Sıradan olaylar , bir de sesini çıkarsaydın şimdi nasıl dayak yediğini okuyor olurduk
doğrudur ama yapıcak birşey yok onu bırak biz birbimirimize bile kazık atarken çokda şaşırmadım bu heryerde böyledir turistler için turistlerse sorun yok zaten paraları vardır
Yazık adamlara ya onlar bize gelir sağlıyo biz onlara napıyoz
normalde ücret ne kadar?
quote:
Orjinalden alıntı: GungSlinGer
hocam ne gelırı hıc bırınde para yok alısverıs yapmıyolar kı yakaladınmı soyacan baska caremız yok
quote:
Orjinalden alıntı: memory_122
quote:
Orjinalden alıntı: GungSlinGer
hocam ne gelırı hıc bırınde para yok alısverıs yapmıyolar kı yakaladınmı soyacan baska caremız yok
Olur mu ya Tatil yerlerinde deli gibi para harcıyolar
Asıl korkun eğlenmeye gelen turist kızlar bidaha gelmicek diye hep beraber eğleniyoz sonuçta
Göztepe-bostancı indi bindiye girer ve max zorlasan 2.5 YTL yapar adam 6 YTL aldı
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
quote:
Orjinalden alıntı: çağrı y
normalde ücret ne kadar?
Göztepe-bostancı indi bindiye girer ve max zorlasan 2.5 YTL yapar adam 6 YTL aldı
epey bi kazık atmış
niye karşı çıkmadın ? bence şikayet ederim diye tehtid etmeliydin şöförü
Adam x2 indi bindi tekrar indi bindi tarifesi uygulamış anlaşlılan
quote:
Orjinalden alıntı: n0th1n2b3sa1d
niye karşı çıkmadın ? bence şikayet ederim diye tehtid etmeliydin şöförü
Yemezz oruçlu oruçlu zaten ölü gibi geziyom güç yok kollarımda
o aldığı 6 ytl boğazında kalsın o minibüse yüklediğin mazot egzos borusundan çıkmasın emi
hergün işe giderken biniyorum o minibüslere. göztepeden hastane 1.25 ytl dir. X2 2,5 ytl eder. bi sigara parası atmış cebe şerefsiz. hergün bi kere daha tiksiniyorum o minibüs hattından. yolda bekleyen herkesin yanında durup kornayla taciz ediyorlar deli oluyorum
quote:
Orjinalden alıntı: anilozler
hergün işe giderken biniyorum o minibüslere. göztepeden hastane 1.25 ytl dir. X2 2,5 ytl eder. bi sigara parası atmış cebe şerefsiz. hergün bi kere daha tiksiniyorum o minibüs hattından. yolda bekleyen herkesin yanında durup kornayla taciz ediyorlar deli oluyorum
Valla okul ve ev arasındaki tren durakları uzun olmasına rağmen renle gidiyorum valla değiyo yani hem ucuz hem daha hızlı
iyi yapmis.. adi ustunde turist ne yapsin sofor sabah aksam direksiyon salliyor 3ytl almis bisi mi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme