Şimdi Ara

Minibüsçünün turistleri kazıkladığına şahit oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eve gidiyordum bu adamlar göztepeden bindi 2 kişi hospital felan dediler bende dedim hastaneye gitmek istiyolar bostancıdaki SSK olduğunu anladık adamlarda ok yea dediler.Münübüsde boş yani ben ve turistlerle birlikte 6-7 kişi var. Minübüsçü göztepe-bostancı istikameti için 2 turistten 6 YTL istedi adamlar ne bilsin verdiler tabi.Bende ağzımı açıp bi laf edemedim nedense. Kendimden utandım sonradan, yav demekki göz yummak böylemi oluyor ne :/
    Burası Türkiye vallahi pes

• Sıradan olaylar , bir de sesini çıkarsaydın şimdi nasıl dayak yediğini okuyor olurduk
  • doğrudur ama yapıcak birşey yok onu bırak biz birbimirimize bile kazık atarken çokda şaşırmadım bu heryerde böyledir turistler için turistlerse sorun yok zaten paraları vardır
  • Yazık adamlara ya onlar bize gelir sağlıyo biz onlara napıyoz
  • normalde ücret ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GungSlinGer

Yazık adamlara ya onlar bize gelir sağlıyo biz onlara napıyoz

hocam ne gelırı hıc bırınde para yok alısverıs yapmıyolar kı yakaladınmı soyacan baska caremız yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: memory_122

quote:

Orjinalden alıntı: GungSlinGer

Yazık adamlara ya onlar bize gelir sağlıyo biz onlara napıyoz

hocam ne gelırı hıc bırınde para yok alısverıs yapmıyolar kı yakaladınmı soyacan baska caremız yok

Olur mu ya Tatil yerlerinde deli gibi para harcıyolar

Asıl korkun eğlenmeye gelen turist kızlar bidaha gelmicek diye hep beraber eğleniyoz sonuçta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan öğretmene rezil oldum!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: çağrı y

normalde ücret ne kadar?

Göztepe-bostancı indi bindiye girer ve max zorlasan 2.5 YTL yapar adam 6 YTL aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orjinalden alıntı: çağrı y

normalde ücret ne kadar?

Göztepe-bostancı indi bindiye girer ve max zorlasan 2.5 YTL yapar adam 6 YTL aldı

epey bi kazık atmış
  • niye karşı çıkmadın ? bence şikayet ederim diye tehtid etmeliydin şöförü
  • Adam x2 indi bindi tekrar indi bindi tarifesi uygulamış anlaşlılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: n0th1n2b3sa1d

niye karşı çıkmadın ? bence şikayet ederim diye tehtid etmeliydin şöförü

Yemezz oruçlu oruçlu zaten ölü gibi geziyom güç yok kollarımda
  • o aldığı 6 ytl boğazında kalsın o minibüse yüklediğin mazot egzos borusundan çıkmasın emi
  • hergün işe giderken biniyorum o minibüslere. göztepeden hastane 1.25 ytl dir. X2 2,5 ytl eder.
    bi sigara parası atmış cebe şerefsiz. hergün bi kere daha tiksiniyorum o minibüs hattından. yolda bekleyen herkesin yanında durup kornayla taciz ediyorlar deli oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilozler

hergün işe giderken biniyorum o minibüslere. göztepeden hastane 1.25 ytl dir. X2 2,5 ytl eder.
    bi sigara parası atmış cebe şerefsiz. hergün bi kere daha tiksiniyorum o minibüs hattından. yolda bekleyen herkesin yanında durup kornayla taciz ediyorlar deli oluyorum

Valla okul ve ev arasındaki tren durakları uzun olmasına rağmen renle gidiyorum valla değiyo yani hem ucuz hem daha hızlı
  • iyi yapmis..
    adi ustunde turist ne yapsin sofor sabah aksam direksiyon salliyor 3ytl almis bisi mi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.