Şimdi Ara

minibüscüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu, minibüscülerin trafikteki davranışlarıyla ,insanları rahatsızlık vermesinden rahatsız oluyorum, o kdar pervasız kullanıyorlar ki ! onlara hayvan demekten olamıyorum. sizinde mutlaka bunların rahatsızlıklarına denk geliyorsunuzdur, bunları nasıl eğitiriz .

• bi arkdasım onların vurdum duymazlığı sayeseinde motorla kaza yaptı Allahtan bişey olmadı
  • onları hiç bi şekilde eğitemeyiz ben domuşçuların ne olduğunu anlayamadım daha. . insanları tıka basa dolduruyorlar dolmuşa bayan olarak binemiyoruz tabii bekliyoruz öylece. . .

kapıyı açıp tükürmek isterken dolmuştan düşen şoförün direğe çarpma hikayesini herkes biliyordur umarım. . .

bunlara çarpsan arabanla sen suçsuz ol seni suçlu çıkartmakla kalmazlar hadi onu geçtim üstüne birde paranı alır bunlar şöforler genetik mi oluyor hala anlamış değilim. . .
    ben hele müşteri yokken ağır ağır gitmelerine sinir oluyorum daha saymakla bitmes
  • E birazda çift taraflı düşünecek olursak adamlar 1 yandan para hesabı bir yandan yaşlı teyzeler bir yandan ücretini vermeyenlerle uraşıyor e onlarada hakvermek lazım ( Adana minibüsçüler odası ) ahah
  • müşteri kapmak için araçlarını jet gibi kullanıyor
    müşteri olmadığı zman çok yavaş kullanıyolar
    bayan şöfer gördüklerinde sıkıştırma vs tavırlar sergiliyorlar
    aynaya bakmadan şerit değiştiriyolar
    eğer kavga etmeye başladığınız tüm minibüscüler toplanıp sizi dövüyorlar
    burdan minibüscülere
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

müşteri kapmak için araçlarını jet gibi kullanıyor
    müşteri olmadığı zman çok yavaş kullanıyolar
    bayan şöfer gördüklerinde sıkıştırma vs tavırlar sergiliyorlar
    aynaya bakmadan şerit değiştiriyolar
    eğer kavga etmeye başladığınız tüm minibüscüler toplanıp sizi dövüyorlar
    burdan minibüscülere

+2510000225456322545663322559666
  • Bir arkadaşım var. Şu anda makam şoförlüğü yapıyor ve zamanında minibüs şoförlüğü de yapmış, diyor ki:

İstanbulun en seçkin insanları minibüs şoförleridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tümsek Terörü
    13 yıl önce açıldı
    Otobüs & KAMYON@ Haberleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makam şoförü olmuş geldigi yeri unutmamış iltifat ediyor helal olsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Bir arkadaşım var. Şu anda makam şoförlüğü yapıyor ve zamanında minibüs şoförlüğü de yapmış, diyor ki:

İstanbulun en seçkin insanları minibüs şoförleridir.

ayna ayna söyle bana benden daha seçkini varmı bu dünyada

• Bi tanesine, hayatta paradan daha önemli şeyler olduğunu göstermiştim bir zamanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

onları hiç bi şekilde eğitemeyiz ben domuşçuların ne olduğunu anlayamadım daha. . insanları tıka basa dolduruyorlar dolmuşa bayan olarak binemiyoruz tabii bekliyoruz öylece. . .

kapıyı açıp tükürmek isterken dolmuştan düşen şoförün direğe çarpma hikayesini herkes biliyordur umarım. . .

bunlara çarpsan arabanla sen suçsuz ol seni suçlu çıkartmakla kalmazlar hadi onu geçtim üstüne birde paranı alır bunlar şöforler genetik mi oluyor hala anlamış değilim. . .
    ben hele müşteri yokken ağır ağır gitmelerine sinir oluyorum daha saymakla bitmes

kardeş sen birde İstanbulda görmelisin minübüslerin halini, özellikle gebze harem dolmuşlarına binmelisin :)
    adamlar yolculara bağırıyorlar gönderin şu paraları diye, en ufak bir sorun yaşarlarsa yolcuyla hemen indiriyo kovalıyor,
    bir gün ne oldu biliyormusun, kardeşimle istanbuldan izmire geldik garajdan karşıyaka dolmuşuna bindik, önce gözümüze çarpan ilk durakta dolan dolmuşa şöför ayakta hiç yolcu almadı, daha sonra yolculardan bir tanesi müsait bir yer demiş ve şöför duymamış diye yolcu inesiye kadar özür diledi, en sonun da kardeşimle dayanamadık patladık :) şöföre istanbuldaki dolmuşçuluğu anlattık, yani izmir cennet cennet, senbirde burdaki dolmuşların kirliliğini görmelisin yer olsada oturmazsın zaten, izmirde hiç o kadar kirli dolmuş görmedim ben, kıymetini bil canım izmirin

• Minibüsçülerin nerde, ne zaman, ne şekilde duracağını kestirmek imkansız... Para kokusu aldıkları zaman yolmuş, trafikmiş dinlemeden basıyorlar frene ..hepsine, yolcu bulmak için 30 km hızlagiden özel halk otobüslerine de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

onları hiç bi şekilde eğitemeyiz ben domuşçuların ne olduğunu anlayamadım daha. . insanları tıka basa dolduruyorlar dolmuşa bayan olarak binemiyoruz tabii bekliyoruz öylece. . .

kardeş sen birde İstanbulda görmelisin minübüslerin halini, özellikle gebze harem dolmuşlarına binmelisin :)
    adamlar yolculara bağırıyorlar gönderin şu paraları diye, en ufak bir sorun yaşarlarsa yolcuyla hemen indiriyo kovalıyor,
    bir gün ne oldu biliyormusun, kardeşimle istanbuldan izmire geldik garajdan karşıyaka dolmuşuna bindik, önce gözümüze çarpan ilk durakta dolan dolmuşa şöför ayakta hiç yolcu almadı, daha sonra yolculardan bir tanesi müsait bir yer demiş ve şöför duymamış diye yolcu inesiye kadar özür diledi, en sonun da kardeşimle dayanamadık patladık :) şöföre istanbuldaki dolmuşçuluğu anlattık, yani izmir cennet cennet, senbirde burdaki dolmuşların kirliliğini görmelisin yer olsada oturmazsın zaten, izmirde hiç o kadar kirli dolmuş görmedim ben, kıymetini bil canım izmirin

sahimi ya minibüs cenneti desene

• yaw bunlar bisiklet kullanır gbi neden elle sinyal verirler anlamam
  • ekmek parası adamlar NE YAPSIN YA
  • ekmek parası he.minibüsten bi iniyorum burnumu kulağımı filan kontrol ediyorum düstümü acaba diye.
  • insanlar olaylara nasıl bakmak isterse öyle görür sana katılıyorum ekmek kutsaldır ama başkalarının canıylada oynamak cahilliktir
    quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

ekmek parası adamlar NE YAPSIN YA
  • Arkadaşlar bi gün bi minübüse bindim bi yaşlı teyze vardı ve minübüs ful doluydu.. yaşlıu teyze bi durakta inmak istedi.. şöför durdu teyze tam iniyordu bir ayağını yere attı atmadı minübüsün acelesi vardı galiba hemen hareket etti ve teyzenin bir ayağı minübüsteyken yere çok kötü düştü.. hemen aşağı indik teyzeyi kontrol edip minübüse tekrar bindirip en yakındaki polikliniğe götürmüştük.. bütün yolcular bu konuda çok hassastrı.. minübüsçülerin yolculara biraz daha saygılı olmasını rica ediyorum.. Unutmasınlar ki ekmek parasını yolculardan karşılıyor ....
  • sürekli kullandığım güzergahta bi dolmuş soförü var inenlere hayırlı günler hAYIRLı akşamlar der mutlaka. . .

ayrıca dün iş çıkışı içinde bulunduğum körüklü bi otobüs dönmeye çalıştığı hipodromun ordaki buca tıp merkezinin orda park etmiş bi opeli yamulttu arka sı komple kağıt gibi oldu hiç korkuları yok bunların bi silme pay var geçmeye çalışıyorlar. . .

binek araba suçluyudu park edilmez yazıyordu orada fakat suçlu olsa ne yazar otobüs şoförlerinden de korkacan suçlu olsalarda seni suçlu çıkartırlar
  • Ya ben ikametgahım nedeniyle çok çok sık Pendik-Kadıköy ve Kartal-Kadıköy seferlerini (Minibüs Yolu'ndan geçen mavi minibüsler, hehe çok ünlüdür) kullanıyorum. Buradaki minibüsçüler kadar şerefsiz, ilginç tipler tanımadım. Zaten pek çözebilen yok minibüsçüleri sanırım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.