Şimdi Ara

Mini Stepne Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal stepneye göre daha az yer kaplıyor tüm araçlara uyumlu.Kullanan varmı arkadaşlar

400 lira fiyatı

• Kullanıyorum hem daha az yer kaplıyor hemde daha hafif. Arabanın demirbaş ağırlığı azalıyor, yani parasını çıkarıyor. Öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim ben kullanıyordum honda civic aracımda.

püf noktası şudur ki araçla uzun mesafe yapmayın o haldeyken.

bir de araç izin veriyorsa hemen çekiş kontrol sistemlerini kapatın.
  • bagajımda duruyor. Büyük stepne olsa bagajım yok olacak. ( orj 18" )

400 tl pahalı geldi, aracınıza uyumlu ikinci el araştırmanızı öneririm.
  • Bagajımda stepne yeri normal jant ölçülerine göre hazırlanmış ama benim araçta mini stepne kullanmışlar, yeni kasalarda stepne de koymamışlar lastik tamir kiti veriyorlardı. Neredeyse 40 senedir araç kullanırım bir veya iki kere stepneye ihtiyaç duydum...
  • hem pahalı hem kısa süreli kullanıyorsun,otoyolda yine sıkıntı olmazmı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini stepne kullananların unutmaması gereken hayati 2 bilgi vereyim.

1- 60 psi hava basılcak

2- 80 km hız geçilmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 3 Mayıs 2018; 10:10:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baston kilit kullanan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Cam filmi kullanan var mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Bagajımda stepne yeri normal jant ölçülerine göre hazırlanmış ama benim araçta mini stepne kullanmışlar, yeni kasalarda stepne de koymamışlar lastik tamir kiti veriyorlardı. Neredeyse 40 senedir araç kullanırım bir veya iki kere stepneye ihtiyaç duydum...
    dayı saygılar öncelikle. stepneye 1-2 defa ihtiyaç duydum demek biraz saçma değilmi.bende 10 senedir araç kullanıyorum airbag e hiç ihtiyaç duymadım o zaman airbag gereksizmi benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

dayı saygılar öncelikle. stepneye 1-2 defa ihtiyaç duydum demek biraz saçma değilmi.bende 10 senedir araç kullanıyorum airbag e hiç ihtiyaç duymadım o zaman airbag gereksizmi benim için

Alıntıları Göster
    airbag güvenlik ekipmanıdır, anlık olarak çalışır ve otomatik devreye girer

stepne ihtiyaç halinde kullanılır, varlığı hayat kurtarmaz, lastik patladığı an bagajdan kendi kendine çıkıp da yerine otomatik takılmaz

airbag le stepne kıyaslamak gerçekten çok saçma olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

Alıntıları Göster
    airbag ile stepneyi karşılaştırman güzel

• Eskiden bu tarz ince stepneler VW'ler ile gelir, kimse yüzüne bakmazdı hatta dalga geçerlerdi. LPG'ye geçtikten sonra da yana yakıla bundan aramaya başladılar meret değere bindi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.